Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început Confruntările de la Vocea României 2022; află cine a trecut de prima rundă

Pe 11 noiembrie, primele dueluri de la Vocea României au încins atmosfera în ringul celei mai tari competiții a vocilor. Află ce concurenți au trecut mai departe, dar și cine a fost "furat" de ceilalți antrenori.

Publicat

pe

Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022
Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au început Confruntările la Vocea României, o nouă etapă, emoții uriașe și un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii s-au pregătit pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Mai mult, antrenorii au voie să "fure" câte doi concurenți din cei care nu ies învingători din Confruntări.

Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, pe care toți o îndeplinesc cu desăvârșire, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă au îngreunat semnificativ deciziile. Cele șapte duete și un trio de la Vocea României 2022 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler și Ioana Vecerdea vs Maria Niță
  2. Echipa Smiley & Theo Rose: Eduard Stoica vs Mihaela Frimu și Marina Scalețchi vs Sofia Mărculescu
  3. Echipa Irina: Magda Suciu vs Alexandrina Vlad și Andra Botez vs Valeria Marcu
  4. Echipa Denis: Alexandra Șipoș vs Cristina & Victor Sîrbu și Claudiu Mirică vs Teodor Debu

Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, din echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi au cântat piesa "Lay Me Down" de la Sam Smith.

"L-am văzut pe Tudor foarte mulțumit și exaltat în momentul vostru. Eu am fost un pic mai reticentă pentru că mie nu mi-a plăcut atât de mult. Cred că nu mi-a plăcut prima parte, partea lui Bogdan. Acum, părerea mea poate fi subiectivă. Eu aș merge mai departe cu Nunucă", a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a fost de aceeași părere, considerând că Iulian a trăit cu mare intensitate acest moment muzical. Acest lucru a cântărit și în decizia lui Tudor de a merge mai departe cu Iulian: bucuria de a fi pe scenă.

Totuși, Bogdan nu a plecat acasă. Denis și Irina s-au luptat pentru concurent. Bogdan a ales să meargă mai departe cu Irina.

Eduard Stoica și Mihaela Frimu – Watermelon Sugar

Pe scenă au urmat Eduard Stoica și Mihaela Frimu, din echipa Smiley & Theo Rose. Concurenții au cântat piesa "Watermelon Sugar" de la Harry Styles.

"Mie mi-a plăcut! Felicitări pentru moment, vecine! Am fost mai aproape de timbrul lui Eduard și de ce a făcut el. E doar o chestie subiectivă, o textură în voce", a spus Tudor.

Denis a declarat:

"Băi, felicitări! Foarte bine! Foarte mult sugar în piesa asta. Eu sunt de acord cu ce a zis Tudor, ține de subiectivism. Mie mi-a plăcut cu 0,1 % mai mult Mihaela".

Smiley și Theo au decis să meargă mai departe cu Eduard. Mihaela a părăsit competiția.

Magda Suciu și Alexandrina Vlad

Următoarele au fost Magda și Alexandrina din echipa Irinei Rimes. Inițial, antrenoarea le-a dat să interpreteze piesa "Come Together" a celor de la Beatles. Lucrurile nu au fost chiar ușoare la repetiții, astfel că Irina s-a văzut nevoită să le dea alt cântec: "I Put a Spell on You".

"A fost ok. Aveți voci foarte mișto, doar că nu v-ați armonizat foarte bine între voi", a declarat Smiley.

Tudor a adăugat:

"Mi se pare că a fost o conexiune bună cu band-ul. Nu m-a deranjat că nu v-ați armonizat acolo atât de mult. Cred că și pentru mine Magda a punctat un pic mai bine pe piesă. Cred că una peste alta, a fost un battle ok".

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Alexandrina. Smiley și Theo Rose au furat-o pe Magda.

Alexandra Șipoș & Cristina și Victor Sîrbu

Denis a pus la cale un trio format din Alexandra Șipoș și soții Sîrbu. Concurenții au interpretat piesa "Arcade", câștigătoarea Eurovision 2019.

"M-a deranjat un pic chestia asta că nu v-am văzut mai mult împreună cu ea. Ca privitor, așteptam să văd conexiunea care să zică că momentul ăsta este, de fapt, împreună. Voi ați fost mai mult împreună voi doi decât voi împreună cu ea", a fost de părere Tudor.

Theo Rose a spus:

"Eu cred că trebuie să apreciem faptul că voi v-ați armonizat în trei, ceea ce e o treabă un pic mai grea decât dacă ați fi fost doar doi. A fost un duel bun".

Denis a mers mai departe cu Alexandra. Soții Sîrbu au părăsit competiția.

Ioana Vecerdea și Maria Niță

Echipa Tudor a revenit pe scenă, de data aceasta cu Ioana și Maria. Concurentele au interpretat o versiune specială a piesei lui Justin Bieber, "Love Yourself".

"Mi se pare extraordinară alegerea asta și varianta asta a piesei. Mi se pare minunat cum v-a combinat pe voi două pentru că vă potriviți extraordinar de bine. N-aș ști pe cine să aleg dintre voi două", a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă a detaliat:

"Nu ne-am dorit ca emoția piesei să fie alta decât a unor fete care privesc în față, după o relație traumatizantă. Se vorbește din ce în ce mai mult de emanciparea femeii și femeia trebuie să fie independentă și puternică și eu susțin chestia asta. Dacă ești independentă și puternică, atunci poți să treci peste o relație nașpa cu zâmbetul pe buze. De fapt, cred că despre asta e cântecul ăsta. Să spui lucruri grave, care te costă, dar cu zâmbetul pe buze".

Ioana Vecerdea a mers mai departe. Maria a părăsit competiția.

Marina Scalețchi cu Sofia Mărculescu

Smiley și Theo Rose s-au gândit că piesa "Running Up that Hill" se potrivește cel mai bine pentru duetul Marina și Sofia.

"Măi, fetelor, am sentimente contradictorii. Mi-a plăcut extrem, dar extrem de mult începutul. După care piesa a crescut și aveam nevoie de la voi să creșteți odată cu piesa", a menționat Irina.

Denis a comentat:

"Fetelor, ați cântat foarte bine. Știi ce mi-a dat mie cu virgulă? Nu neapărat cum au cântat ele, ci cum s-au combinat ele ca voci".

Smiley și Theo Rose au decis că Sofia merge mai departe. Marina a plecat acasă.

Claudiu Mirică și Teodor Debu

Denis a adus pe scenă un duet surprinzător, format din Claudiu Mirică și Teodor Debu. Concurenții au cântat piesa "Use Somebody".

"Băi, eu cred că, având în vedere faptul că piesa asta nu e pentru vocile voastre, v-ați descurcat foarte bine. Personal, n-aș fi ales pentru cuplul ăsta piesa asta. Având în vedere circumstanțele, eu vă felicit!", a spus Tudor.

Smiley a adăugat:

"Mi se pare că a sunat ok, a fost cu energie. Cred că vă și place piesa asta, nu cred că e o piesă care să vă displacă".

Denis a mers mai departe cu Teodor Debu. Claudiu a părăsit competiția.

Andra Botez și Valeria Marcu

Echipa Irinei a încheiat prima seară a Confruntărilor de la Vocea României 2022. Unele dintre cele mai puternice voci ale competiției, Andra și Valeria, au creat un adevărat show pe scena emisiunii. Concurentele au cântat "Bordeiaș".

"Felicitări, sunteți foarte, foarte bine!", a menționat Tudor.

Theo a spus cu entuziasm:

"A fost de-a dreptul exploziv momentul. Cu oricare dintre voi va merge Irina mai departe, pentru cealaltă o să mă bat dacă e nevoie".

Denis le-a felicitat pe concurente pentru moment:

"Draga mea [Irina], felicitări pentru această alegere! Fetelor, felicitări vouă în primul rând. Ați fost ambele la înălțime, ați făcut mega show. Vă mulțumesc!"

Irina a ales să meargă mai departe cu Andra, însă o voce ca a Valeriei nu putea să plece acasă. Pentru ea, au apăsat butonul Tudor și Smiley & Theo. Valeria a mers în echipa lui Tudor.

Comentează

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending