Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jurjak a lansat albumul "Hoţii de vise" - TRACKLIST

Jurjak a lansat cel de-al treilea album din carieră - "Hoţii de vise" - o bună parte dintre gândurile artistului din perioada pandemică puse pe foaie şi transformate în 12 piese, cu influențe rock și blues. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Jurjak
Jurjak

"Hoţii de vise" este cel de-al treilea material discografic lansat de Jurjak, după "Lemon Blues" (2016) şi "Blues Berry" (2018), pe care s-a regăsit și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila".

"În perioada pandemică am făcut piesa <<Fiecare>>, o piesă cu influențe hip hop, făcută în dormitor, videoclipul filmat într-un club închis atunci, eu la toate instrumentele printre scaune goale, piesa încheindu-se cu versurile <<Mi-e dor de voi și pace, stăm acasă că n-avem ce face>>. Toate piesele sunt compuse şi înregistrate de mine singur acasă, cu o placă de sunet, o chitară, laptop și un microfon, mixate şi masterizate de Daniel Olteanu şi Vlad Stoicescu, Bogdan Dragomiroiu şi Cotin Dumitrache", a declarat Jurjak.

În acelaşi timp, Jurjak recunoaşte că toate melodiile sunt inspirate de tot ceea ce îl înconjoară şi i se întâmplă, inclusiv experienţele amoroase şi că perioada recentă a fost una foarte creativă, menţionând că a compus deja albumul cu numărul patru, care va fi promovat începând cu primăvara anului 2023.

Cu o zi înainte de lansarea albumului, Jurjak a prezentat publicului şi videoclipul piesei "Hoţii de vise", regizat de el şi realizat împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP), Diana Radulescu (Edit), Ruxandra Stanciu (Color), Narcis Axinte (Productie).

Odată cu lansarea albumului, Jurjak pornește și într-un turneu de promovare. Concertele vor avea loc în Cluj, Pitesti, Iași, Bacău, Galaţi, București și Constanța.

Tracklist "Hoții de vise":

  1. La început de drum
  2. Alba Neagra
  3. Inimă de piatră
  4. Jocuri de noroc
  5. Un tip norocos
  6. Orașul nostru feat Bucharest Jazz Orchestra
  7. Poate că
  8. Fiecare
  9. Hoții de vise
  10. Calul de luptă
  11. Nu a mai rămas nimic
  12. Un răspuns neterminat
Comentează

Trending