Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nickelback a lansat piesa "High Time", cu un vibe country puternic

Nickelback are o săptămână de foc: tocmai a lansat o piesă nouă, a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame-ul canadian şi a ţinut primul concert în 3 ani. Grupul ne oferă single-ul "High Time", alături de un videoclip cu versuri pe care îl găsiţi mai jos.

Publicat

pe

Lyric Video Nickelback High Time
Lyric Video Nickelback High Time │ FOTO: Nickelback

"High Time" pare genul de piesă pe care ar dansa Ashton Kutcher square dancing în serialul cu cowboy "The Ranch". Sau ceva ce am auzi într-un moment mai relaxat al serialului cu Kevin Costner "Yellowstone". E greu de zic ce are pondere mai mare în acest track Nickelback: rock-ul clasic cau muzica country. Videoclipul cu versuri prezintă imagini idilice ale unei vacanţă de vară sau chiar un Springbreak, pe bază de dubiţă Volkswagen care străbate preeriile americane.

Acesta este al treilea single de pe noul album al canadienilor, care le duce discografia la 10 titluri. Este şi primul lor release în 5 ani, iar "Get Rollin" se lansează pe 18 noiembrie prin casa de discuri BMW. Primele două single-uri de pe album au fost "San Quentin", lansat în septembrie şi "Those Days", lansat în octombrie. Videoclipul oficial pentru "San Quentin" a fost filmat pe 30 august la Simon Frasier University Convocation Mall din British Columbia.

Sute de fani Nickelback au participt la filmare, inclusiv unul care venise tocmai din Edmonton. Întrebat de ce au trecut 5 ani între ultimele 2 albume, solistul Chad Kroeger a declarat pentru un post de radio că discul trebuia să iasă mult mai devreme, dar pandemia l-a întârziat. De această dată a fost un material discografic fără deadline-uri şi fără stres din partea casei de discuri, iar muzicienii şi-au putut asuma riscuri.

Ediţia Deluxe a lui "Get rollin" va include 4 track-uri bonus, variante acustice ale pieselor "High Time", "Just One More", "Does Heaven Even Know You're Missing?" şi "Horizon". Ediţii speciale exclusive ale LP-ului vor sosi şi sub formă de vinil în 2023. Nickelback a ţinut primul sau concert în 3 ani pe 15 noiembrie la Toronto şi pregăteşte încă două gig-uri intime pe 18 şi 20 noiembrie.

Nickelback încă sărbătoreşte cei 25 de ani de carieră împliniţi în 2020, deoarece din cauza pandemiei nu a putut pleca în turneu.

Comentează

Trending