Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început Confruntările de la Vocea României 2022; află cine a trecut de prima rundă

Pe 11 noiembrie, primele dueluri de la Vocea României au încins atmosfera în ringul celei mai tari competiții a vocilor. Află ce concurenți au trecut mai departe, dar și cine a fost "furat" de ceilalți antrenori.

Publicat

pe

Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022
Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au început Confruntările la Vocea României, o nouă etapă, emoții uriașe și un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii s-au pregătit pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Mai mult, antrenorii au voie să "fure" câte doi concurenți din cei care nu ies învingători din Confruntări.

Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, pe care toți o îndeplinesc cu desăvârșire, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă au îngreunat semnificativ deciziile. Cele șapte duete și un trio de la Vocea României 2022 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler și Ioana Vecerdea vs Maria Niță
  2. Echipa Smiley & Theo Rose: Eduard Stoica vs Mihaela Frimu și Marina Scalețchi vs Sofia Mărculescu
  3. Echipa Irina: Magda Suciu vs Alexandrina Vlad și Andra Botez vs Valeria Marcu
  4. Echipa Denis: Alexandra Șipoș vs Cristina & Victor Sîrbu și Claudiu Mirică vs Teodor Debu

Iulian Nunucă vs Bogdan Jeler

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, din echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi au cântat piesa "Lay Me Down" de la Sam Smith.

"L-am văzut pe Tudor foarte mulțumit și exaltat în momentul vostru. Eu am fost un pic mai reticentă pentru că mie nu mi-a plăcut atât de mult. Cred că nu mi-a plăcut prima parte, partea lui Bogdan. Acum, părerea mea poate fi subiectivă. Eu aș merge mai departe cu Nunucă", a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a fost de aceeași părere, considerând că Iulian a trăit cu mare intensitate acest moment muzical. Acest lucru a cântărit și în decizia lui Tudor de a merge mai departe cu Iulian: bucuria de a fi pe scenă.

Totuși, Bogdan nu a plecat acasă. Denis și Irina s-au luptat pentru concurent. Bogdan a ales să meargă mai departe cu Irina.

Eduard Stoica și Mihaela Frimu – Watermelon Sugar

Pe scenă au urmat Eduard Stoica și Mihaela Frimu, din echipa Smiley & Theo Rose. Concurenții au cântat piesa "Watermelon Sugar" de la Harry Styles.

"Mie mi-a plăcut! Felicitări pentru moment, vecine! Am fost mai aproape de timbrul lui Eduard și de ce a făcut el. E doar o chestie subiectivă, o textură în voce", a spus Tudor.

Denis a declarat:

"Băi, felicitări! Foarte bine! Foarte mult sugar în piesa asta. Eu sunt de acord cu ce a zis Tudor, ține de subiectivism. Mie mi-a plăcut cu 0,1 % mai mult Mihaela".

Smiley și Theo au decis să meargă mai departe cu Eduard. Mihaela a părăsit competiția.

Magda Suciu și Alexandrina Vlad

Următoarele au fost Magda și Alexandrina din echipa Irinei Rimes. Inițial, antrenoarea le-a dat să interpreteze piesa "Come Together" a celor de la Beatles. Lucrurile nu au fost chiar ușoare la repetiții, astfel că Irina s-a văzut nevoită să le dea alt cântec: "I Put a Spell on You".

"A fost ok. Aveți voci foarte mișto, doar că nu v-ați armonizat foarte bine între voi", a declarat Smiley.

Tudor a adăugat:

"Mi se pare că a fost o conexiune bună cu band-ul. Nu m-a deranjat că nu v-ați armonizat acolo atât de mult. Cred că și pentru mine Magda a punctat un pic mai bine pe piesă. Cred că una peste alta, a fost un battle ok".

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Alexandrina. Smiley și Theo Rose au furat-o pe Magda.

Alexandra Șipoș & Cristina și Victor Sîrbu

Denis a pus la cale un trio format din Alexandra Șipoș și soții Sîrbu. Concurenții au interpretat piesa "Arcade", câștigătoarea Eurovision 2019.

"M-a deranjat un pic chestia asta că nu v-am văzut mai mult împreună cu ea. Ca privitor, așteptam să văd conexiunea care să zică că momentul ăsta este, de fapt, împreună. Voi ați fost mai mult împreună voi doi decât voi împreună cu ea", a fost de părere Tudor.

Theo Rose a spus:

"Eu cred că trebuie să apreciem faptul că voi v-ați armonizat în trei, ceea ce e o treabă un pic mai grea decât dacă ați fi fost doar doi. A fost un duel bun".

Denis a mers mai departe cu Alexandra. Soții Sîrbu au părăsit competiția.

Ioana Vecerdea și Maria Niță

Echipa Tudor a revenit pe scenă, de data aceasta cu Ioana și Maria. Concurentele au interpretat o versiune specială a piesei lui Justin Bieber, "Love Yourself".

"Mi se pare extraordinară alegerea asta și varianta asta a piesei. Mi se pare minunat cum v-a combinat pe voi două pentru că vă potriviți extraordinar de bine. N-aș ști pe cine să aleg dintre voi două", a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă a detaliat:

"Nu ne-am dorit ca emoția piesei să fie alta decât a unor fete care privesc în față, după o relație traumatizantă. Se vorbește din ce în ce mai mult de emanciparea femeii și femeia trebuie să fie independentă și puternică și eu susțin chestia asta. Dacă ești independentă și puternică, atunci poți să treci peste o relație nașpa cu zâmbetul pe buze. De fapt, cred că despre asta e cântecul ăsta. Să spui lucruri grave, care te costă, dar cu zâmbetul pe buze".

Ioana Vecerdea a mers mai departe. Maria a părăsit competiția.

Marina Scalețchi cu Sofia Mărculescu

Smiley și Theo Rose s-au gândit că piesa "Running Up that Hill" se potrivește cel mai bine pentru duetul Marina și Sofia.

"Măi, fetelor, am sentimente contradictorii. Mi-a plăcut extrem, dar extrem de mult începutul. După care piesa a crescut și aveam nevoie de la voi să creșteți odată cu piesa", a menționat Irina.

Denis a comentat:

"Fetelor, ați cântat foarte bine. Știi ce mi-a dat mie cu virgulă? Nu neapărat cum au cântat ele, ci cum s-au combinat ele ca voci".

Smiley și Theo Rose au decis că Sofia merge mai departe. Marina a plecat acasă.

Claudiu Mirică și Teodor Debu

Denis a adus pe scenă un duet surprinzător, format din Claudiu Mirică și Teodor Debu. Concurenții au cântat piesa "Use Somebody".

"Băi, eu cred că, având în vedere faptul că piesa asta nu e pentru vocile voastre, v-ați descurcat foarte bine. Personal, n-aș fi ales pentru cuplul ăsta piesa asta. Având în vedere circumstanțele, eu vă felicit!", a spus Tudor.

Smiley a adăugat:

"Mi se pare că a sunat ok, a fost cu energie. Cred că vă și place piesa asta, nu cred că e o piesă care să vă displacă".

Denis a mers mai departe cu Teodor Debu. Claudiu a părăsit competiția.

Andra Botez și Valeria Marcu

Echipa Irinei a încheiat prima seară a Confruntărilor de la Vocea României 2022. Unele dintre cele mai puternice voci ale competiției, Andra și Valeria, au creat un adevărat show pe scena emisiunii. Concurentele au cântat "Bordeiaș".

"Felicitări, sunteți foarte, foarte bine!", a menționat Tudor.

Theo a spus cu entuziasm:

"A fost de-a dreptul exploziv momentul. Cu oricare dintre voi va merge Irina mai departe, pentru cealaltă o să mă bat dacă e nevoie".

Denis le-a felicitat pe concurente pentru moment:

"Draga mea [Irina], felicitări pentru această alegere! Fetelor, felicitări vouă în primul rând. Ați fost ambele la înălțime, ați făcut mega show. Vă mulțumesc!"

Irina a ales să meargă mai departe cu Andra, însă o voce ca a Valeriei nu putea să plece acasă. Pentru ea, au apăsat butonul Tudor și Smiley & Theo. Valeria a mers în echipa lui Tudor.

Comentează

Muzică nouă

Irina Rimes te reconectează cu sinele prin "Dudadu" - AUDIO

Irina Rimes a lansat "Dudadu", prima piesă dintr-un proiect mai amplu, intitulat "Origini", care va ajunge în curând la public. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Irina Rimes - Dudadu
Artwork Irina Rimes - Dudadu │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

Când ți-e dor de liniștea specifică naturii, de persoana dragă sau chiar de tine și ce a fost, ascultă noua piesă semnată Irina Rimes. "Dudadu" te va trimite în mijlocul apelor, al munților și al lumii și te va ajuta să te reconectezi cu sinele prin sunetul său mistic.

Melodia a fost compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni, David Goldcher și produsă de Andrei Comorani și David David Goldcher. "Dudadu" este parte a unui nou proiect semnat Irina Rimes, "Origini", ce va beneficia și de un concert special, la Arenele Romane din București.

"Când muzica cântă, dați-vă voie să simțiți. Muzica este refugiul meu, e acel ceva care poate suplini orice stare și sper ca asta să simțiți și voi când ascultați <<Dudadu>>", a transmis Irina Rimes.

AUDIO: Irina Rimes - Dudadu

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.  "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Trending