Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul finalei Stand-Up Revolution sezonul 2 este cel prezis de toţi

Cei care au privit finala sezonului 2 Stand-Up Revolution au avut ore bune de numere de stand up, nu mai puţin de 11 finalişti întrecându-se pentru marele premiu. Cumva toate predicţiile şi chiar unii concurenţi îl dădeau pe Mădălin Cîrje drept câştigător şi iată că au avut dreptate.

Publicat

pe

Castigator Stand Up Revolution Sezonul 2
Castigator Stand Up Revolution Sezonul 2 │ FOTO: Antena 1

Mădălin Cîrje şi-a adjudecat trofeul de câştigător al sezonului 2 Stand-Up Revolution, în finala difuzată de Antena 1 începând cu ora 23:00. A existat şi alternativa AntenaPLAY. 11 comedianţi au concurat pentru marele titlu şi câţiva dintre ei l-au susţinut public pe Mădălin. De ce? Deoarece în urmă cu un an, pe 21 decembrie 2021, el era încă în spital, după o operaţie pe inimă.

Nu s-a ferit să facă glume despre asta, pe parcursul apariţiilor sale la iUmor şi în sezoanele Stand-Up Revolution, cele transmise în 2022. De altfel nici în finala sezonului 2 nu a ocolit subiectele dificile. A vorbit mult despre tatăl său, care a suferit un AVC cu ani în urmă şi aparent are un soi de obsesie pentru business-ul său apicol. De altfel, "refrenul" comediantului a fost cel pe bază de "miere polifloră". Şi pentru a închide frumos cercul, chiar a adus la final juraţilor nişte borcane cu miere.

A fost important de reţinut şi momentul lui Johny Romano, care nu e de meserie comediant, dar s-a descurcat binişor, cu un roast la adresa lui Mădălin Cîrje. Florin Gheorghe a venit cu un număr de standup despre etnia rromă, despre prejudecat şi rasism. El este deja veteran al standup-ului şi a apărut de multiple ori la iUmor. Şi Teodora Nedelcu a bifat multiple apariţii, iar cealaltă figură feminină a serii a fost Ioana State, probabil cel mai memorabil concurent.

A vorbit despre relaţii, despre conceptul de "fată bătrână" şi despre standardele de frumuseţe. A avut un timing foarte bun şi a evoluat mult de la prima apariţie. Ar putea fi nouă Maria Popovici pe viitor.

Au mai participat la finală şi Mirel Popinciuc, Dan Birtaş, George Dumitru, Mario Nistor, George Mesaroş, Sorin Setreanu. Cât despre invitaţii speciali ai serii, ei au fost Mane Voicu şi Dan Frînculescu. Juraţii (acum cu rol de antrenori) au fost Maria Popovici, Dan Badea, Teo, Vio şi Costel. Publicul a votat prin SMS marele câştigător.

Comentează

Trending