Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruja a lansat piesa "Păsărească" - AUDIO

Bruja a lansat la începutul lunii decembrie 2022 un nou single, intitulat "Păsărească". E vorba despre acea limbă inventată pe care o vorbeam cu toţii când eram mici, iar track-ul a fost publicat pe canalul Seek Music.

Publicat

pe

Coperta single Bruja Pasareasca
Coperta single Bruja Pasareasca │ FOTO: Bruja

Bruja a scris textul, în vreme ce instrumentalul e semnat Hueala, iar de mixaj şi masterizare s-a ocupat creierul Seek Music, Lu-K Beats. Melodia are un beat jucăuş, când suav când amenințător, puternic feminin, dar şi empowering. Prima jumătate a melodiei "Păsărească" urmează reţeta clasică hip-hop/trap, doar ca pe la mijloc se schimbă ceva.

Bruja îşi ia în serios numele de scenă şi ne oferă un interludiu hipnotic, cam cum făcea Loredana acum două decenii. Artista se joacă mai mult cu vocea decât o făcea pe ultimele sale single-uri. Lipseşte totuşi "muşcătura" specifică muzicianei, care şi-a arătat colţii pe colaborarea recentă cu trupa HVNDS, deoarece am auzit-o inclusiv ţipând pe metal pe piesa "Fashion".

Ce a mai făcut Bruja în ultimul an? A colaborat cu Connect-R pe piesa "To the Max", cu EMMA şi Regle pe "Gloanţe" şi cu Killa Fonic pe "Voila". Artista a fost în juriu la talent show-ul "One True Singer", etalând ţinute unice în peisajul autohton românesc şi având o atitudine badass, dar susţinând concurenţii în drumul lor spre a fi artişti adevăraţi.

Pe numele său real Teodora Mîzgoi, cel mai curajos personaj feminin din trap a bifat în trecut colaborări cu nume mari, ca Irina Rimes, Liviu Teodorescu sau Karmen, fiica lui Adi Minune. Încă îi aşteptăm mult amânatul album full solo, dar şi o abordare trip hop/rock şi un videoclip senzaţional cum a fost "Departe".

Bruja a făcut senzaţie cu apariţia sa de la Porc TV la Urbanist şi piese ca "Overdose", "Bibelou" sau "Lo-Fi" în urmă cu 3 ani. A avut flow, personalitate, look unic şi clipul respectiv a strâns aproape 3 milioane de vizualizări. A primit react-uri inclusiv de la YouTuberi din afară.

Trending