Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "The Sandman" revine pe Netflix cu cel de-al doilea sezon

"Visul continuă la Netflix". "The Sandman", apreciata adaptare cinematografică a romanului grafic creat de Neil Gaiman, va reveni pe streamer cu cel de-al doilea sezon. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Sandman"
Trailer "The Sandman" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

"The Sandman" s-a dovedit a fi un serial de succes, astfel încât Netflix a mai comandat o serie de episoade. Streamerul descrie următorul sezon drept o continuare a lumii "The Sandman", reluând povestea de unde a rămas în primul sezon: conflictul crescând dintre Dream (Tom Sturridge) și Lucifer (Gwendoline Christie). Mai mult, noul sezon promite să introducă mai mulți membri ai familiei Endless, dincolo de cei din prezentați în primul sezon: Death (Kirby Howell-Baptiste), Despair (Donna Preston) și Desire (Mason Alexander Park).

"Sunt niște povești uimitoare care îi așteaptă pe Morpheus și pe restul... Acum este timpul să ne întoarcem la muncă. La urma urmei, urmează o masă în familie. Și Lucifer așteaptă ca Morpheus să se întoarcă în Iad", este anunțul următoarei părți din "The Sandman".

Momentan, detalii despre data de lansare și numărul de episoade nu au fost dezvăluite.

"The Sandman", care îi are în distribuție pe Tom Sturridge, Vivienne Acheampong, Patton Oswalt, Gwendoline Christie, Kirby Howell-Baptiste, Kyo Ra, Boyd Holbrook, Jenna Coleman și Mason Alexander, s-a bucurat de un real succes  de cum a debutat pe Netflix pe 5 august 2022. Un episod suplimentar surpriză din "The Sandman" a fost lansat ulterior pe 19 august, sporind și mai mult popularitatea serialului.

Serialul "The Sandman" este bazat pe benzile desenate cu același nume de la DC Comics, create de Neil Gaiman. Seria a cuprins 75 de numere, publicate între 1989 și 1996 și s-a făcut remarcată printr-o varietate de subiecte literare, mitologice și istorice. "The Sandman" este considerată una dintre cele mai bune serii de benzi desenate, câștigând peste 20 de premii Eisner și primind mai multe spin-off și miniserii.

Trending