Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început Confruntările de la Vocea României 2022; află cine a trecut de prima rundă

Pe 11 noiembrie, primele dueluri de la Vocea României au încins atmosfera în ringul celei mai tari competiții a vocilor. Află ce concurenți au trecut mai departe, dar și cine a fost "furat" de ceilalți antrenori.

Publicat

pe

Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022
Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au început Confruntările la Vocea României, o nouă etapă, emoții uriașe și un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii s-au pregătit pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Mai mult, antrenorii au voie să "fure" câte doi concurenți din cei care nu ies învingători din Confruntări.

Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, pe care toți o îndeplinesc cu desăvârșire, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă au îngreunat semnificativ deciziile. Cele șapte duete și un trio de la Vocea României 2022 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler și Ioana Vecerdea vs Maria Niță
  2. Echipa Smiley & Theo Rose: Eduard Stoica vs Mihaela Frimu și Marina Scalețchi vs Sofia Mărculescu
  3. Echipa Irina: Magda Suciu vs Alexandrina Vlad și Andra Botez vs Valeria Marcu
  4. Echipa Denis: Alexandra Șipoș vs Cristina & Victor Sîrbu și Claudiu Mirică vs Teodor Debu

Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, din echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi au cântat piesa "Lay Me Down" de la Sam Smith.

"L-am văzut pe Tudor foarte mulțumit și exaltat în momentul vostru. Eu am fost un pic mai reticentă pentru că mie nu mi-a plăcut atât de mult. Cred că nu mi-a plăcut prima parte, partea lui Bogdan. Acum, părerea mea poate fi subiectivă. Eu aș merge mai departe cu Nunucă", a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a fost de aceeași părere, considerând că Iulian a trăit cu mare intensitate acest moment muzical. Acest lucru a cântărit și în decizia lui Tudor de a merge mai departe cu Iulian: bucuria de a fi pe scenă.

Totuși, Bogdan nu a plecat acasă. Denis și Irina s-au luptat pentru concurent. Bogdan a ales să meargă mai departe cu Irina.

Eduard Stoica și Mihaela Frimu – Watermelon Sugar

Pe scenă au urmat Eduard Stoica și Mihaela Frimu, din echipa Smiley & Theo Rose. Concurenții au cântat piesa "Watermelon Sugar" de la Harry Styles.

"Mie mi-a plăcut! Felicitări pentru moment, vecine! Am fost mai aproape de timbrul lui Eduard și de ce a făcut el. E doar o chestie subiectivă, o textură în voce", a spus Tudor.

Denis a declarat:

"Băi, felicitări! Foarte bine! Foarte mult sugar în piesa asta. Eu sunt de acord cu ce a zis Tudor, ține de subiectivism. Mie mi-a plăcut cu 0,1 % mai mult Mihaela".

Smiley și Theo au decis să meargă mai departe cu Eduard. Mihaela a părăsit competiția.

Magda Suciu și Alexandrina Vlad

Următoarele au fost Magda și Alexandrina din echipa Irinei Rimes. Inițial, antrenoarea le-a dat să interpreteze piesa "Come Together" a celor de la Beatles. Lucrurile nu au fost chiar ușoare la repetiții, astfel că Irina s-a văzut nevoită să le dea alt cântec: "I Put a Spell on You".

"A fost ok. Aveți voci foarte mișto, doar că nu v-ați armonizat foarte bine între voi", a declarat Smiley.

Tudor a adăugat:

"Mi se pare că a fost o conexiune bună cu band-ul. Nu m-a deranjat că nu v-ați armonizat acolo atât de mult. Cred că și pentru mine Magda a punctat un pic mai bine pe piesă. Cred că una peste alta, a fost un battle ok".

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Alexandrina. Smiley și Theo Rose au furat-o pe Magda.

Alexandra Șipoș & Cristina și Victor Sîrbu

Denis a pus la cale un trio format din Alexandra Șipoș și soții Sîrbu. Concurenții au interpretat piesa "Arcade", câștigătoarea Eurovision 2019.

"M-a deranjat un pic chestia asta că nu v-am văzut mai mult împreună cu ea. Ca privitor, așteptam să văd conexiunea care să zică că momentul ăsta este, de fapt, împreună. Voi ați fost mai mult împreună voi doi decât voi împreună cu ea", a fost de părere Tudor.

Theo Rose a spus:

"Eu cred că trebuie să apreciem faptul că voi v-ați armonizat în trei, ceea ce e o treabă un pic mai grea decât dacă ați fi fost doar doi. A fost un duel bun".

Denis a mers mai departe cu Alexandra. Soții Sîrbu au părăsit competiția.

Ioana Vecerdea și Maria Niță

Echipa Tudor a revenit pe scenă, de data aceasta cu Ioana și Maria. Concurentele au interpretat o versiune specială a piesei lui Justin Bieber, "Love Yourself".

"Mi se pare extraordinară alegerea asta și varianta asta a piesei. Mi se pare minunat cum v-a combinat pe voi două pentru că vă potriviți extraordinar de bine. N-aș ști pe cine să aleg dintre voi două", a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă a detaliat:

"Nu ne-am dorit ca emoția piesei să fie alta decât a unor fete care privesc în față, după o relație traumatizantă. Se vorbește din ce în ce mai mult de emanciparea femeii și femeia trebuie să fie independentă și puternică și eu susțin chestia asta. Dacă ești independentă și puternică, atunci poți să treci peste o relație nașpa cu zâmbetul pe buze. De fapt, cred că despre asta e cântecul ăsta. Să spui lucruri grave, care te costă, dar cu zâmbetul pe buze".

Ioana Vecerdea a mers mai departe. Maria a părăsit competiția.

Marina Scalețchi cu Sofia Mărculescu

Smiley și Theo Rose s-au gândit că piesa "Running Up that Hill" se potrivește cel mai bine pentru duetul Marina și Sofia.

"Măi, fetelor, am sentimente contradictorii. Mi-a plăcut extrem, dar extrem de mult începutul. După care piesa a crescut și aveam nevoie de la voi să creșteți odată cu piesa", a menționat Irina.

Denis a comentat:

"Fetelor, ați cântat foarte bine. Știi ce mi-a dat mie cu virgulă? Nu neapărat cum au cântat ele, ci cum s-au combinat ele ca voci".

Smiley și Theo Rose au decis că Sofia merge mai departe. Marina a plecat acasă.

Claudiu Mirică și Teodor Debu

Denis a adus pe scenă un duet surprinzător, format din Claudiu Mirică și Teodor Debu. Concurenții au cântat piesa "Use Somebody".

"Băi, eu cred că, având în vedere faptul că piesa asta nu e pentru vocile voastre, v-ați descurcat foarte bine. Personal, n-aș fi ales pentru cuplul ăsta piesa asta. Având în vedere circumstanțele, eu vă felicit!", a spus Tudor.

Smiley a adăugat:

"Mi se pare că a sunat ok, a fost cu energie. Cred că vă și place piesa asta, nu cred că e o piesă care să vă displacă".

Denis a mers mai departe cu Teodor Debu. Claudiu a părăsit competiția.

Andra Botez și Valeria Marcu

Echipa Irinei a încheiat prima seară a Confruntărilor de la Vocea României 2022. Unele dintre cele mai puternice voci ale competiției, Andra și Valeria, au creat un adevărat show pe scena emisiunii. Concurentele au cântat "Bordeiaș".

"Felicitări, sunteți foarte, foarte bine!", a menționat Tudor.

Theo a spus cu entuziasm:

"A fost de-a dreptul exploziv momentul. Cu oricare dintre voi va merge Irina mai departe, pentru cealaltă o să mă bat dacă e nevoie".

Denis le-a felicitat pe concurente pentru moment:

"Draga mea [Irina], felicitări pentru această alegere! Fetelor, felicitări vouă în primul rând. Ați fost ambele la înălțime, ați făcut mega show. Vă mulțumesc!"

Irina a ales să meargă mai departe cu Andra, însă o voce ca a Valeriei nu putea să plece acasă. Pentru ea, au apăsat butonul Tudor și Smiley & Theo. Valeria a mers în echipa lui Tudor.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac

DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

Publicat

pe

Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl
Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl │ FOTO: capturi YouTube

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".

Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

Program muzical DWMT la Conac

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Bilete DWMT la Conac:

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol trec la următorul nivel din relație. Cei doi au anunțat că vor deveni soț și soție, povestind toate detaliile într-un clip video. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Smiley la Sala Polivalenta pe 31 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe "banca mărturisirilor" pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

"Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi", a spus Smiley.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

VIDEO: Mărturie Smiley și Gina Pistol

Citește în continuare

Trending