Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Keanu Reeves revine în primul trailer al lui John Wick 4

Keanu Reeves e gata să lupte din nou cu o armată de asasini în "John Wick 4", al cărui prim trailer tocmai a apărut online. Filmul trebuia să debuteze încă de la final de an 2021, odată cu "Matrix 4", dar a fost amânat de câteva ori deja. Trailerul se savurează mai jos.

Publicat

pe

John Wick 4 trailer
John Wick 4 trailer │ FOTO: Lionsgate Movies

Toate mediile spectaculoase prin care se perindă asasinul John Wick amintesc de un episod din "Westworld", deşi estetica începutului de trailer aduce cu jocul "Cyberpunk", în care Keanu Reeves are de altfel un rol important. De această dată John Wick are ceva personal cu Bill Skarsgard, care îl provoacă la duel mano a mano. În distribuţie se află şi fostul coleg din "Matrix" al lui Keanu, Laurence Fishburne, dar şi Donnie Yen, Hiroyuki Sanada şi Rina Sawayama.

Ian McShane rămâne asociatul lui Wick şi e cunoscut în ultima vreme pentru apariţia din serialul Amazon "American Gods". Judecând după noul trailer, Keanu va mânui atât o armă de foc, cât şi o sabie, un topor şi o sumedenie de alte arme. Nu lipsesc maşinile scumpe, muzele îmbrăcate în piele şi cluburile elegante în care se încinge lupta. Premisa lui "John Wick 4"? Protagonistul poate scăpa de recompensa pusă pe capul său la nivel internaţional prin procedeul "High Table".

El implică o bătălie parte în parte cu Marchizul de Gramont, jucat de Bill Skarsgard, cunoscut drept clovnul din "It". Actorul suedez a prins şi un rol excelent recent, cel titular din remake-ul "The Crow". Filmul "John Wick 4" intră în cinematografe pe 24 martie 2023. Aparent acesta este cel mai lung film din serie. Apropo de serie, vom avea şi un serial "John Wick", despre care nu avem prea multe detalii încă.

Se va numi "The Continental", va fi un prequel şi în distribuţie se află Colin Woodell şi Ayomide Adegun, ca versiuni mai tinere de Winston Scott şi Charon. Îl vom vedea pe Amazon Prime şi accentul vă fi pus pe hotelul Continental, în jurul căruia gravitează frăţia de asasini. "John Wick" pornea la drum în 2014 şi a generat peste 580 de milioane de dolari la box office.

Albume noi

Keanu Reeves şi-a reunit trupa rock Dogstar şi anunță primul album în 20 de ani

Keanu Reeves profita de pauză de după "John Wick 4" pentru a îşi relua cariera muzicală. Artistul şi-a reunit formaţia rock, Dogstar, anunţând şi primul său album în 20 de ani, plus un turneu în SUA.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Înainte să fie vedeta din "Speed" şi "John Wick", ba chiar şi din "Matrix", Keanu Reeves avea o trupă grunge numită Dogstar. Ea activa în anii 1990 şi puţin şi la început de ani 2000. Acum aflăm că va lansa primul său album în două decenii, "Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees". LP-ul va sosi pe 6 octombrie prin casă de discuri Dillon Street Records, care aparţine formaţiei.

Trupa a şi semnat o înţelegere nouă de management cu Q PRime. Primul single de pe noul LP a fost deja lansat şi se numeşte "Everything Turns Around", primind şi un videoclip. Descris drept "catchy şi poppy", track-ul are un chorus tipic pentru rock, un bridge ceva mai indie şi versuri înălţătoare.

Noul album are 12 piese, iar Dogstar îl va promova în cadrul unui turneu cu peste 25 de opriri, începând pe 11 august, în Phoenix, Arizona. Formaţia îi are în componenţa pe Bret Domrose, la voce şi chitară, Rob Mailhouse la tobe şi Keanu Reeves la bas. Ultimul concert live al trupei s-a desfăşurat în octombrie 2022. Noul LP a fost înregistrat cu producătorul Dave Trunfio, care a lucrat cu Wilco şi Built to Spill.

Ultimul album lansat de Keanu and co a fost "Happy Ending", în anul 2000 şi acela era al doilea din discografie. Reeves a cofondat formaţia în 1991 şi a ajuns la nivelul la care pleca în turneu cu Bon Jovi şi deschidea show-uri pentru David Bowie. Keanu a cântat atât la bas, cât a fost şi backing vocal pentru acest grup, dar din cauza proiectelor cinematografice nu prea a mai avut timp de muzică şi Dogstar s-a destrămat în 2002.

Ulterior avea să se reunească, iar o amintire dragă a lui Keanu a fost concertul din Milwaukee în 1992, alături de Cannibal Corpse, Obituary, Agnostic Front şi Deicide.

Citește în continuare

Trending