Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Finala iUmor sezonul 13 are un invitat special, duminică, pe 4 decembrie

iUmor a ajuns la final din nou, iar sezonul 13 se încheie fără Mihai Bendeac ca jurat şi cu zvonuri că ar pleca şi Cheloo. Până atunci avem detalii despre marea finală. Aceasta va fi transmisă pe Antena 1, de la ora 20:00 duminică, pe 4 decembrie.

Publicat

pe

Finala iUmor sezonul 13
Finala iUmor sezonul 13 │ FOTO: Antena 1

Ana-Maria Caliţa, actriţa care a luat marele premiu în al patrulea sezon iUmor va reveni la finala sezonului 13 pentru un moment de standup. În ce priveşte juriul, pe lângă Delia, Cheloo şi Costel Bojog va veni şi Mihai Petre, din nou în postura de jurat iUmor. 13 finalişti sunt aliniaţi la start, sperând să obţină cele 4 Like-uri care îi duc la votul publicului.

Iată cum arată lista cu cei 13 finalişti:

  • Bia TRS
  • Laila Abdel Hafiz
  • Flavius Buzilă
  • Dima Cubreacov
  • Mahmoud Chaher
  • Remus Iosub
  • Dragoş Mitran
  • Doru Nicut
  • Vladislav Sliusarenco
  • Andrei Fabian Stoica
  • Teddy Ştefănescu
  • Tudorel Popa
  • Ivan Liulenov (calificat în semifinala)

Câştigătorul va pleca acasă cu marele premiu de 20.000 de euro. Mihai Petre a fost jurat şi la semifinala iUmor sezonul 13, sosind direct de la aeroport şi primind un tratament demn de un star internaţional. Pe parcursul acestui sezon am avut prin rotaţie juraţi surpriză precum Nicoleta Luciu, Teo, Anastasia Soare, Maia Morgenstern, Iulia Vântur, Radu Pietreanu şi Florin Călinescu.

Show-ul se vede de la ora 20:00 pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Trebuie spus şi că iUmor a strâns deja peste 2.5 milioane de abonaţi pe canalul sau de YouTube. În urmă cu 6 luni a avut loc finala sezonului 12 iUmor, cu Mihai Petre că jurat şi Micutzu ca invitat special pentru un număr de standup. Pe atunci câştigător a fost Mihai Radu aka "Bucşă", el provenind direct din semifinală, pe aceeaşi reţetă ca şi câştigătorul sezonului 11.

Publicul telespectator va putea alege, duminică seară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: "Start vot!". După ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformărilor totale şi, în același timp, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au răspuns afirmativ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

"Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!", a declarat Andreea Bălan.

Mihai Petre a completat:

"Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!"

Ozana Barabancea a spus:

"Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!"

Cristi Iacob a dezvăluit:

"Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”

Aurelian Temișan a conchis:

"Bucurie e puţin spus când e vorba de <<Te cunosc de undeva!>>. E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99."

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending