Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum au decurs ultimele Confruntări de la Vocea României 2022

Pe 25 noiembrie, antrenorii și-au trimis în ring ultimele cupluri care s-au duelat pentru un loc în Confruntările de la Vocea României 2022. Miza a fost uriașă, iar concurenții au dat totul pe scenă pentru a-și îndeplini visul de a fi cu încă un pas mai aproape de marele trofeu.

Publicat

pe

Ultimele Confruntări de la Vocea României 2022
Ultimele Confruntări de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Etapa Confruntărilor de la Vocea României 2022 a ajuns la final, iar telespectatorii au putut fi martorii ultimei runde. Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate mai mult, de data aceasta lucrurile s-au schimbat radical în cazul unor concurenți a căror performanță a fost depășită de cei care au reușit să aibă o reprezentație strălucitoare în ring. Ca în fiecare ediție, au fost răsturnări de situație, emoții uriașe și decizii neașteptate.

 1. Echipa Smiley & Theo Rose - Max Jorquera vs Jessica Lăzărescu, Laszlo Janoska vs Veronica Liberati, Andra Pierșinaru vs Simona Mareș
 2. Echipa Tudor - Dana Borteanu vs Liliana Radu, Carmen Cușa vs Mihailina Moisa
 3. Echipa Denis - Corina Ivanov vs Elis Opriș, Daniel Ciurea vs Iulia Gîza, Smaranda Marian vs Diana Guia
 4. Echipa Irina - Denisa Avram vs Ionuț Panait, Daria Pintilie vs Marina Nanava

Max Jorquera și Jessica Lăzărescu

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Max Jorquera și Jessica Lăzărescu din echipa Smiley & Theo Rose. Cei doi au cântat piesa "You are the reason" (Calum Scott și Leona Lewis).

"Piesa a ieșit extraordinar! E incredibil cât de mult pot să se combine două voci. Ați ales piesa perfectă pentru ei, felicitări!", a spus Denis.

Irina Rimes a spus:

"Per total ați fost foarte bine. A fost foarte frumos momentul vostru, dar, din punct de vedere ca antrenor, dacă erați la mine-n echipă, eu aș fi ales o piesă mai interesantă pentru voi. Sunt subiectivă, nu vreau să dau în alegerea antrenorilor pentru că eu consider că fiecare antrenor are gusturile lui, are viziunea lui. Pe alocuri m-a plictisit. Dar a fost bine".

Jessica a mers mai departe. Max a părăsit competiția.

Dana Borteanu și Liliana Radu

Următoarea pereche a fost formată din Dana Borteanu și Liliana Radu, din echipa lui Tudor Chirilă. Concurentele au creat un adevărat spectacol cu piesa "New Orleans" (Blues Brothers).

"Wow! Cred că trebuie să mă adun întâi. Trebuie să spun că dacă aș fi fost undeva în public, la un musical, momentul vostru ar fi probabil cel pe care l-aș reține. În primul rând, că m-ați făcut să mă simt foarte bine. Mi-a plăcut faptul că ați făcut mai mult un duet decât un duel și asta face publicul să se simtă bine. A fost foarte frumos!", a spus Irina.

Theo Rose a adăugat:

"Ce joacă frumoasă! Ce ați reușit să transmiteți! Ce relaxare, cumva, și cât de norocoși suntem noi că am urmărit momentul ăsta. Foarte bună alegerea piesei, foarte bine construit momentul, foarte frumos! Vă felicit!"

Tudor Chirilă a mers mai departe cu Dana Borteanu. Liliana Radu a părăsit concursul.

Corina Ivanov și Elis Opriș

Pe scenă a urmat echipa Denis, cu Elis Opriș și Corina Ivanov în ring. Concurentele au interpretat piesa "Nothing Breaks Like a Heart" (Miley Cyrus & Mark Ronson).

"Fetelor, ați sunat foarte bine! Sunteți foarte bune ca voci! Felicitări pentru piesa asta, mie îmi place foarte mult alegerea", a fost de părere Irina.

Tudor Chirilă a avut altă opinie:

"Eu nu sunt de acord cu Irina. Mie mi se pare că ar fi putut fi un moment care să vă pună mai mult vocile în valoare decât zona asta de country, fără ca asta să însemne că n-ați cântat bine. Deci practic nu am nimic cu voi, am cu Denis în momentul de față".

Corina Ivanov a ieșit câștigătoare. Elis a părăsit competiția.

Denisa Avram și Ionuț Panait

Următorii pe scenă au fost Denisa Avram și Ionuț Panait, din echipa Irinei Rimes. Concurenții au interpretat piesa "Skinny Love" de la Birdy.

"Vocea [României] este despre poveste, este despre capacitatea ta de a te emoționa și de a emoționa pe alții. Nu este până la urmă de note, dacă nu sunt chiar acolo, pot să trec peste chestia asta. Avem nevoie de atât de multă sinceritate", a fost o parte din discursul lui Tudor.

Smiley a adăugat:

"Cred că generația care vine, generația voastră, mi se pare că vine cu foarte multă suferință. Și s-ar putea ca noi să nu înțelegem foarte multe lucruri din suferințele lor pentru că ei au crescut exact cu aceste instrumente de promovare și manipulare la îndemână. Cumva, au fost modelați într-un fel. Cred că simt presiunea societății mult mai tare decât o simțim noi sau decât am simțit-o noi la vârsta lor. Dar un lucru e foarte cert: adevărul întotdeauna vă va elibera, iar muzica făcută și cântată în adevăr îi va elibera și pe alții. Faceți asta din ce în ce mai des și vă veți simți din ce în ce mai bine".

Denisa merge mai departe în echipa Irinei. Ionuț a fost salvat de Tudor Chirilă.

Laszlo Janoska și Veronica Liberati

Echipa Smiley & Theo Rose a revenit cu un nou duet format din Laszlo Janoska și Veronica Liberati. Cei doi au interpretat piesa "Unchained Melody".

"Felicitări pentru moment! Mie mi se pare că, pe cât de simplă pare piesa asta, pe atât de complicat e să o cânți. Parcă mi-aș fi dorit să simt mai mult pe partea de feeling pentru că vocal v-ați descurcat foarte bine", a spus Denis.

Tudor a declarat:

"E greu cu piesele astea extrem de cunoscute. Nu poți reproșa nimic, poate doar faptul că în interpretarea ta, Laszlo, aș fi făcut un pic mai puține melisme, să nu mă duc în zona asta de pop atât de pregnantă. E un moment care a favorizat-o, din punctul meu de vedere, mai mult pe Veronica".

Smiley și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Veronica. Laszlo a părăsit emisiunea.

Daniel Ciurea și Iulia Gîza

Denis a creat un moment plin de energie alături de Daniel Ciurea și Iulia Gîza. Cei doi concurenți au cântat piesa "Let Me Entertain You".

"Eu am simțit energie și cred că mai mult m-am condus după energia voastră decât după cântat pentru că cântatul a cam lipsit din cauza nebuniei. Dar eu tot cu nebunie aș merge", a spus Irina.

Smiley a comentat:

"La mine nu a ajuns energia asta decât că v-am văzut mișcându-vă. Cred că trebuia să fie mult mai mult pentru cântecul ăsta, dar din cântat, nu din mișcat. A fost ca naționala de fotbal a României. Se aleargă, se muncește, se străduiesc oamenii, dar parcă nu dau goluri".

Denis a ales să meargă mai departe cu Daniel. Iulia a părăsit competiția.

Daria Pintilie și Marina Nanava

Echipa Irina Rimes a revenit pe scenă, cu un duet format din Daria Pintilie și Marina Nanava. Concurentele au interpretat piesa "Crazy", în varianta lui Tori Kelly.

"Ați făcut un moment incredibil! Felicitări!", a spus Denis.

Smiley a adăugat:

"Mie mi-a plăcut foarte mult. Ne-ați arătat și sensibilitate, și forță, și melisme nebune. Și ați și cântat împreună foarte bine".

Irina a ales să meargă mai departe cu Daria. Denis și Tudor Chirilă s-au întors pentru Marina.

"Draga mea, știi ce mi-a plăcut cel mai mult astăzi? Mi-a plăcut că te-am văzut zâmbind. Te-am văzut fericită, te-am văzut cum emani căldură, lumină. Știi ce-nseamnă asta? Că ești o fire foarte curajoasă și foarte puternică. Mi-aș dori din tot sufletul să te am în echipa mea", a spus Denis.

Marina a ales să meargă în echipa lui Denis.

Carmen Cușa și Mihailina Moisa

Carmen Cușa și Mihailina Moisa din echipa lui Tudor Chirilă i-au surprins pe antrenori cu interpretarea piesei "Army of me".

"E foarte greu la voi pentru că sunteți diferite și totuși v-ați conectat la piesa asta într-un mod excepțional. Felicitări pentru asta!", a declarat Irina.

Smiley a spus:

"Mi se pare că v-ați potrivit foarte bine. Era un moment pe care îl așteptam de la Tudor, adică genul ăsta de moment pe rockăreală, nebuneală. După gusturile mele, cred că îmi place mai mult Carmen. Dar amândouă ați fost fantastice, e doar o treabă de gust".

Tudor a ales-o pe Mihailina. Irina Rimes a "furat-o" pe Carmen.

Smaranda Marian și Diana Guia

Smaranda Marian și Diana Guia, din echipa lui Denis, au urcat pe scenă cu un moment plin de emoție. Concurentele au interpretat piesa "Impossible" de la Nothing But Thieves.

"V-ați armonizat bine. Au fost, într-adevăr, momente când v-ați pierdut vocile, dar energia a rămas aceeași. Ceea ce contează extraordinar de tare", a spus Theo Rose.

Irina a declarat:

"Fetelor, eu vreau să vă felicit pentru trei lucruri. Primul lucru este pentru că l-ați făcut pe Denis să plângă și eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând. Al doilea lucru este pentru că v-ați armonizat perfect. Cred că a fost cea mai bună armonizare pe care am auzit-o. Și al treilea lucru, m-ați făcut să-mi placă foarte mult o piesă pe care nu o știam și asta este de apreciat. Asta e de aplaudat".

Denis a ales să meargă mai departe cu Smaranda. Diana a părăsit competiția.

Andra Pierșinaru și Simona Mareș

Echipa Smiley & Theo Rose a încheiat etapa Confruntărilor cu un duet remarcabil. Andra Pierșinaru și Simona Mareș au cântat o versiune atipică a piesei "Sweet Child O'Mine".

"Mie mi s-a părut un moment foarte frumos! Nu am nimic de reproșat sau să adaug. Ați fost foarte frumoase împreună", a fost de părere Denis.

Tudor Chirilă a spus:

"Ați cântat bine împreună, n-aș face o recomandare că pe mine m-a furat teatralitatea momentului. Mă bucur să fiu la Vocea României în primul rând".

Andra a trecut mai departe. Simona a părăsit competiția.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023 a continuat cu cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României a continuat vineri, 22 septembrie, cu cea de-a treia ediție de audiții. Află ce concurenți i-au cucerit pe antrenori cu vocile lor.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a treia rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al treilea episod Vocea României 11

 1. Delia Constantin - piesă "Somebody to Love", 3 DA, echipa Irina Rimes
 2. Alexandru Gavrilescu - piesă "Give it Away", 3 DA, echipa Smiley
 3. Ada Chicoș - piesă "Enter Sandman" - 2 DA, echipa Tudor Chirilă
 4. Mariana Mihalache - piesă "Zig Zaga" - NU
 5. Imba - piesă "Boomerang" - 4 DA
 6. Ana Stănciulescu - piesă "Gangsta", 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Elena Gatcin - piesă "Focul", 1 DA, echipa Tudor Chirilă
 8. Maria Băicănescu - piesă "Once upon a december", NU
 9. Vitalie Todirașcu - piesă "Carusso", 2 DA, echipa Smiley
 10. Melissa Antonesi - piesă "Think of Me", 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 11. Antonia Ivașcu - piesă "Inimă, nu fi de piatră", NU
 12. Dana Baldovici - piesă "Pice of My Heart", 4 DA, echipa Tudor Chirilă

Delia Constantin

Delia Constantin are 18 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Participarea la Vocea României este un pas foarte important pentru Delia și se bucură că a putut să trăiască această experiență direct de pe scena emisiunii. Concurenta a interpretat piesa "Somebody to Love" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. Acesta din urmă a pus-o pe mute pe Irina Rimes și artista nu a putut să își susțină pledoariile de convingere.

"Delia, îmi doresc foarte tare o voce ca a ta la mine-n echipă. Nu am așa ceva, cred că putem să facem niște momente senzaționale la Vocea României. Mi-aș dori foarte tare să-mi dai ocazia asta. Ai tot pachetul! Ești fantastică!", a declarat Smiley.

Theo Rose a spus:

"Delia, sunt foarte multe voci bune care vin aici, pe scenă, și sunt multe voci bune la care se întâmplă și să nu ne întoarcem. Mi-am dat seama că diferența o face fix sufletul pe care îl pui în interpretare. Asta ne-a convins să ne întoarcem și la tine".

Irina Rimes nu a avut voie să vorbească cu Delia, dar i-a scris niște mesaje secrete pe telefon. Se pare că această strategie a funcționat deoarece concurenta a ales să meargă în echipa ei.

Alexandru Gavrilescu

Alexandru Gavrilescu a venit de la Visuri la Cheie la Vocea României. Concurentul este unul dintre arhitecții emisiunii și a declarat că cea mai mare împlinire profesională este când prezintă familiei rezultatul construcției, momentele finale când se arată noul proiect. Emoțiile și mulțumirile oamenilor reprezintă cea mai mare răsplată pe care Alexandru a primit-o vreodată.

În ceea ce privește partea muzicală, Alexandru a mărturisit că nu are vreo pregătire și cântă după ureche. Vocea României reprezintă o provocare pe care a dorit să o experimenteze. La audiții, concurentul a interpretat piesa "Give It Away" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. 

"Aș spune că ai o arhitectură vocală deosebită", a glumit Horia Brenciu.

Smiley a comentat:

"Nu e ușor de cântat piesa. Îți trebuie ritm, îți trebuie suflu. Și eu sunt mare fan Red Hot Chili Peppers. N-avem cum să ratez ocazia de a mă întoarce la ceva neobișnuit".

Alexandru a ales să meargă în echipa Smiley.

Ada Chicoș

Ada Chicoș are 20 de ani și este studentă la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Mama și verișoara sa sunt persoanele care îi susțin dragostea pentru muzică. Tot ele au fost alături de Ada și la audițiile de la Vocea României.

După mai multe experiențe neplăcute trăite în liceu, bullying și hărțuiri, Ada a găsit o speranță în muzică. Concurenta a declarat că darul de a cânta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Tânăra a interpretat "Enter Sandman" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Ada, ești foc! Mă tem c-o să te duci la Tudor că ai cântat rock. Nu știu ce trebuie să fac ca să te conving să vii-n echipa mea", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a declarat:

"Nu știu în ce echipă vei merge, dar nu am auzit niciodată o voce feminină cântând Metallica atât de convingător. E o performanță ce ai făcut, din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să conserv această energie pentru că mie mi se pare că dincolo de voce tu ai avut un performance foarte coerent, foarte puternic, foarte exploziv, foarte dinamic, foarte nebun".

Ada a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Imba

Imba, pe numele din buletin Nika, este originară din Ucraina. Este cântăreața și lucrează cu soțul ei, de profesie chitarist. Au cântat pe stradă în Ucraina, Germania, iar acum în România. Imba a declarat că s-a mutat în România după ce o a patra bombă a căzut lângă casa ei. I-a fost dificil la început, mai ales din punct de vedere financiar, dar lucrurile s-au redresat odată ce a început să cânte pe stradă.

În audițiile de la Vocea României 2023, Imba a interpretat piesa "Boomerang" și a întors toate scaunele. Atât de impresionată a fost Irina Rimes de vocea concurentei încât l-a blocat pe Tudor Chirilă ca să nu aibă șansa de a o coopta pe Imba în echipa lui.

"Imba, ești o cântăreață bună! Mersi că ai venit la Vocea României și că ne-ai adus în suflet bucuria de a cânta. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu vocea ta pentru că ai niște calități vocale impresionante. Cred că te-ai conecta cel mai bine cu mine pentru că eu sunt cel mai aproape de ce ești tu, de unde vii tu și de ce simți în momentul ăsta. Cred că noi două ne-am înțelege foarte bine și cred că asta e important la Vocea României: să ai un antrenor cu care să poți să comunici foarte bine", a spus Irina Rimes.

Smiley a menționat:

"Imba, asta cu geografia conexiunilor mi se pare absurdă. Eu am lucrat cu oameni din toată lumea, de pe toată planeta și ne-am conectat fantastic. Cu unii am ajuns în finală. La mine nu contează de unde vii, contează cum cânți, cât de talentat ești, cât de bine te conectezi cu oamenii din România și cred că te potrivești bine cu mine".

Înainte de momentul alegerii, concurenta le-a spus antrenorilor că le-a verificat numărul de urmăritori pe care aceștia îl au pe social-media și că va merge în echipa celui care va face două cover-uri alături de ea și le va publica pe rețelele sociale. La auzul acestor vorbe, Smiley a spus:

"E o chestie pe care o întâlnesc pentru prima oară la Vocea României și sunt la Vocea României de la primul sezon. Aici e o treabă care nu se negociază. Aici nu negociem cine îmi dă și mie o piesă, cine face un cover cu mine la mine pe pagină. Lucrurile ori se întâmplă organic, ori nu. Nu așa se fac lucrurile și nici nu cred că e etic ca un antrenor să facă niște cover-uri cu un concurent doar pentru pagina concurentului".

În final, Imba a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu are 21 de ani și este studentă la Actorie. Concurenta a declarat că i-a dat voce lui Ariel în cea mai recentă adaptare, respectiv dublare în limba română. Pe scena de la Vocea României, Ana a ales că cânte piesa "Gangsta" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo și Smiley.

"Eu cred că în interpretarea ta a lipsit o oarecare înțelepciune. Unii se nasc cu ea, alții o dobândesc prin experiență, se poate învăța destul de rapid. Eu mi-aș dori să vii la mine-n echipă pentru că pot să lucrez în tine această înțelepciunea momentului", a declarat Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Ana, mie mi-a plăcut că ai cântat obraznic. Te știu de la SuperStar, mi-am dorit să lucrez cu tine, te-am chemat la o întâlnire, la studio, la care ai întârziat 2 ore. I-am spus atunci că nu lucrez cu oameni neserioși. Tu ai tot ce-ți trebuie, dar mi se pare că ești neserioasă. Eu în continuare cred că ai tot ce-ți trebuie să devii un super star. Dacă-mi dai ocazia să lucrez cu tine, o să-mi dau toată silința să reușești".

Ana a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Elena Gatcin

Elena Gatcin este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Constanța de mai mult timp. Femeia a participat în trecut și la "Românii au talent", unde i-a cucerit pe jurații de acolo. Acum, Elena a venit cu aceeași intenție și la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa "Focul" și l-a întors pe Tudor Chirilă.

"Mai mult decât interpretarea ta, mie mi-a plăcut vocea. Pentru asta m-am întors. Îmi pare bine că ești în echipa mea".

Bianca Ștefănescu

Bianca Ștefănescu are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor. Concurenta a declarat că ar fi vrut să meargă la Conservator, dar tatăl a insistat să urmeze cursurile de inginerie. Pentru Bianca, audițiile de la Vocea României au jucat un rol foarte important. În funcție de deznodământul momentului, tânăra ar fi ales între muzică și inginerie.

Concurenta a cântat piesa "It's Crazy" și i-a întors pe Horia & Theo Rose și Smiley.

Ai o voce povestitoare. Ești foarte potrivită pentru show-ul ăsta și mai ales pentru echipa noastră. Noi avem de spus multe povești la Vocea României așa că te invităm să vii-n echipă la noi", a spus Theo Rose.

Bianca a ales să meargă în echipa Smiley.

Vitalie Todirașcu are 53 de ani și este din Chișinău. Muzica este marea sa pasiune la care mereu a revenit. A terminat Facultatea de Actorie din Iași, apoi s-a înscris la Conservator. După absolvire, a plecat în Italia deoarece din muzică nu făcea prea mulți bani.

Călătoria lui a continuat spre Grecia unde a cântat pe stradă, iar conexiunile cu oamenii care se opreau să îl asculte i-au rămas și acum întipărite în memorie.

La Vocea României, Vitalie a interpretat piesa "Carusso" și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Nu m-aș fi întors, dar la un moment dat, publicul a început să aplaude. Și am zis că publicul a decis pentru mine", a spus Irina.

Smiley a menționat:

"Am ascultat piesa asta de foarte multe ori. O cântă o grămadă de oameni. Eu am fost în Sorrento și tu ai reușit, prin interpretarea ta, să mă readuci acolo. Ai reușit să creezi starea asta. Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta".

Vitalie a mers în echipa Smiley.

Melissa Antonesi

Melissa Antonesi are 23 de ani și locuiește în Manchester. A studiat la Institute of Contemporary Theatre. Muzica a jucat mereu un rol important în viața ei și speră ca Vocea României să fie o experiență prin care să se dezvolte și mai mult. La audiții, Melissa a interpretat piesa "Think of Me" și a întors toate scaunele. Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley.

"Eu nu m-am gândit la nimic în timp ce cântai. Mi s-a părut atât de spectaculos că ai ales să cânți asta la Vocea României, iar acum când spui că tu cânți altceva și nu te-ai antrenat în direcția asta, te aplaud și mai tare. Mi se pare fantastic să-ți asumi riscul ăsta, să vii la Vocea României să cânți operetă.

L-am blocat pe colegul meu Tudor pentru că știu că are o afinitate pentru genul ăsta, știu că s-ar fi bătut până la sânge cu toată lumea. Aș vrea să-ți spun că m-aș fi bătut chiar și cu el până la capăt, dar sunt dispus să mă bat cu colegii mei până când vei veni în echipa mea", a spus Smiley.

Melissa s-a ghidat după instinct și a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Dana Baldovici

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr".

Dana Baldovici a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Ești o revelație!", i-a spus Tudor Chirilă unei concurente la Vocea României 2023

Dana Baldovici a fost una dintre cele mai apreciate voci din cea de-a treia ediție a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023. Concurenta de 18 ani a întors toate scaunele și i-a făcut pe antrenori să se lupte din răsputeri pentru a o avea în echipă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dana Baldovici în audițiile de la Vocea României 2023
Dana Baldovici în audițiile de la Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Horia a menționat:

"De fiecare dată, Janis Joplin e câștigătoare dacă o cântă cine trebuie, iar tu ai cântat-o bine, nebuno!"

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Tudor Chirilă și-a completat discursul:

"Cred că șocul pe care mi l-ai creat mie, șocul plăcut și bucuria, este că am avut sentimentul pe care l-am avut la Rolling Stones. Era actorie, era muzică. A fost un performance care a fost metamuzică. Îți dai seama că suntem aici în genunchi, ne tremură genunchii să lucrăm cu o asemenea voce. Ești o revelație! Felicitări!"

Smiley a spus:

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr.

Theo Rose a declarat:

"Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine. Cred că e important pentru oamenii de acasă să știe că maniera asta de interpretare este una foarte riscantă pentru voce și că-ți trebuie tehnică vocală foarte bună și puternică să poți susține un moment ca ăsta. Asta ține de pregătirea ta în materie de tehnică vocală, orele de canto pe care le faci cu profesoara ta și vă felicit pe amândouă, e excepțional! Dar energia pe care ai transmis-o îți aparține, e din tine, e a ta și nu poate să ți-o ia nimeni. Asta te face să fii extraordinară și să scrii istorie la Vocea României".

Dana Baldovici le-a dezvăluit antrenorilor că își dorea foarte mult să ajungă în echipa unui anumit mentor, iar acela a fost Tudor Chirilă.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: ei sunt concurenții care au trecut de cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute

Pe 15 septembrie 2023, Vocea României a continuat cu cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute. Noi concurenți au urcat pe scenă cu dorința de a-și face vocea auzită și au făcut spectacol. Te invităm să citești rezumatul serii.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Emisiunea Vocea României a continuat la PRO TV cu o nouă ediție spectaculoasă. O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

Telespectatorii s-au putut bucura și de un moment muzical surpriză. HB Orchestra a urcat pe scenă, iar Horia Brenciu și Theo Rose au cântat împreună și au creat un moment de senzație.

În cea de-a doua rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al doilea episod Vocea României 11

 1. Alexandra Sîrghi - piesă "A Natural Woman" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 2. Adriana Gavrilă - piesă "Inima no mai răbda" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 3. Annabelle Bihina - piesă "I'd Rather Go Blind" - NU
 4. Laila Abdel Hafiz - piesă "No time to die" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
 5. Daniela Bejan - piesă "La vie en rose" - 2 DA, echipa Smiley
 6. David Mihuț - piesă "Tu ești primăvara mea" - 4 DA, echipa Smiley
 7. Giulia Petre - piesă "Jolene" - 1 DA, echipa Smiley
 8. Alex Enăcică - piesă "Giant" - NU
 9. Ana Udroiu - piesă "Mein Herr" - 4 DA, echipa Smiley
 10. Valentin Vasopol - piesă "The Sound of Silence" - NU
 11. Norig - piesă "Aș da zile de la mine" - 4 DA, echipa Tudor

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Alexandra Sîrghi

Alexandra Sîrghi are 20 de ani și vine din Galați. Este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din București. Mama sa a fost un model pentru tânăra concurentă, și persoana care i-a fost mereu alături. Femeia a încetat din viață în urmă cu trei ani, iar Alexandra a cântat la Vocea României cu gândul la mama sa și cu speranța că aceasta este mândră de interpretarea muzicală.

Concurenta a cântat piesa "A Natural Woman" și a întors toate scaunele.

"Eu sunt șocat de ce am auzit în seara asta! Doamne, ce note ai luat, ce <<floricele>> ai făcut! Sunt șocat, de-a dreptul! Nu îmi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut, nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la Vocea României. Îți mulțumesc, m-ai umplut de energie!", a spus Smiley.

Irina Rimes a adăugat:

"Alexandra, cred că ești cea mai bună voce care a fost până acum. Și cred că ești pretendentă la titlul de <<Vocea României>>. Anul ăsta sunt foarte determinată să vină la mine (n.r. trofeul). Pentru asta am nevoie de o voce ca a ta. Cu tine, simt că am o șansă".

Alexandra a ales să meargă mai departe cu Horia și Theo Rose.

Adriana Gavrilă

Adriana Gavrilă are 29 de ani și este profesoară de limba română. Îmbină pasiunea pentru muzică cu profesia de cadru didactic. Concurenta a declarat că încă se află în căutarea drumului său muzical, acesta fiind motivul pentru care a venit la audițiile de la Vocea României 2023 - o oportunitate de neratat în cariera artistică.

Adriana a interpretat piesa "Inima no mai răbda" și i-a convins pe Irina Rimes și echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

"Mi-ar plăcea tare să am o voce ca a ta în echipă noastră, cu care să mă pot juca. Mi-ar plăcea să putem încerca foarte multe lucruri. Dacă e ceva ce ador la generația noastră e că suntem foarte deschiși către a învăța orice, către a cânta orice", a declarat Theo Rose.

Irina Rimes a spus:

"Cred că se ascunde aici o voce foarte bună care poate să cânte mult mai multe stiluri și eu cu asta vreau să mă joc".

Adriana a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Laila Abdel Hafiz

Laila Abdel Hafiz are 25 de ani și este actriță. A încercat și alte domenii, precum stand-up comedy și content creator pe social media. Muzica ocupă un loc special în sufletul tinerei, în ciuda faptului că nu i-a acordat prea multă atenția. Laila a vrut să se revanșeze, astfel încât s-a înscris la Vocea României. La audiții, concurenta a interpretat melodia "No time to die" și a întors 2 scaune: Irina Rimes, Horia & Theo Rose.

"Ai o voce foarte clară. Pe lângă asta, din interpretarea ta, se cunoaște că ai deprinderea de a te exprima lumii, de a spune ceva. A fost o interpretare care a transmis și noi ne dorim tare să vii în echipa noastră să lucrăm", a comentat Theo Rose.

Irina a menționat:

"Laila, eu consider că ești bună, dar poți să fii și mai bună. Sunt convinsă de asta și la asta vom lucra dacă vii în echipa mea. Scurt, clar și cuprinzător".

Laila a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Daniela Bejan

Daniela Bejan are 22 de ani și este din Republica Moldova. Tânăra a venit la Vocea României însoțită de iubit și de bunici, aceștia din urmă fiind pentru prima oară în România. Concurenta a declarat că muzica este menirea ei și își dorește să încânte ascultătorii cu vocea sa. La audiții, Daniela a ales să interpreteze piesa "La vie en rose" și i-a convins pe Smiley și echipa Horia & Theo Rose.

"Daniela, ești superbă! Așa de mult mă bucur că ai venit la Vocea României, chiar mi-aș dori să-ți fiu antrenor. Nu am avut posibilitatea asta la Superstar, dar de data asta avem posibilitatea să interacționăm mai mult", a spus Smiley.

Theo Rose a declarat:

"Tu asta ești! Ești un om foarte cuminte, foarte curat, pe lângă o voce excepțională, care binedispune. Mi se pare că menirea ta pe Pământ e să aduci fericire și să împrăștii bunătate în jurul tău. Îți mulțumesc doar pentru că te-ai născut".

Daniela a ales să meargă în echipa Smiley.

David Mihuț

David are 17 ani și vine din Arad. Studiază canto clasic, domeniu insuflat și de familie. Mătușa sa este solistă la Opera Națională din Timișoara, iar sora lui face parte din corul aceleași instituții. Pe lângă voce, David a luat lecții de pian și chitară. Concurentul a declarat că are o atracție pentru piesele de dragoste și o slăbiciune pentru melodiile vechi românești. În audițiile pe nevăzute de la Vocea României, David a interpretat piesa "Tu ești primăvara mea" și a întors toate scaunele.

"David, eu m-am întors primul și ei s-au întors după mine. S-au gândit toți că e un bărbat în toată firea, trecut de 40, 50 de ani. Aurelian Andreescu are un timbru inconfundabil, Cred că e una dintre cele mai mari voci masculine românești din toate timpurile. Timbrul este fantastic și felul în care poți tu să cânți, iar eu m-am întors pentru că eram intrigat și am zis că nu se poate să scăpăm o asemenea voce", a menționat Smiley.

Tudor Chirilă a adăugat:

"Eu nu sunt follower. M-am întors după ce m-am convins că e foarte bine. M-a întors și nostalgia, și un parfum, pentru că anii '70 în România au fost niște ani foarte prolifici pentru muzică. Faptul că o voce tânără reușește să aducă în prezent muzica aia este foarte tare".

David a ales să meargă în echipa Smiley.

Giulia Petre

Giulia are 20 de ani și este originară din Oradea. Iubește muzica și pasiunea ei este susținută de părinți. Tot ei au fost cei care au convins-o să vină la Vocea României. A interpretat piesa "Jolene" și l-a convins pe Smiley.

"Băi, ce bine m-am întors! Mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat! Ai cântat o piesă foarte bună, ți se potrivește și vibrato-ul ăla, l-ai nimerit foarte bine!", a declarat Smiley.

Ana Udroiu

Ana are 33 de ani, este actriță și vine din București. La teatru i s-au confirmat calitățile vocale, iar Ana este pregătită să le exploateze, în cel mai bun sens al cuvântului. Concurenta a declarat că urmărește emisiunea Vocea României încă de la primul sezon și acum se simte pregătită să trăiască această experiență. La audiții, tânăra a interpretat piesa "Mein Herr" și a întors toate scaunele. Totuși, Tudor Chirilă a fost blocat de Horia & Theo Rose.

"Eu am fost blocat de Horia Brenciu. Nu-i nimic. Din perspectiva asta de om blocat nu pot decât să te ajut să iei decizia potrivită. Tu pui în mine niște informații și eu livrez rezultatul", a spus Tudor.

Horia a menționat:

"Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu Tudor, dar nu-mi pare rău. Vorba lui Smiley: <<aia e, aia e>>. Tare mult aș vrea să vii-n echipa noastră, într-o echipă în care vei găsi nu numai un antrenor, ci vei găsi niște prieteni".

Ana Udroiu a mers în echipa Smiley.

Norig

Norig are 49 de ani și vine din Paris. Iubește cântecele românești și a învățat să cânte în limba noastră în Franța împreună cu muzicieni români. Cântă de 20 de ani, iar înainte de a deveni cântăreață a fost creatoare de modă. Norig a declarat că profesorul său de canto i-a oferit niște discuri cu cântece românești, interpretate de artiste românce. A fost fascinată și și-a dorit să interpreteze și ea așa. Astfel, a descoperit nume precum Gabi Luncă, Romica Puceanu, Paula Lincan, Neluță Neagu sau taraful Haiducilor.

La audițiile de la Vocea României 2023, Norig a interpretat "Aș da zile de la mine" și a întors toate scaunele. 

"Eu te-am ascultat pe internet. Am văzut filmulețe cu tine pe YouTube cântând muzică lăutărească românească și eram șocat, de necrezut cât de bine cânți și ce feeling ai. Fantastic! E o mare bucurie să te ascult și o mare bucurie că ai venit să ne cânți cântece românești aici, la Vocea României", a declarat Smiley.

Pentru că Neluță Neagu este unul dintre artiștii pe care Norig îi ascultă cu drag, acesta a avut o apariție surpriză în emisiune. Concurenta a fost extrem pe emoționată văzându-l și ascultându-l live. Mai mult, cei doi au cântat împreună pe scenă.

"Povestea ta este impresionantă. Faptul că tu vii dintr-o altă țară, faptul că tu vii din Franța și cânți muzică lăutărească și îți place, și ești atrasă de lucrul ăsta este flatant. Eu, ca cetățean al țării mele, vreau să-ți mulțumesc!", a spus Irina.

Norig a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Citește în continuare

Trending