Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

INNA prezintă cel de-al treilea sezon "Dance Queen’s House"; printre invitatele speciale se numără Irina Rimes și Alina Eremia

INNA prezintă cel de-al treilea sezon din Dance Queen's House: 16 zile izolată într-o casă, 8 vlog-uri și un album cu un sound atipic. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

INNA și Irina Rimes în cel de-al treilea sezon "Dance Queen's House"
INNA și Irina Rimes în cel de-al treilea sezon "Dance Queen's House" │ FOTO: captură YouTube / INNA

INNA și-a obișnuit deja fanii ca la finalul anului să lanseze un nou sezon din "Dance Queen's House": o sesiune de 16 zile în care artista stă izolată într-o casă cu compozitori și producători, fac muzică împreună, ulterior lansează 8 vloguri cu tot ce se întâmplă în casă și mai apoi, un album cu piesele rezultate din această experiență.

Cel de-al treilea sezon de "Dance Queen's House" a început în forță, iar în primul episod, INNA primește un disc de platină pentru rezultatele deosebite ale piesei "Flashbacks", piesă extrem de iubită și de apreciată de publicul artistei. Apoi, INNA prezintă echipa cu care va lucra sezonul acesta: Iraida, compozitoare, dar și producătorii Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, cei din urmă fiind prezenți și în primele două sezoane de Dance Queen's House.

Tot de la început, fanii află că proiectul Rock the Roof revine și se va întâmpla chiar pe acoperișul Dance Queen's House, unde câteva dintre piesele compuse și produse în casă vor putea fi ascultate în premieră, în varianta live.

În sezonul acesta de Dance Queen's House, INNA îi va avea ca invitați speciali în vloguri pe Alina Eremia, Irina Rimes, dar și pe Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

În fiecare episod, INNA își introduce publicul în universul fascinant al songwriting-ului și oferă tips and tricks despre cum ia naștere o piesă sau cum se înregistrează aceasta. În cel de-al doilea episod, INNA vorbește despre cât de mult ajută TikTok ca rețea de socializare în promovarea și viralizarea unei piese, precum și despre sursa ei de inspirație în muzică: concertele și energia oamenilor.

În cel de-al doilea episod, INNA învață să fie radio host de la Andrei Niculae și Veronica Trandafir și decide să își facă propriul ei radio: Dance Queen's Radio.

"Sunt bucuroasă să mă întorc cu un nou sezon din Dance Queen's House, mă distrez foarte mult alături de prietenii mei, facem muzică și sunt încântată că pot să împărtășesc fanilor mei întreaga experiență! Abia aștept să ascultați albumul, include niște piese cool și îndrăznețe!", a spus INNA.

În urma primelor două sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu hitul "Flashbacks", dar și "Maza" și albumul "Champagne Problems" care are două părți.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Vara aceasta, INNA a fost prima cântăreață din România care a urcat pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike unde a interpretat în premieră "Blow It Up"pentru care a lansat videoclipul oficial de curând.

Comentează

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Albume noi

INNA prezintă a doua parte a albumului "Everything or Nothing" - TRACKLIST

INNA prezintă partea a doua a albumului "Everything or Nothing", cinci piese compuse în Dance Queen's House. Te invităm să le asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2
Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2 │ FOTO: Global Records

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar compozitori au fost IRAIDA și Minelli, dar și Breyan Isaac, premiat cu Grammy, care a colaborat cu INNA și pentru piesa "VKTM", dar și cu Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Cea de-a doua parte a albumului "Everything or Nothing" include cinci piese, după cum urmează: "Tequila", "Bazooka", "Black Lights", "Desperado" și "Greatest Story Ever Told" și este disponibilă pe canalul de YouTube al INNEI și în magazinele digitale.

Proiectul Dance Queen's House a ajuns la cel de-al patrulea sezon și presupune o sesiune de 16 zile într-o casă în care INNA, împreună cu compozitori și producători, lucrează la muzică nouă, iar procesul de creație este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade. După primele trei sezoane din Dance Queen's House, au rezultat albumele "Heartbreaker", "Champagne Problems" și "Just Dance".

În altă ordine de idei, INNA a lansat anul acesta "Queen Of My Castle" cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia.

AUDIO: "Everything or Nothing", part 2

Tequila

Bazooka

Black Lights

Desperado

Greatest Story Ever Told

Citește în continuare

Trending