Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ioana Ignat a lansat piesa "Lângă inima ta" - AUDIO

Ioana Ignat pregătește lansarea primului său album și prezintă single-ul "Lângă inima ta", extras de pe acest material discografic. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ioana Ignat - Lângă inima ta
Ioana Ignat - Lângă inima ta │ FOTO: captură YouTube

"Lângă inima ta" vorbește despre momentele de confuzie în urma unei relații, în care nu ne mai găsim locul fără persoana iubită. Piesa este compusă de Ioana, alături de Lora, iar producția este realizată de Alexandru Turcu, Vlad Andrinoiu și Iordan Adrian, cel care a făcut și mix & master-ul.

În această toamnă, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul "If Tomorrow Never Comes", pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este a cântăreață cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei a venit cu hit-ul "Doar pe a ta", piesa anului 2017, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale.

Tot în 2017, Ioana a lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, cu peste 97 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singură greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil (Nu am somn)".

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi". În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul", și a prezentat fanilor piesele "Tăcerea" și "Am vrut să te sun".

AUDIO: Ioana Ignat - Lângă inima ta

Trending