Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

THY VEILS a lansat "Influx", un nou single de pe albumul "Next Forever" - AUDIO

THY VEILS, unul dintre cele mai prolifice grupuri de muzică electronică din România, a lansat un nou single extras de pe viitorul album "Next Forever". Piesa "Influx" marchează noi dimensiuni de influență compozițională conturate în jurul unor genuri precum synthwave, pop sau funk. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork THY VEILS - Influx
Artwork THY VEILS - Influx │ FOTO: captură YouTube

Precum un univers într-o neîncetată transformare în lumina bucuriei, THY VEILS își continuă explorarea artistică și ne cheamă să descoperim noi forme de înțelegere și de expansiune spirituală prin sunet. "Influx", cel mai recent single al trupei timișorene, reușește să creeze o poartă de acces a individului către o nouă formă de conștiință. Dorința, visul și cunoașterea devin aici părți ale întregului, iar frumosul este unica formă de exprimare a vieții. "Influx" este o invitație la unitate, o celebrare în deplină armonie a lumii.

Influențele de natură funk completează acest peisaj prin tonuri care adaugă mesajului acele nuanțe de veselie ce transformă pașii acestei treceri în mișcări de dans. Ritmul viu și inflexiunile vocale hipnotice dezvoltă o energie care te cuprinde cu ușurință și în sânul căreia te găsești fredonând cu frenezie pasaje de bucurie.

"În contextul explorărilor Thy Veils, <<Next Forever>> este bucuria pe care ți-o dă gândul apropierii de casă. Este, compozițional vorbind, un dans pe care îl dobândești din inerție, în mod organic și pe care îl dezvolți în principiile libere ale bucuriei. Thy Veils este o călătorie în pas cu timpurile și deseori înaintea lor", a declarat Daniel Dorobanțu, fondatorul grupului.

Din punct de vedere tematic, "Influx" descrie cel mai bine direcția spre care se îndreaptă "Next Forever", un album ce creionează o lume deconectată de la individualitate, aflată într-o nouă stare de conștiință, unitară și indisolubilă, în care bucuria devine singura formă de înțelegere a lumii. "Next Forever" continuă astfel această odisee futuristă începută cu albumul "Neoradiant" doar că, de această dată, viziunea creativă se îndreaptă către o explorare a unui univers în care viața devine o experiență unitară.

AUDIO: THY VEILS - Influx

Comentează

Trending