Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Enemies", colaborare cu Selin - Lyric Video

Roxen a lansat încă un single în această toamnă în care ne-a oferit deja suficiente track-uri cât pentru un LP. De această dată avem o colaborare cu Selin pe piesa în limba engleză "Enemies". Melodia se ascultă în articol, alături de un lyric video.

Publicat

pe

Coperta single Roxen Selin Enemies
Coperta single Roxen Selin Enemies │ FOTO: Global Records

Instrumentalul sună a DJ Marshmello şi sound-ul e foarte fresh şi occidental, s-ar putea regăsi într-un playlist remixat pentru SAGA Festival. Cele două artiste, Roxen şi Selin îşi completează foarte bine timbrul vocal, iar vocea este perfect suprapusă pe sample-urile jucăuşe din fundal. Videoclipul cu versuri este creat după model Avril Lavigne aş zice, cu bucăţi dintr-un jurnal adolescentin.

Versurile sunt despre emoţiile mixte pe care le simţi când iubeşti pe cineva şi te doare asta. Videoclipul cu versuri este o creaţie a lui Sergiu Botora, în vreme ce piesă "Enemies" este o creaţie a compozitorilor Laurent Carroll-Wilthien, Hannah Boleyn, Joe Killington, Roxen, Selin. A fost difuzată inclusiv pe ecranele din Times Square, în New York, într-un artificiu de promovare din partea Global REcords.

Noul single este produs de către Laurent Carroll-Wilthien. Chiar dacă Roxen are la activ o sumedenie de melodii şi colaborări, este pentru prima dată când colaborează cu o altă voce feminină. Selin este o artistă din Turcia, aflată la început de carieră şi având un potenţial mare.

Iată ce a declarat Roxen despre acest proiect:

A fost foarte tare, pentru că am scris împreună, am băut ceai, a fost un vibe foarte cool și totul a mers foarte ușor. A fost, cred că, cea mai colectivă sesiune pe care am făcut-o. Spuneam toți lucruri random pe care le transformăm în cea mai bună formă artistică și așa, a luat naștere piesa. Când am auzit că o să fac o colaborare cu Selin, m-am bucurat mult pentru că ea este foarte talentată, ea la rândul ei și-a scris strofa să fie piesa cât mai aproape și de sufletul ei. Cu Selin mă înțeleg foarte bine, vorbim și am devenit prietene. Prin această melodie s-a legat o prietenie, nu suntem ”enemies”, din contră, suntem friends.

Selin are o educaţie muzicală şlefuită la Londra şi a debutat cu piesa "Gigip Gel", care combină versurile în limba turcă cu cele din engleză. Venea în 2021, iar apoi a sosit şi varianta în limba engleză, "Give and Take". Selin se află pe lista New Music Friday în 16 ţări, cu cel mai nou album al său în limba engleză, "COOL".

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare

Trending