Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Armin van Buuren se întoarce pe scena principală UNTOLD în 2023

Unul dintre cei mai iubiți artiști din lineup-ul UNTOLD se întoarce pe scena principală a festivalului. Armin van Buuren este unul dintre cei mai așteptați DJ din povestea UNTOLD și promite că show-ul lui de pe mainstage va fi unul memorabil. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Armin van Buuren la UNTOLD 2023
Armin van Buuren la UNTOLD 2023 │ FOTO: UNTOLD

Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum l-a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul UNTOLD este unică. Viitoarea ediție a festivalului are loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.

Olandezul a fost prezent în lineup-ul festivalului încă de la prima ediție, din 2015. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului UNTOLD.

La ediția aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de șapte ore și jumătate, în exclusivitate pentru UNTOLD, care a debutat cu Imnul României, "Deșteaptă-te Române". Armin van Buuren i-a avut ca invitați speciali pe membrii Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Despre Armin van Buuren

A intrat în industria muzicală cu o diplomă în avocatură, iar acum este cel mai bine cotat DJ trance în clasamentul oficial DJ Mag Top 100. Are o carieră impresionantă, de peste 21 de ani este headliner la cele mai mari festivaluri din lume, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria "Cea mai bună piesă dance”, are 12 trofee DJ Awards, 27 premii International Dance Music Awards, un show radio (A State Of Trance) cu peste 45 de milioane de ascultători săptămânal.

Armin van Buuren a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii, a lansat piese care au ajuns pe primul loc în diverse clasamente mondiale, are propriul MasterClass și este implicat în acțiuni de protecție a mediului. În decembrie 2019 a fost numit Ambasador Global al organizației WWF, în cadrul campaniei #BeatPlastic. Armin van Buuren a fost recompensat cu "Buma Cultuur Pop Award", unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda și este și personajul unei cărți, "Armin Only", lansată în 2009 și scrisă de Coen Bom.

Abonamente UNTOLD 2023

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie. Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. La vânzarea de pe 28 noiembrie, prețurile vor fi următoarele:

  •  General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 euro + taxe)
  • General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 euro + taxe)
  • VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 euro + taxe)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena
Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

SAGA Festival 2024 are primii artişti anunţaţi: Armin Van Buuren e cap de afiş

Perioada de Crăciun din 2023 înseamnă şi primele anunţuri cu privire la marile festivaluri din 2024. Azi spre exemplu aflăm că Armin van Buuren este headliner la SAGA Festival 2024. Ceilalţi artişti anunţaţi îi aflaţi în articol.

Publicat

pe

Poster SAGA Festival 2024
Poster SAGA Festival 2024 │ FOTO: ALDA

Armin van Buuren va aduce unul dintre set-urile lui trademark, extra lungi la SAGA Festival în 2024. Vă reamintesc că festivalul de muzică electronică se desfăşoară pe 5, 6 şi 7 iulie 2024 la Aeroportul Romaero. Pe lângă DJ-ul olandez au mai fost anunţaţi şi alţi artişti din lineup, precum ARTBAT, Dennis Lloyd, James HYPE, Loreen, Nico Moreno şi RAYE.

Armin e cunoscut pentru apariţiile sale de foarte multe ore de la UNTOLD Festival, stabilind record după record. DJ-ul în vârstă de 46 de ani este şi creatorul celui mai celebru şi longeviv show radio din lume, "A State of Trance". Este transmis din 2001 şi are peste 40 de milioane de ascultători în 84 de ţări, prin 100 de posturi radio.

Van Buuren a fost numit "DJ-ul numărul 1" de către reputata revistă DJ Mag de 5 ori, dintre care 4 au fost în ani consecutivi. În 2022 a termnat pe locul 5. A primit şi nominalizare la premiile Grammy în 2014 pentru single-ul "This is What I Feels Like". Ultimul album lansat a fost "Feel Again" din 2023, după "Balance" în 2019. În 2024 va lansa albumul "Breathe In". Armin a mixat la UNTOLD în 2023, 2019, 2018, 2017, dar şi la ediţia din Dubai a UNTOLD, pe Burj Khalifa.

La ediţia din 2023 a SAGA Festival headliner a fost Skrillex, iar din păcate Lil Nas X şi Wiz Khalifa nu au mai putut ajunge la eveniment. Skrillex şi-a extins set-ul până la 5 ore pentru a îl înlocui pe Lil Nas X. Au participat 165.000 de oameni şi printre artiştii care s-au putut asculta live s-au numărat Delia, Loreen, Fisher, Hot Since 82, Sickick, Spike, Alan Walker, BUG Mafia şi Adam Beyer.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending