Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la Vocea României 2022 s-au încheiat; ei sunt ultimii concurenți care au urcat pe scenă

Pe 4 noiembrie, telespectatorii s-au delectat cu ultima rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2022. Pe scenă au mai urcat câțiva concurenți care au încercat să ocupe un loc în una dintre cele patru echipe. Te invităm să îi cunoști.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a noua și ultima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat nouă concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei nouă concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al nouălea episod Vocea României 10

 1. Ștefania Vorovenci - piesa "Upside Down" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Andra Lupu - piesa "Love On The Brain" - NU
 3. Alexandra Șipos - piesa "Stand UP" - 2 DA, echipa Denis
 4. Marian Michiu - piesa "I'm Not The Only One" - NU
 5. Mihaela Frimu - piesa "Left Outside Alone" - 1 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Marina Anghel - piesa "Tu n-ai avut curaj" - NU
 7. Sofia Mărculescu - piesa "Down On My Knees" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 8. Andreea Săraru - piesa "Jolene" - NU
 9. Jessica Lăzărescu - piesa "Runnin" - 3 DA, echipa Smiley & Theo

Ștefania Vorovenci

Ștefania are 25 de ani și este originară din Brașov. Și-a dorit dintotdeauna să facă muzică și voia să aibă o carieră în acest domeniu de când era mică. Vocea României reprezintă o mare oportunitate pentru tânăra concurentă. Visul ei s-a concretizat în ultima rundă de audiții. Ștefania a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Upside Down". Momentul ei i-a întors pe Irina și Smiley & Theo.

Pe lângă prestația vocală, antrenorii au apreciat și energia transmisă, Smiley declarând:

"Suntem entuziasmați de prestația ta. Foarte tare! Mi se pare că ai o bucurie de a cânta".

Ștefania a ales să meargă în echipa Smiley & Theo Rose.

Alexandra Șipoș

Alexandra are 26 de ani, este jurnalist sportiv, dar în același timp se ocupă și cu muzica. Concurenta a declarat că muzica și fotbalul au mers mână-n mână pentru ea. Iubește să meargă pe stadioane și să își susțină echipa preferată, însă scena reușește să o resusciteze din toate punctele de vedere.

Alexandra a spus că a participat la numeroase concursuri și a câștigat peste 80 de premii. Tânăra compune muzică, iar unul dintre cele mai frumoase momente a fost când o piesă scrisă de ea s-a auzit la radiourile internaționale. Pe scena de la Vocea României, Alexandra a cântat piesa "Stand Up" și i-a convins pe Irina și Denis.

La vederea concurentei, Theo Rose a ținut să mărturisească că se cunosc de mulți ani, de când participau împreună la concursuri muzicale. Theo îi cunoaște talentul concurentei și le-a spus colegilor săi că este o voce cu mari șanse de câștig.

"Ai o voce foarte frumoasă! Theo are dreptate, e un timbru foarte interesant. Dar, părerea mea e că la piesa respectivă se putea mai bine. Eu m-am întors pentru că am recunoscut acolo niște calități vocale", a spus Denis.

Alexandra a ales să meargă în echipa lui Denis.

Mihaela Frimu

Originară din Chișinău, Mihaela a venit la Vocea României cu o interpretare plină de energie și siguranță. Concurenta a cântat piesa "Left Outside Alone". Smiley și Theo Rose au fost singurii care s-au întors.

"Ai o voce foarte stabilă și un ton foarte bun al vocii, pătrunde foarte bine. Am stat până la sfârșit, m-am sfătuit cu colega mea de scaun. Ce-i drept, am așteptat ceva în plus care n-a venit. Mi se pare că o voce ca a ta poate să facă treburi foarte bune în această emisiune. Nu greșești note, foarte important. Eu cred că vom descoperi și acel ceva", a spus Smiley.

Sofia Mărculescu

Sofia are 28 de ani și este din Cluj-Napoca. Este ajutor analist, selectează date pentru inteligența artificială pentru un system care ajută la prevenția deșeurilor alimentare. În același timp, Sofia își cultivă și pasiunea pentru muzică. A venit la Vocea României convinsă de prieteni.

Sofia a interpretat piesa "Down on my knees" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut, ce am simțit, ce am auzit. Erai total transpusă în altă dimensiune. Asta mi-a plăcut foarte mult. Te vreau în echipa mea, îmi place foarte mult de tine!", a declarat Denis.

Smiley a continuat:

"Mie mi s-a părut că ai o voce fantastică, ai fost perfectă pe cântecul ăsta, nu ai greșit nimic. Cred că ne-am înțelege foarte bine".

Sofia a mers mai departe cu Smiley și Theo Rose.

Jessica Lăzărescu

Jessica are 18 ani și este din Târgu-Jiu. Tânăra nu este la prima competiție muzicală, participând în 2017 la Vocea României Junior. Atunci a reușit să întoarcă toate scaunele. Jessica a continuat să fructifice pasiunea pentru muzică și a venit la Vocea României 2022 pentru a-și demonstra talentul.

Jessica a interpretat piesa "Runnin" și i-a întors pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Ce-i drept, pe mine m-ai convins la final. Acolo mi-ai demonstrat că poți să faci mai multe chestii decât să cânți tare și demonstrativ. Eu aș vrea să lucrez cu materialul tău, te invit în echipa mea și își promit că o să ne înțelegem foarte bine", a declarat Irina.

Theo Rose a declarat:

"Jessica, ai cântat aerisit, aș spune, ceea ce e foarte important pentru că mulți dintre cei care vin aici au tendința de a aglomera piesele din dorința de a demonstra foarte mult. A fost foarte, foarte bine. Putem să ajungem departe, de asta te invităm în echipa noastră".

În cele din urmă, Jessica a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

 • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
 • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
 • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
 • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes le-a cântat live fanilor, în Cărturești Carusel - VIDEO

Irina Rimes a celebrat lansarea vinylului "Acasă" cu un recital live, ce a avut loc în Cărturești Carusel. Artista a împărtășit câteva clipuri de la eveniment, pe care te invităm să le urmărești în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel
Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

La sfârșitul lunii noiembrie, Irina Rimes a lansat o versiune specială a albumului "Acasă". A fost vorba de un vinyl în ediție limitată, pe care fanii l-au putut achiziționa din Cărturești. Tot atunci, Irina a susținut și un recital acustic care a completat evenimentul de lansare.

Acum, artista a dezvăluit câteva clipuri video din concertul acustic. Piesele pline de emoție sunt cântate și de fani, care i-au fost alături Irinei în noul capitol din cariera muzicală.

Albumul "Acasă" a fost lansat pe 17 iunie. Materialul a fost prefaţat de documentarul "Pe drumul meu" difuzat pe HBO Max. Ambele proiecte reprezintă o întoarcere la origini, la primele inspirații și emoții ce au format artistul Irina Rimes de astăzi.

În primăvara anului viitor, Irina va porni într-un turneu de promovare a albumului. Cântăreața va concerta în mai multe orașe din țară, printre care București, Cluj, Iași sau Brașov.

VIDEO Irina Rimes - concert Cărturești Carusel

Sunt a nimănui

Drumul

Nu știu

Citește în continuare

Trending