Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Henry Cavill nu îl va mai juca pe Superman în următorul film al seriei

Henry Cavill a anunțat public că nu mai revine în rolul lui Superman în următorul film al francizei cu îndrăgitul supererou. Vestea vine după ce actorul a renunțat deja la un alt personaj apreciat de public - Geralt of Rivia (The Witcher). Citește declarația lui Cavill.

Publicat

pe

Henry Cavill în trailerul filmului "Man of Steel" (captură ecran)
Henry Cavill în trailerul filmului "Man of Steel" (captură ecran)

Fanii au fost surprinși de acest anunț trist în contextul în care Cavill îi asigurase în luna octombrie că va îmbrăca din nou costumul lui Superman. Mai mult, actorul a avut chiar şi o scurtă apariţie ca Superman la finalul filmului "Black Adam" cu Dwayne Johnson (end credits).

Se pare că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, iar scenariștii și creatorii viitorului film au altă viziune. James Gunn, noul șef al studioului DC, vrea să lanseze un film care se concentrează pe o versiune mai tânără a lui Superman. Viitoarea peliculă dorește să prezinte personajul în perioada în care era un tânăr reporter și să detalieze întâlnirea lui cu alte personaje emblematice precum Lois Lane.

"Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn și Peter Safran și trebuie să vă dau o veste tristă, prieteni. Până la urmă nu mă voi întoarce în rolul lui Superman. După ce studioul mi-a spus să-mi anunț oficial revenirea în octombrie, înainte de angajarea lor [Gunn și Safran], această veste nu este cea mai ușoară, dar asta este viața. James și Peter au un univers de construit. Le doresc lor și tuturor celor implicați în noul univers mult noroc", este o parte din mesajul transmis de Henry Cavill.

Cavill a început să-l interpreteze pe Superman în filmul lui Zack Snyder din 2012, "Man of Steel". Actorul a revenit pe ecrane în 2016 cu pelicula "Batman v Superman: Dawn of Justice", apoi în "Justice League", tot în regia lui Zack Snyder.

În afară de "Superman", actorul de 39 de ani a fost vedeta serialului Netflix "The Witcher", adaptare după seria scrisă de polonezul Andrzej Sapkowski. Dar după trei sezoane, Henry Cavill va fi înlocuit de Liam Hemsworth.

Trending