Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la Vocea României 2022 s-au încheiat; ei sunt ultimii concurenți care au urcat pe scenă

Pe 4 noiembrie, telespectatorii s-au delectat cu ultima rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2022. Pe scenă au mai urcat câțiva concurenți care au încercat să ocupe un loc în una dintre cele patru echipe. Te invităm să îi cunoști.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a noua și ultima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat nouă concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei nouă concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al nouălea episod Vocea României 10

  1. Ștefania Vorovenci - piesa "Upside Down" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
  2. Andra Lupu - piesa "Love On The Brain" - NU
  3. Alexandra Șipos - piesa "Stand UP" - 2 DA, echipa Denis
  4. Marian Michiu - piesa "I'm Not The Only One" - NU
  5. Mihaela Frimu - piesa "Left Outside Alone" - 1 DA, echipa Smiley & Theo
  6. Marina Anghel - piesa "Tu n-ai avut curaj" - NU
  7. Sofia Mărculescu - piesa "Down On My Knees" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
  8. Andreea Săraru - piesa "Jolene" - NU
  9. Jessica Lăzărescu - piesa "Runnin" - 3 DA, echipa Smiley & Theo

Ștefania Vorovenci

Ștefania are 25 de ani și este originară din Brașov. Și-a dorit dintotdeauna să facă muzică și voia să aibă o carieră în acest domeniu de când era mică. Vocea României reprezintă o mare oportunitate pentru tânăra concurentă. Visul ei s-a concretizat în ultima rundă de audiții. Ștefania a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Upside Down". Momentul ei i-a întors pe Irina și Smiley & Theo.

Pe lângă prestația vocală, antrenorii au apreciat și energia transmisă, Smiley declarând:

"Suntem entuziasmați de prestația ta. Foarte tare! Mi se pare că ai o bucurie de a cânta".

Ștefania a ales să meargă în echipa Smiley & Theo Rose.

Alexandra Șipoș

Alexandra are 26 de ani, este jurnalist sportiv, dar în același timp se ocupă și cu muzica. Concurenta a declarat că muzica și fotbalul au mers mână-n mână pentru ea. Iubește să meargă pe stadioane și să își susțină echipa preferată, însă scena reușește să o resusciteze din toate punctele de vedere.

Alexandra a spus că a participat la numeroase concursuri și a câștigat peste 80 de premii. Tânăra compune muzică, iar unul dintre cele mai frumoase momente a fost când o piesă scrisă de ea s-a auzit la radiourile internaționale. Pe scena de la Vocea României, Alexandra a cântat piesa "Stand Up" și i-a convins pe Irina și Denis.

La vederea concurentei, Theo Rose a ținut să mărturisească că se cunosc de mulți ani, de când participau împreună la concursuri muzicale. Theo îi cunoaște talentul concurentei și le-a spus colegilor săi că este o voce cu mari șanse de câștig.

"Ai o voce foarte frumoasă! Theo are dreptate, e un timbru foarte interesant. Dar, părerea mea e că la piesa respectivă se putea mai bine. Eu m-am întors pentru că am recunoscut acolo niște calități vocale", a spus Denis.

Alexandra a ales să meargă în echipa lui Denis.

Mihaela Frimu

Originară din Chișinău, Mihaela a venit la Vocea României cu o interpretare plină de energie și siguranță. Concurenta a cântat piesa "Left Outside Alone". Smiley și Theo Rose au fost singurii care s-au întors.

"Ai o voce foarte stabilă și un ton foarte bun al vocii, pătrunde foarte bine. Am stat până la sfârșit, m-am sfătuit cu colega mea de scaun. Ce-i drept, am așteptat ceva în plus care n-a venit. Mi se pare că o voce ca a ta poate să facă treburi foarte bune în această emisiune. Nu greșești note, foarte important. Eu cred că vom descoperi și acel ceva", a spus Smiley.

Sofia Mărculescu

Sofia are 28 de ani și este din Cluj-Napoca. Este ajutor analist, selectează date pentru inteligența artificială pentru un system care ajută la prevenția deșeurilor alimentare. În același timp, Sofia își cultivă și pasiunea pentru muzică. A venit la Vocea României convinsă de prieteni.

Sofia a interpretat piesa "Down on my knees" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut, ce am simțit, ce am auzit. Erai total transpusă în altă dimensiune. Asta mi-a plăcut foarte mult. Te vreau în echipa mea, îmi place foarte mult de tine!", a declarat Denis.

Smiley a continuat:

"Mie mi s-a părut că ai o voce fantastică, ai fost perfectă pe cântecul ăsta, nu ai greșit nimic. Cred că ne-am înțelege foarte bine".

Sofia a mers mai departe cu Smiley și Theo Rose.

Jessica Lăzărescu

Jessica are 18 ani și este din Târgu-Jiu. Tânăra nu este la prima competiție muzicală, participând în 2017 la Vocea României Junior. Atunci a reușit să întoarcă toate scaunele. Jessica a continuat să fructifice pasiunea pentru muzică și a venit la Vocea României 2022 pentru a-și demonstra talentul.

Jessica a interpretat piesa "Runnin" și i-a întors pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Ce-i drept, pe mine m-ai convins la final. Acolo mi-ai demonstrat că poți să faci mai multe chestii decât să cânți tare și demonstrativ. Eu aș vrea să lucrez cu materialul tău, te invit în echipa mea și își promit că o să ne înțelegem foarte bine", a declarat Irina.

Theo Rose a declarat:

"Jessica, ai cântat aerisit, aș spune, ceea ce e foarte important pentru că mulți dintre cei care vin aici au tendința de a aglomera piesele din dorința de a demonstra foarte mult. A fost foarte, foarte bine. Putem să ajungem departe, de asta te invităm în echipa noastră".

În cele din urmă, Jessica a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

Comentează

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending