Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna a lansat piesa "Born Again", de pe coloana sonoră a filmului "Wakanda Forever"

Rihanna a lansat o nouă piesă, "Born Again", extrasă de pe coloana sonoră a noului film "Black Panther: Wakanda Forever". Track-ul este o baladă, care sună a poveste de dragoste ce ia sfârşit. Pare ideal pentru genericul de la finalul peliculei, între scenele post credits specifice Marvel.

Publicat

pe

Coperta soundtrack Black Panther Wakanda Forever
Coperta soundtrack Black Panther Wakanda Forever │ FOTO: Rihanna

"Born Again" este o baladă de pian şi voce simplă, fără complicaţii şi cu elemente orchestrale adăugate spre final pentru a îi creşte dramatismul. Spre final o regăsim pe RiRi cea experimentală şi curajoasă, cu un mixaj cu elemente electronice şi tribale îmbinate hipnotic, ca o mantra. Rihanna a revenit la 6 ani de la lansarea ultimului sau album ("Anti" din 2016) cu piesa "Lift Me Up" în octombrie 2022. Şi acel track era extras tot de pe coloana sonoră a noului film "Black Panther".

Single-ul cel nou a fost compus de către The-Dream, omul din spatele mega hitului "Umbrella" şi responsabil şi cu "Birthday Cake". Artista vine după câţiva ani în care a trasnformat brandul de cosmetice Fenty într-un imperiu de miliarde de dolari. Acum şi-a reluat cariera muzicală şi pregăteşte un mega show la pauză lui Super Bowl 2023, unde va fi headliner. Are loc în februarie 2023, în Glendale, Arizona. Va fi prima sa apariţie în public, una de gală, de la reprezentaţia de la Premiile Grammy din 2018.

Recent RiRi a negat că apariţia la Super Bowl înseamnă că are şi album nou pregătit. A confirmat totuşi că are "nişte muzică nouă, care apare curând". Atunci când a apărut "Lift Me Up" în octombrie 2022, Rihanna a declarat public că a dorit să revină în muzică pentru a îi onora memoria lui Chadwick Boseman. Actorul a fost personaj principal în filmul "Black Panther" în 2018, dar a murit în 2020 la 43 de ani, suferind de cancer.

În 2018 Vogue publica un articol în care specula că Rihanna ne pregăteşte un album reggae, lucru negat ulterior. Artistă a lansat şi un "special", cum fac comedianţii via Amazon Prime în această saptaman: "Savage X Fenty Show Vol. 4". A inclus reprezentanţii de la Anitta, Burna Boy, Don Toliver şi Maxwell, dar şi apariţii din partea lui Johnny Depp, Simu Liu, Taylour Paige.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending