Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la Vocea României 2022 s-au încheiat; ei sunt ultimii concurenți care au urcat pe scenă

Pe 4 noiembrie, telespectatorii s-au delectat cu ultima rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2022. Pe scenă au mai urcat câțiva concurenți care au încercat să ocupe un loc în una dintre cele patru echipe. Te invităm să îi cunoști.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a noua și ultima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat nouă concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei nouă concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al nouălea episod Vocea României 10

  1. Ștefania Vorovenci - piesa "Upside Down" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
  2. Andra Lupu - piesa "Love On The Brain" - NU
  3. Alexandra Șipos - piesa "Stand UP" - 2 DA, echipa Denis
  4. Marian Michiu - piesa "I'm Not The Only One" - NU
  5. Mihaela Frimu - piesa "Left Outside Alone" - 1 DA, echipa Smiley & Theo
  6. Marina Anghel - piesa "Tu n-ai avut curaj" - NU
  7. Sofia Mărculescu - piesa "Down On My Knees" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
  8. Andreea Săraru - piesa "Jolene" - NU
  9. Jessica Lăzărescu - piesa "Runnin" - 3 DA, echipa Smiley & Theo

Ștefania Vorovenci

Ștefania are 25 de ani și este originară din Brașov. Și-a dorit dintotdeauna să facă muzică și voia să aibă o carieră în acest domeniu de când era mică. Vocea României reprezintă o mare oportunitate pentru tânăra concurentă. Visul ei s-a concretizat în ultima rundă de audiții. Ștefania a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Upside Down". Momentul ei i-a întors pe Irina și Smiley & Theo.

Pe lângă prestația vocală, antrenorii au apreciat și energia transmisă, Smiley declarând:

"Suntem entuziasmați de prestația ta. Foarte tare! Mi se pare că ai o bucurie de a cânta".

Ștefania a ales să meargă în echipa Smiley & Theo Rose.

Alexandra Șipoș

Alexandra are 26 de ani, este jurnalist sportiv, dar în același timp se ocupă și cu muzica. Concurenta a declarat că muzica și fotbalul au mers mână-n mână pentru ea. Iubește să meargă pe stadioane și să își susțină echipa preferată, însă scena reușește să o resusciteze din toate punctele de vedere.

Alexandra a spus că a participat la numeroase concursuri și a câștigat peste 80 de premii. Tânăra compune muzică, iar unul dintre cele mai frumoase momente a fost când o piesă scrisă de ea s-a auzit la radiourile internaționale. Pe scena de la Vocea României, Alexandra a cântat piesa "Stand Up" și i-a convins pe Irina și Denis.

La vederea concurentei, Theo Rose a ținut să mărturisească că se cunosc de mulți ani, de când participau împreună la concursuri muzicale. Theo îi cunoaște talentul concurentei și le-a spus colegilor săi că este o voce cu mari șanse de câștig.

"Ai o voce foarte frumoasă! Theo are dreptate, e un timbru foarte interesant. Dar, părerea mea e că la piesa respectivă se putea mai bine. Eu m-am întors pentru că am recunoscut acolo niște calități vocale", a spus Denis.

Alexandra a ales să meargă în echipa lui Denis.

Mihaela Frimu

Originară din Chișinău, Mihaela a venit la Vocea României cu o interpretare plină de energie și siguranță. Concurenta a cântat piesa "Left Outside Alone". Smiley și Theo Rose au fost singurii care s-au întors.

"Ai o voce foarte stabilă și un ton foarte bun al vocii, pătrunde foarte bine. Am stat până la sfârșit, m-am sfătuit cu colega mea de scaun. Ce-i drept, am așteptat ceva în plus care n-a venit. Mi se pare că o voce ca a ta poate să facă treburi foarte bune în această emisiune. Nu greșești note, foarte important. Eu cred că vom descoperi și acel ceva", a spus Smiley.

Sofia Mărculescu

Sofia are 28 de ani și este din Cluj-Napoca. Este ajutor analist, selectează date pentru inteligența artificială pentru un system care ajută la prevenția deșeurilor alimentare. În același timp, Sofia își cultivă și pasiunea pentru muzică. A venit la Vocea României convinsă de prieteni.

Sofia a interpretat piesa "Down on my knees" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut, ce am simțit, ce am auzit. Erai total transpusă în altă dimensiune. Asta mi-a plăcut foarte mult. Te vreau în echipa mea, îmi place foarte mult de tine!", a declarat Denis.

Smiley a continuat:

"Mie mi s-a părut că ai o voce fantastică, ai fost perfectă pe cântecul ăsta, nu ai greșit nimic. Cred că ne-am înțelege foarte bine".

Sofia a mers mai departe cu Smiley și Theo Rose.

Jessica Lăzărescu

Jessica are 18 ani și este din Târgu-Jiu. Tânăra nu este la prima competiție muzicală, participând în 2017 la Vocea României Junior. Atunci a reușit să întoarcă toate scaunele. Jessica a continuat să fructifice pasiunea pentru muzică și a venit la Vocea României 2022 pentru a-și demonstra talentul.

Jessica a interpretat piesa "Runnin" și i-a întors pe Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Ce-i drept, pe mine m-ai convins la final. Acolo mi-ai demonstrat că poți să faci mai multe chestii decât să cânți tare și demonstrativ. Eu aș vrea să lucrez cu materialul tău, te invit în echipa mea și își promit că o să ne înțelegem foarte bine", a declarat Irina.

Theo Rose a declarat:

"Jessica, ai cântat aerisit, aș spune, ceea ce e foarte important pentru că mulți dintre cei care vin aici au tendința de a aglomera piesele din dorința de a demonstra foarte mult. A fost foarte, foarte bine. Putem să ajungem departe, de asta te invităm în echipa noastră".

În cele din urmă, Jessica a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

Comentează

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Trending