Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Creatorii UNTOLD și Neversea prezintă MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte

După o primă ediție anulată din cauza pandemiei, MASSIF revine în 2023. Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte locații din stațiune în primăvara anului viitor. Organizatorii pregătesc trei zile de distracție la munte, o îmbinare perfectă între atmosfera de festival și activitățile de iarnă. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

MASSIF 2023
MASSIF 2023 │ FOTO: UNTOLD

MASSIF va avea loc în perioada 3-5 martie 2023, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte locații din stațiune. Evenimentul vine cu o poveste nouă și este organizat de creatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România și nu numai, UNTOLD și Neversea. MASSIF promite să aducă, pe lângă vibe-ul de festival, și activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni.

Conceptul festivalului MASSIF este "Free Your Wild Side" și reprezintă o nouă viziune pentru România. MASSIF înseamnă două scene de dimensiuni mari într-un perimetru bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. Alte scene și music spot-uri vor fi montate prin stațiune, unde pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai intensă experiență de la munte din Europa Centrală și de Est.

Prin proiectul MASSIF, creatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică. Totodată, MASSIF va însemna și o nouă ofertă pentru turismul montan din regiune.

"MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul și Estul Europei. Sunt convins că vom reuși să oferim atât celor pasionați de muzică și distracție, cât și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Brașov și în mai multe locații din stațiune", a declarat Bogdan Rădulescu, UNTOLD Universe.

Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov, a avut de spus câteva cuvinte:

"MASSIF este un eveniment foarte important, este vestea pe care foarte mulți brașoveni o așteptau. Am primit multe întrebări în acest an despre ce se întâmplă cu MASSIF și când va fi.  Pandemia ne-a obligat să așteptăm până în 2023 și iată că în 3-5 martie 2023 avem această certitudine. Vom avea un eveniment de mare anvergură, un eveniment de muzică pentru tineri, care să poziționeze Poiana Brașov drept o destinație adresată în primul rând tinerilor, la nivel național, cât și internațional".

Bilete MASSIF 2023

Primele abonamente la MASSIF vor putea fi achiziționate la un preț special de 79 de euro plus taxe, începând cu data de 10 noiembrie 2022, de pe platforma In-town.

Prețul final al abonamentului General Access va fi de 149 euro plus taxe. 

În curând vor fi scoase la vânzare și abonamente VIP. Totodată, fanii nerăbdători care doresc să-și asigure o vacanță completă în care să includă și atmosfera MASSIF își pot achiziționa încă de pe acum pachete de cazare cu abonamente General Acces la eveniment incluse, de la toate hotelurile din Poiana Brașov.

Comentează

Trending