Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lora a lansat piesa "Dependenţa" - AUDIO

Lora a lansat o nouă piesă catchy şi prietenoasă cu radio-ul, "Dependenţa". Ne oferă şi un videoclip filmat pe verticală, pregătit pentru a fi "spart" în segmente postate pe TikTok sau YouTube Shorts. Se vede şi ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Lora Dependenta
Coperta single Lora Dependenta │ FOTO: Lora

"Dependenţa" este cel mai nou hit semnat de LORA, un track dance-pop, care pare gândit pentru a răsuna des la radio, având acel sound catchy al hit-ului clasic. În videoclip o vedem pe Lora într-o haină roşie din piele şi dansând lent în faţa camerei şi etalând o pereche de pantofi cu elemente metalice. Versurile sunt despre dorul de cel drag, ca o adicţie îmbrăţişată asumat, fără vreo vinovăţie.

Lora lansa în luna august piesa şi videoclipul "Emilian", după ce la început de an a colaborat cu Shift pe piesa "Picătura". Tot începutul de an ne-a adus şi colaborarea cu Miră pe piesa "Tu cu ea". Cu un an în urmă ne-a oferit şi hitul "Perfect Defect", alături de F. Charm. Cat despre "Dependenţa", piesa a fost realizată de către Laura Petrescu (LORA), alături de Lucian Nagy, Vlad Ciresan şi Angeles.

Textul a fost scris de LORA alături de Vlad Ciresan şi Angeles. Iată cum a luat naştere acest track:

"Dependența" este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă.

Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră. Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup.

Cântăreaţa a făcut parte din formată Wassabi şi pe lângă cariera muzicală a fost prezentatoare a emisiunii "Vorbeşte lumea", fotomodel şi actriţă. A devenit cunocut în 2004 prin participarea la concursul "Star Factory" de la Prima TV.

Trending