Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022 a găzduit o nouă rundă a Confruntărilor - VIDEO

O nouă ediție a Confruntărilor a avut loc la Vocea României pe 18 noiembrie. Te invităm să citești rezumatul serii și să urmărești momentele muzicale.

Publicat

pe

Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022
Antrenorii în Confruntările de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Pavel Bartoș a deschis o nouă seară a confruntărilor, unde concurenții care au convins cu vocile lor în etapa audițiilor s-au luptat să-și păstreze locul în competiție și să meargă mai departe, spre marea finală Vocea României.

Concurenți din toate cele patru echipe au urcat pe scenă și au creat momente spectaculoase pentru a reuși să treacă mai departe, dar și pentru a-i face pe ceilalți antrenori să-i salveze, în cazul în care ajung în această situație.

  1. Echipa Smiley - Kam Cahayadi vs Winael Baldus, Andreas Mioc vs Ștefania Vorovenci
  2. Echipa Tudor - Adriana Gârneț vs Alexander Buchann, Ruxandra Istrate vs Daniel Ignat, Valeria Condrea vs Andreea Racu
  3. Echipa Irina - Monica Costin vs Theo Rusu, Valeria Engalîceva vs Rianna Rusu, Ricardo Gabor vs Mara Berechet
  4. Echipa Denis: Ovidiu Gorincioi vs Anastasia Budeșteanu, Laura Oana vs Vlad Nicolici

Kam Cahayadi și Winael Baldus

Primii concurenți care au urcat pe scenă au fost Kam Cahayadi și Winael Baldus din echipa Smiley & Theo Rose. Cei doi au cântat piesa "Forget You" de la Ceelo Green.

"Mă bucur să văd o asemenea interpretare. Bucuria de a cânta a fost incredibilă. Sunteți la un alt nivel la care ar trebui să aspire toți concurenții. Ați făcut ce ar trebui să facă un artist. Ne-ați distrat. Ăsta e divertismentul. În afară de faptul că amândoi aveți voci minunate, ambii meritați să mergeți mai departe. Felicitări!", a spus Tudor.

Irina a spus:

"Băieți, a fost minunat! Poate aș merge mai departe cu Winael, dar ar fi o mare pierdere pentru concurs dacă Kam ar pleca acasă. Mare pierdere".

Winael a mers mai departe cu Smiley și Theo Rose. Ceilalți antrenori s-au întors pentru a-l coopta pe Kam în echipa lor.

"Îmi place la Vocea României să aleg cântece. Ai o voce foarte bună, ne concentrăm pe alegerea melodiei care să te pună în valoare. E foarte simplu", a încercat Tudor să-l convingă pe Kam.

Denis a declarat:

"Eu am văzut aici pe scenă mai mult decât o voce. Eu am văzut un artist complet. Nu cred că aș avea foarte multe să te învăț, dar în schimb îți garantez că în echipa mea ai să ai un prieten de încredere".

Kam Cahayadi a mers mai departe cu Denis.

Adriana Gârneț și Alexander Buchann

Pe scenă au urmat Adriana Gârneț și Alexander Buchann din echipa lui Tudor Chirilă. Concurenții au cântat piesa "Last Night of the World" din musicalul "Miss Saigon".

La tine [Adriana] a fost un pic prea multă actorie, dacă mă întrebi. Și pe el l-am crezut mai mult. În rest, a fost magic", a comentat Irina.

Smiley a spus:

"Mi se pare că amândoi ați fost în personaje. Tu [Adriana] ai un entuziasm molipsitor. Mi se pare că te-a distribuit foarte bine domnul regizor Chirilă de data asta, adică ai fost fix pe rol. Felicitări, a fost un moment frumos!"

Alexander a mers mai departe. Adriana a părăsit competiția.

Monica Costin și Theo Rusu

Următorii au fost Monica Costin și Theo Rusu din echipa Irinei Rimes. Concurenții au interpretat piesa "River" de la Bishop Briggs.

"Au fost scăpări de ambele părți ceea ce cumva nu e atât de important în economie întregului moment. N-ați reușit vreunul să vă departajați pentru mine într-un mod real", a spus Tudor.

Smiley a declarat:

"Mi-a plăcut foarte tare moment, foarte bună alegerea pentru vocile voastre. M-a absorbit cumva, am intrat în poveste. Nu am fost atent la greșeli, mi-a plăcut foarte mult momentul, mi-ar fi greu să aleg între voi".

Irina a ales să meargă mai departe cu Theo Rusu. Monica a părăsit competiția.

Andreas Mioc și Ștefania Vorovenci

Echipa Smiley & Theo Rose a revenit cu un nou duet format din Andreas Mioc și Ștefania Vorovenci. Cei doi au interpretat piesa "Dusk Till Dawn".

"Mi-a plăcut foarte mult. Mi-a plăcut că ați fost conectați tot cântecul. A fost un duet și intim, și foarte exhibat, foarte bine scos în afara voastră. Felicitări, un moment bun!", a fost de părere Tudor.

Theo Rose a spus:

"A fost un moment superb! O să mă mândresc cu el peste tot. Ați fost foarte buni!"

Andreas a câștigat duelul. Ștefania a părăsit competiția.

Ruxandra Istrate și Daniel Ignat

Echipa Tudor a revenit pe scenă, de data aceasta cu Ruxandra Istrate și Daniel Ignat. Concurenții a cântat "Lonely Boy" de la The Black Keys.

"În momentul în care a început această prestație, eu mi-am dat seama că aici nu va fi despre cântat, va fi despre moment. Am auzit mai multe personaje, am auzit mai multe emisii, mai multe interpretări", a spus Irina.

Denis a menționat:

"Felicitări lui Tudor pentru acest meci, pentru această piesă. Mi se pare că i-a scos în evidență foarte frumos".

Ruxandra Istrate a trecut mai departe. Daniel a părăsit competiția.

Valeria Engalîceva și Rianna Rusu

Irina Rimes a mai oferit publicului o rundă de muzică. Artista a format un duel între Valeria Engalîceva și Rianna Rusu pe piesa "Mamma Knows Best".

"În primul rând, felicitări, pentru că e o piesă foarte grea și care mie personal nu îmi place. Ați cântat foarte bine, dar pentru că ați cântat tot timpul foarte sus, mi-ar fi greu să-mi dau seama ce timbru aveți. V-ați armonizat foarte mișto, nu am ce să reproșez momentului. Doar că de la voi către mine nu a ajuns un pic de emoție", a declarat Tudor.

Smiley a continuat:

"Mie mi-a plăcut. Era destul de complicat să vină și cu o chestie sensibilă pe piesa asta. Mi se pare că e o piesă care e toată în forță și cred că doar asta s-a urmărit: care cântă mai tare, care cântă mai în forță, care ia nota de mai sus, cam așa a fost povestea, dar a fost chiar un duel".

Rianna a mers mai departe cu Irina. Valeria a plecat acasă.

Ovidiu Gorincioi și Anastasia Budeșteanu

Denis a creat un moment plin de emoție alături de Ovidiu Gorincioi și Anastasia Budeșteanu. Cei doi concurenți au cântat piesa lui Billie Eilish, "i love you".

"Eu am crezut că voi o să vă sărutați. Eu nu știu dacă aveți iubit sau iubită acasă, dar eu aș fi făcut-o de dragul momentul pentru că a fost atât de magic, atât de frumos. Ați fost foarte frumoși, foarte sensibili! Bravo pentru alegerea asta!", a mărturisit Irina.

Tudor a spus:

"Cred că momentul vostru spune că muzica e și despre alte lucruri decât despre acea întindere vocală și acele note sus. Felicitări, ați fost foarte mișto!"

Denis a ales să meargă mai departe cu Anastasia. Ovidiu a părăsit competiția.

Valeria Condrea și Andreea Racu

Valeria Condrea și Andreea Racu din echipa lui Tudor Chirilă i-au surprins pe antrenori cu reinterpretare a piesei "Suspicious Minds".

"Valeria este un wild card. A sunat ca și cum te-ai fi jucat. Ca și cum ai fi venit într-un club și era distracție așa și: hai, mă, că vă cânt și eu piesa asta. Doar că în momentul în care improvizezi în direct, riscurile sunt foarte mari. Și nu ți-a ieșit. De multe ori nu ți-a ieșit. De multe ori ai fost pe lângă note. Delia a fost mai disciplinată în cântare și mult mai stabilă decât tine pe note", a spus Smiley.

Irina a avut altă părere:

"Mie mi-a plăcut improvizația ta. Eu am putut să trec peste falsuri ca să îmi placă ceea ce ai făcut. Într-adevăr, ai avut niște falsuri la un moment dat, dar chestiile alea care ți-au ieșit au compensat toate lucrurile care nu ți-au ieșit. Din nesiguranță ar putea ieși lucruri interesante".

Delia Racu a mers mai departe. Valeria a părăsit concursul.

Ricardo Gabor și Mara Berechet

Ricardo Gabor și Mara Berechet, din echipa Irina Rimes, au urcat pe scenă cu un moment plin de energie. Cei doi concurenți au interpretat piesa "Lady Marmalade".

"E o piesă grea, e o piesă complexă. Un lucru bun pe care l-ați avut e energia. Am simțit că vă place să o cântați", a observat Tudor Chirilă.

Theo Rose a declarat:

"Ca energie a fost foarte bine. Pe de altă parte, mi s-a părut că tu [Mara] ai fost puțin stridentă pentru piesa asta".

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Ricardo.

Laura Oana și Vlad Nicolici

Echipa lui Denis a încheiat seara cu un moment spectaculos. Laura Oana și Vlad Nicolici au interpretat "Roata morii se se-nvârtește".

"A fost foarte mișto momentul vostru! Se vede munca. Doar vocea contează dacă toate celelalte funcționează", a spus Tudor.

Irina a comentat:

"A fost o explozie de energie momentul vostru. A fost ceva fix pe sufletul meu. Eu m-am distrat maxim, poate nici măcar nu am fost atentă la voce așa cum ar fi trebuit să fiu pentru că mă distram, dansam. Eram cu voi pe scenă".

Denis a mers mai departe cu Laura. Pentru Vlad, s-au întors Smiley & Theo Rose și Tudor Chirilă.

"Mi se pare că ai o voce foarte bună. Mi se pare că te exprimi foarte frumos pe scenă și cred că pot să te învăț să cânți pe Wembley în fiecare zi. Wembley-ul e doar o stare de spirit, de fapt, nu e un loc".

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley & Theo Rose.

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending