Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Dolly Parton, Eminem, Eurythmics și Lionel Richie se numără printre artiștii introduși în Rock and Roll Hall of Fame 2022

Cea de-a 37-a ediție a ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame a adunat o serie de legende muzicale, care au fost premiate și celebrate pe 5 noiembrie la Los Angeles. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rock and Roll Hall of Fame 2022
Rock and Roll Hall of Fame 2022 │ FOTO: captură YouTube / Rock & Roll Hall of Fame

Artiștii care au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame 2022 sunt Dolly Parton, Eminem, Pat Benatar și Neil Giraldo, Duran Duran, Eurythmics, Lionel Richie și Carly Simon. Judas Priest și Jimmy Jam & Terry Lewis s-au alăturat, de asemenea, panteonului muzicii rock cu "premiul pentru excelență muzicală".

Mai mult, au fost onorate și alte nume din industria muzicală și de divertisment. Este vorba de Elizabeth Cotten, muziciana de folk și blues; Sylvia Robinson, cântăreață, producător și co-fondator Sugar Hill Records; cântărețul și activistul Harry Belafonte; legendarul producător Jimmy Iovine; și faimosul avocat de divertisment Allen Grubman.

Premianții nu au fost singurele vedete din sală. Printre participanții s-au numărat Dave Grohl, Mary J. Blige, Gwen Stefani, Ed Sheeran și Bruce Springsteen.

Gala a durat mai bine de cinci ore și a înglobat o mulțime de momente speciale, de la recitaluri, la povestioare venite de la cele mai mari talente ale muzicii. Ceremoniei de introducere a Rock & Roll Hall of Fame din 2022 va fi difuzată pe 19 noiembrie pe HBO.

Comentează

Trending