Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Disturbed a lansat albumul "Divisive": 10 piese pline de energie, mesaj social

Disturbed tocmai a lansat albumul "Divisive" şi odată cu el a sosit single-ul "Bad Man", inspirat de invazia Ucrainei de către Rusia. Clipul este generat de AI şi se poate viziona în articol, unde aflaţi detalii despre cele 10 piese de pe LP.

Publicat

pe

Coperta single Disturbed Divisive
Coperta single Disturbed Divisive │ FOTO: Disturbed

Au trecut 4 ani de la ultimul album Disturbed, "Evolution", din 2018 şi multe lucruri s-au întâmplat de atunci. Am avut pandemie, avem război, iar diviziunea din SUA s-a accentuat. Solistul David Draiman a folosit de altfel această diviziune ca inspiraţie pentru noul album, "Divisive". Acesta este al optulea material din discografia formaţiei şi a debutat pe 18 noiembrie prin casa de discuri Reprise.

Acest disc a fost înregistrat la începutul anului, alături de producătorul Drew Fulk, care a lucrat cu Lil Peep, Motionless In White şi Highly Suspect. Înregistrările s-au făcut în Nashville, Tennesse şi a fost promovat prin 3 single-uri: "Hey You", "Unstoppable" şi "Divisive".

"Bad Man" a sosit azi şi are un videoclip regizat de către Tristan Holmes, creat folosind AI-ul Midjoruney şi incluzând 10.000 de cadre legate de războiul din Ucraina. Iată trackist-ul noului album Disturbed:

01. Hey You
02. Bad Man
03. Divisive
04. Unstoppable
05. Love To Hate
06. Feeding The Fire
07. Don't Tell Me (feat. Ann Wilson)
08. Take Back Your Life
09. Part Of Me
10. Won't Back Down

Din această listă de piese se remarcă "Don't Tell Me", colaborare cu Ann Wilson, cunoscută precum solistă a trupei rock Heart. După ce am ascultat toate cele 10 piese de pe album, mi s-a părut că "Bad Man" e cea mai bună, atât la nivel vocal, cât şi de chitară. Draiman se joacă mult cu vocea, dar recurge la locuri comune, folosind tehnici vocale des etalate pe parcursul carierei, cum face şi Jonathan Davis la Korn, cu acele mantre "lătrate".

Disturbed se apropie de 30 de ani de carieră, bine, de fapt 25 de ani, deoarece a fost în hiatus între 2011 şi 2015. A vândut peste 17 milioane de album în toată lumea şi mega hitul sau universal este "Down With the Sickness". Şi perioada "Ten Thousand Fists" a adus un salt de popularitat eal trupei, mai ales că a avut piese promovate la Ozzfest şi în jocuri NFS.

Comentează

Trending