Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum au decurs ultimele Confruntări de la Vocea României 2022

Pe 25 noiembrie, antrenorii și-au trimis în ring ultimele cupluri care s-au duelat pentru un loc în Confruntările de la Vocea României 2022. Miza a fost uriașă, iar concurenții au dat totul pe scenă pentru a-și îndeplini visul de a fi cu încă un pas mai aproape de marele trofeu.

Publicat

pe

Ultimele Confruntări de la Vocea României 2022
Ultimele Confruntări de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Etapa Confruntărilor de la Vocea României 2022 a ajuns la final, iar telespectatorii au putut fi martorii ultimei runde. Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate mai mult, de data aceasta lucrurile s-au schimbat radical în cazul unor concurenți a căror performanță a fost depășită de cei care au reușit să aibă o reprezentație strălucitoare în ring. Ca în fiecare ediție, au fost răsturnări de situație, emoții uriașe și decizii neașteptate.

  1. Echipa Smiley & Theo Rose - Max Jorquera vs Jessica Lăzărescu, Laszlo Janoska vs Veronica Liberati, Andra Pierșinaru vs Simona Mareș
  2. Echipa Tudor - Dana Borteanu vs Liliana Radu, Carmen Cușa vs Mihailina Moisa
  3. Echipa Denis - Corina Ivanov vs Elis Opriș, Daniel Ciurea vs Iulia Gîza, Smaranda Marian vs Diana Guia
  4. Echipa Irina - Denisa Avram vs Ionuț Panait, Daria Pintilie vs Marina Nanava

Max Jorquera și Jessica Lăzărescu

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Max Jorquera și Jessica Lăzărescu din echipa Smiley & Theo Rose. Cei doi au cântat piesa "You are the reason" (Calum Scott și Leona Lewis).

"Piesa a ieșit extraordinar! E incredibil cât de mult pot să se combine două voci. Ați ales piesa perfectă pentru ei, felicitări!", a spus Denis.

Irina Rimes a spus:

"Per total ați fost foarte bine. A fost foarte frumos momentul vostru, dar, din punct de vedere ca antrenor, dacă erați la mine-n echipă, eu aș fi ales o piesă mai interesantă pentru voi. Sunt subiectivă, nu vreau să dau în alegerea antrenorilor pentru că eu consider că fiecare antrenor are gusturile lui, are viziunea lui. Pe alocuri m-a plictisit. Dar a fost bine".

Jessica a mers mai departe. Max a părăsit competiția.

Dana Borteanu și Liliana Radu

Următoarea pereche a fost formată din Dana Borteanu și Liliana Radu, din echipa lui Tudor Chirilă. Concurentele au creat un adevărat spectacol cu piesa "New Orleans" (Blues Brothers).

"Wow! Cred că trebuie să mă adun întâi. Trebuie să spun că dacă aș fi fost undeva în public, la un musical, momentul vostru ar fi probabil cel pe care l-aș reține. În primul rând, că m-ați făcut să mă simt foarte bine. Mi-a plăcut faptul că ați făcut mai mult un duet decât un duel și asta face publicul să se simtă bine. A fost foarte frumos!", a spus Irina.

Theo Rose a adăugat:

"Ce joacă frumoasă! Ce ați reușit să transmiteți! Ce relaxare, cumva, și cât de norocoși suntem noi că am urmărit momentul ăsta. Foarte bună alegerea piesei, foarte bine construit momentul, foarte frumos! Vă felicit!"

Tudor Chirilă a mers mai departe cu Dana Borteanu. Liliana Radu a părăsit concursul.

Corina Ivanov și Elis Opriș

Pe scenă a urmat echipa Denis, cu Elis Opriș și Corina Ivanov în ring. Concurentele au interpretat piesa "Nothing Breaks Like a Heart" (Miley Cyrus & Mark Ronson).

"Fetelor, ați sunat foarte bine! Sunteți foarte bune ca voci! Felicitări pentru piesa asta, mie îmi place foarte mult alegerea", a fost de părere Irina.

Tudor Chirilă a avut altă opinie:

"Eu nu sunt de acord cu Irina. Mie mi se pare că ar fi putut fi un moment care să vă pună mai mult vocile în valoare decât zona asta de country, fără ca asta să însemne că n-ați cântat bine. Deci practic nu am nimic cu voi, am cu Denis în momentul de față".

Corina Ivanov a ieșit câștigătoare. Elis a părăsit competiția.

Denisa Avram și Ionuț Panait

Următorii pe scenă au fost Denisa Avram și Ionuț Panait, din echipa Irinei Rimes. Concurenții au interpretat piesa "Skinny Love" de la Birdy.

"Vocea [României] este despre poveste, este despre capacitatea ta de a te emoționa și de a emoționa pe alții. Nu este până la urmă de note, dacă nu sunt chiar acolo, pot să trec peste chestia asta. Avem nevoie de atât de multă sinceritate", a fost o parte din discursul lui Tudor.

Smiley a adăugat:

"Cred că generația care vine, generația voastră, mi se pare că vine cu foarte multă suferință. Și s-ar putea ca noi să nu înțelegem foarte multe lucruri din suferințele lor pentru că ei au crescut exact cu aceste instrumente de promovare și manipulare la îndemână. Cumva, au fost modelați într-un fel. Cred că simt presiunea societății mult mai tare decât o simțim noi sau decât am simțit-o noi la vârsta lor. Dar un lucru e foarte cert: adevărul întotdeauna vă va elibera, iar muzica făcută și cântată în adevăr îi va elibera și pe alții. Faceți asta din ce în ce mai des și vă veți simți din ce în ce mai bine".

Denisa merge mai departe în echipa Irinei. Ionuț a fost salvat de Tudor Chirilă.

Laszlo Janoska și Veronica Liberati

Echipa Smiley & Theo Rose a revenit cu un nou duet format din Laszlo Janoska și Veronica Liberati. Cei doi au interpretat piesa "Unchained Melody".

"Felicitări pentru moment! Mie mi se pare că, pe cât de simplă pare piesa asta, pe atât de complicat e să o cânți. Parcă mi-aș fi dorit să simt mai mult pe partea de feeling pentru că vocal v-ați descurcat foarte bine", a spus Denis.

Tudor a declarat:

"E greu cu piesele astea extrem de cunoscute. Nu poți reproșa nimic, poate doar faptul că în interpretarea ta, Laszlo, aș fi făcut un pic mai puține melisme, să nu mă duc în zona asta de pop atât de pregnantă. E un moment care a favorizat-o, din punctul meu de vedere, mai mult pe Veronica".

Smiley și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Veronica. Laszlo a părăsit emisiunea.

Daniel Ciurea și Iulia Gîza

Denis a creat un moment plin de energie alături de Daniel Ciurea și Iulia Gîza. Cei doi concurenți au cântat piesa "Let Me Entertain You".

"Eu am simțit energie și cred că mai mult m-am condus după energia voastră decât după cântat pentru că cântatul a cam lipsit din cauza nebuniei. Dar eu tot cu nebunie aș merge", a spus Irina.

Smiley a comentat:

"La mine nu a ajuns energia asta decât că v-am văzut mișcându-vă. Cred că trebuia să fie mult mai mult pentru cântecul ăsta, dar din cântat, nu din mișcat. A fost ca naționala de fotbal a României. Se aleargă, se muncește, se străduiesc oamenii, dar parcă nu dau goluri".

Denis a ales să meargă mai departe cu Daniel. Iulia a părăsit competiția.

Daria Pintilie și Marina Nanava

Echipa Irina Rimes a revenit pe scenă, cu un duet format din Daria Pintilie și Marina Nanava. Concurentele au interpretat piesa "Crazy", în varianta lui Tori Kelly.

"Ați făcut un moment incredibil! Felicitări!", a spus Denis.

Smiley a adăugat:

"Mie mi-a plăcut foarte mult. Ne-ați arătat și sensibilitate, și forță, și melisme nebune. Și ați și cântat împreună foarte bine".

Irina a ales să meargă mai departe cu Daria. Denis și Tudor Chirilă s-au întors pentru Marina.

"Draga mea, știi ce mi-a plăcut cel mai mult astăzi? Mi-a plăcut că te-am văzut zâmbind. Te-am văzut fericită, te-am văzut cum emani căldură, lumină. Știi ce-nseamnă asta? Că ești o fire foarte curajoasă și foarte puternică. Mi-aș dori din tot sufletul să te am în echipa mea", a spus Denis.

Marina a ales să meargă în echipa lui Denis.

Carmen Cușa și Mihailina Moisa

Carmen Cușa și Mihailina Moisa din echipa lui Tudor Chirilă i-au surprins pe antrenori cu interpretarea piesei "Army of me".

"E foarte greu la voi pentru că sunteți diferite și totuși v-ați conectat la piesa asta într-un mod excepțional. Felicitări pentru asta!", a declarat Irina.

Smiley a spus:

"Mi se pare că v-ați potrivit foarte bine. Era un moment pe care îl așteptam de la Tudor, adică genul ăsta de moment pe rockăreală, nebuneală. După gusturile mele, cred că îmi place mai mult Carmen. Dar amândouă ați fost fantastice, e doar o treabă de gust".

Tudor a ales-o pe Mihailina. Irina Rimes a "furat-o" pe Carmen.

Smaranda Marian și Diana Guia

Smaranda Marian și Diana Guia, din echipa lui Denis, au urcat pe scenă cu un moment plin de emoție. Concurentele au interpretat piesa "Impossible" de la Nothing But Thieves.

"V-ați armonizat bine. Au fost, într-adevăr, momente când v-ați pierdut vocile, dar energia a rămas aceeași. Ceea ce contează extraordinar de tare", a spus Theo Rose.

Irina a declarat:

"Fetelor, eu vreau să vă felicit pentru trei lucruri. Primul lucru este pentru că l-ați făcut pe Denis să plângă și eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând. Al doilea lucru este pentru că v-ați armonizat perfect. Cred că a fost cea mai bună armonizare pe care am auzit-o. Și al treilea lucru, m-ați făcut să-mi placă foarte mult o piesă pe care nu o știam și asta este de apreciat. Asta e de aplaudat".

Denis a ales să meargă mai departe cu Smaranda. Diana a părăsit competiția.

Andra Pierșinaru și Simona Mareș

Echipa Smiley & Theo Rose a încheiat etapa Confruntărilor cu un duet remarcabil. Andra Pierșinaru și Simona Mareș au cântat o versiune atipică a piesei "Sweet Child O'Mine".

"Mie mi s-a părut un moment foarte frumos! Nu am nimic de reproșat sau să adaug. Ați fost foarte frumoase împreună", a fost de părere Denis.

Tudor Chirilă a spus:

"Ați cântat bine împreună, n-aș face o recomandare că pe mine m-a furat teatralitatea momentului. Mă bucur să fiu la Vocea României în primul rând".

Andra a trecut mai departe. Simona a părăsit competiția.

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending