Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alina Eremia a lansat piesa de petrecere "Party Song", alături de DJ-ul turc Ilkan Gunuc

Alina Eremia ne face cadou în prag de Crăciun o piesă de petrecere, foarte animată şi dansabilă, "Party Song". E un beat EDM catchy pe track, creat de către DJ-ul turc Ilkan Gunuc. Melodia şi al său lyric video se ascultă şi văd în articol.

Publicat

pe

Alina Eremia în videoclipul piesei "Gândurile"
Alina Eremia în videoclipul piesei "Gândurile" │ FOTO: Captură YouTube

"Party Song" este al doilea single extras de pe viitorul EP semnat Alina Eremia. A fost anunţat în septembrie şi va include numai material în limba engleză. Noul single a luat naştere într-o tabără de creaţie din Croaţia, la care Alina a luat parte în această vară. Totul s-a petrecut alături de compozitori şi producători români şi internaţionali. Experienţa a fost transformată într-un documentar.

Revenind la noua piesă, "Party Song" a fost compusă de către Alex Hosking, Taneisha Jackson, Oli Şom și Alex Parker, iar producția finală a fost făcută de Alex Parker. Iată ce a spus Alina despre acest single:

"Party Song" e genul de piesă pe care mi-o doream de mult, o aveam în minte și mă bucur că am putut colabora cu İlkan pentru ea, pentru că mi se pare că e un super DJ. Sunt nerăbdătoare ca piesa să ajungă la oameni și, și mai nerăbdătoare, să mă întâlnesc cu ei și să simțim vibrația piesei împreună.

Pe Alina Eremia am văzut-o în 2022 în juriul show-ului de talente "One True Singer", la aceeaşi masă cu Bruja, Şerban Cazan, Alex Cotoi. În această toamnă artista a lansat şi "Sweat", colaborare cu artiștii turci Arem Ozguc şi Arman Aydin. Am avut şi o colaborare inedită cu trapperul Oscar la final de vară, şi o lansare de documentar muzical numit "În Zadar (Behind the Music)", creat din dorinţa Alinei ca publicul să o cunoască mai bine.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate şi influente artiste din peisajul muzical românesc. Are sute de milioane de vizualizări şi în 2021 a fost prezenta în Top 100 Media Forest România cu 3 piese" "NOI", "Dependenta Mea" şi "Cerul Roşu". Două dintre ele au fost incluse pe albumul "Deja Vu", premiat cu titlul de "Best Album" la The Artist Awards 2021.

Comentează

Lifestyle

Alina Eremia s-a logodit - FOTO

Alina Eremia și partenerul său, Edi Barbu, au trecut la următorul nivel al relației amoroase și s-au logodit. Artista a publicat câteva imagini cu inelul, pe care te invităm să le vezi și tu în articol.

Publicat

pe

Alina Eremia în documentarul "În Zadar"
Alina Eremia în documentarul "În Zadar" │ FOTO: captură YouTube / Alina Eremia

Alina și Edi și-au început povestea de dragoste în urmă cu opt ani. S-au cunoscut la sală, fiind una dintre pasiunile lor comune. Lucrurile au evoluat, s-au îndrăgostit, iar acum sunt pregătiți să își construiască "oficial" un viitor împreună.

Relația lor s-a bucurat de discreție, Edi nefiind o persoană publică. Cu toate acestea, Alina Eremia și-a ținut la curent fanii cu imagini din vacanțele petrecute alături de iubitul său, piese ce au fost inspirate de relația lor, dar și de un videoclip muzical în care apar împreună - "Noi".

Acum, cu ocazia cererii în căsătorie, artista a dezvăluit public fericita veste. Mai mult, a publicat și câteva fotografii cu inelul de logodnă, adăugând: "DA! Happy birthday, love!"

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta", colaborarea cu Vescan, "Tatuaj" și "Noi". În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În acest an, Alina a lansat EP-ul "Metamorphosis", pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

Printre cele mai recente piese lansate de cântăreață se numără "Nu te mai aștept" și "Dans".

Citește în continuare

Industria muzicala

Women in Music Romania dă startul celei de-a doua ediții "HerStory"

Pe 25 ianuarie, Women in Music Romania dă startul celui de-al doilea sezon "Her Story" la Cărturești Modul. Programul își propune să aducă în prim plan poveștile unor femei de succes din diverse domenii, începând cu industria muzicală și extinzându-se din acest an și în alte sectoare: industria filmului, televiziune, comunicare, antreprenoriat.

Publicat

pe

A doua ediție Women in Music Romania
A doua ediție Women in Music Romania │ FOTO: Women in Music Romania

Prin seria de evenimente începută anul trecut, Women in Music Romania a creat o platformă dedicată femeilor remarcabile din diverse domenii, începând cu industria muzicală și extinzându-se din acest an către alte sectoare. Cel de-a doua ediție a inițiativei "HerStory" prezintă încă șase femei de succes. Prima invitată este Sonia Nechifor, fondatoarea agenției de comunicare Comm'ON, care o va avea ca moderator pe realizatoarea TV, Ionela Năstase.

"Și în acest an continuăm să aducem în prim plan poveștile captivante ale acestor femei, construind un pod între domenii variate și oferind oportunitatea de a cunoaște și aprecia contribuțiile lor notabile. Ne propunem să subliniem nu doar diversitatea impactului feminin, ci și să inspirăm schimbări și colaborări între domenii aparent diferite. Astfel, HerStory devine un catalizator pentru conectarea și îmbogățirea comunității prin prezentarea unui tablou autentic al poveștilor si succeselor feminine", a declarat Carina Sava, fondatoarea Women in Music Romania.

Program evenimente #Her Story - Women Shaping the Narrative:

25 ianuarie - Invitată: Sonia Nechifor, Managing partner Comm' ON
Moderator: Ionela Nastase, TV Host

26 februarie - Invitată: Oana Gheorghiu, Vicepreședintă, Membră fondatoare "Dăruiește viață"
Moderator: Paula Herlo, ProTV

21 martie - Invitată: Monica Munteanu, Director General Strategic Events & Communication
Moderator: Emma Stefan, ​​Radio ZU

18 aprilie - Invitată: Oana Giurgiu, Producător Libra Film Productions
Moderator: Carla Teaha, Regizoare, jurnalistă Radio Guerilla

16 mai - Invitată: Diana Munteanu, Head of Label Global Records
Moderator: Lucia, Artistă

18 iunie - Invitata: Alina Eremia, Artistă
Moderator: Ana Moga, Kiss FM

RECOMANDARE: Carina Sava, inițiatoarea Women in Music Business Mentorship: "Industria noastră avea nevoie de acest program" - INTERVIU

Citește în continuare

Concerte & turnee

Alina Eremia, Alina Sorescu, Vlad Miriță, Ana Cebotari dau viață personajelor Disney

Cu ocazia a 100 de ani de la înființare, compania Disney este celebrată printr-un concert special, ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 noiembrie. Artiști de elită din UK și Grecia urcă pe aceeași scenă alături de nume cunoscute din industria muzicală românească, într-un show live, în acompaniamentul unei orchestre formate din 56 de instrumentiști. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Disney 100 The Concert
Disney 100 The Concert

Cum se spune povestea a 100 de ani de Disney în 3 ore? Cum te conectezi la cele mai fascinante aventuri din lumea Disney? People Entertainment Group împreună cu Mall4art prezintă, în premieră în România, o producție Disney 100% originală - Disney 100 The Concert - marcând astfel 100 de ani de la înființarea uneia dintre cele mai mari companii multimedia din lume.

Pe 2 noiembrie, începând cu ora 20:00, veți avea ocazia să intrați la Sala Palatului din București în minunata lume Disney, cu povești de neuitat și eroi îndrăgiți atât de cei mici, cât și de părinți. Artiști de elită din UK și Grecia urcă pe aceeași scenă alături de nume cunoscute din industria muzicală românească, într-un show live, în acompaniamentul unei orchestre formate din 56 de instrumentiști.

Unele dintre cele mai cunoscute compoziții muzicale din filme marca Disney precum "Frumoasa și Bestia", "Encanto", "Mary Poppins", "Regele leu" sau "Regatul de gheață - Frozen", dar și din universul Pixar sau din lumile pline de acțiune ale seriilor Star Wars și Marvel sunt aduse la viață prin vocile: Ben Forster, Adrian Hansel, Nadia Boule, Alina Eremia, Alina Sorescu, Vlad Miriță și Ana Cebotari.

Evenimentul va trece în revistă 100 de sută de ani de emoții extraordinare, nostalgie și aventuri care au ținut spectatorii, de-a lungul timpului, cu sufletul la gură în fața micilor și marilor ecrane printr-o experiență multimedia completă. Aranjamentul muzical de excepție va fi completat de scene legendare din cele mai îndrăgite filme Disney care vor fi proiectate pe un ecran uriaș.

Distribuția Disney 100 The Concert

Ben Forster este un actor și cântăreț iubit și apreciat în UK. A jucat rolul principal în opera rock a lui Andrew Lloyd Webber, "Jesus Christ Superstar" și rolul lui Doody în "Grease". A fost implicat în "Thriller - Live", l-a interpretat pe John Lennon în musical-ul "All You Need Is Love" și pe Magaldi în producția "Evita". Din 2016, Forster interpretează rolul Fantomei în producția londoneză "The Phantom of the Opera".

Adrian Hansel este un cunoscut actor britanic, cu roluri în importante producții puse în scenă în renumite spații, printre care National Theatre, West End și Royal Opera House. A avut colaborări muzicale naționale și internaționale cu nume mari precum Adele, Josh Groban sau Tony Hadley. Și-a oferit vocea și a cântat pentru diverse filme, inclusiv "Mary Poppins Returns".

Extrem de populară și iubită în Grecia, Nadia Boule interpretează în musical-uri de succes precum "Grease", "Cabaret", "Fame", "Evita". Ea a obținut succes nu doar în Grecia, ci și internațional în urma turneului cu producția "Tell me on a Sunday" de Andrew Lloyd Webber.

Alina Eremia este cunoscută publicului larg pentru vocea inconfundabilă și prezența scenică deosebită. A cochetat deja cu universul Disney: Belle din "Frumoasa și Bestia" a prins viață prin intermediul vocii Alinei, la fel ca și Pocahontas din desenul animat cu același nume.

Activă în domeniul muzical încă din copilărie, Alina Sorescu este acum un artist matur și împlinit. Dar, copilul din ea nu s-a ascuns, iar cântăreața îi îndrumă pe cei mici care visează la o carieră muzicală. Nici ea nu e străină de lumea Disney, interpretând o melodie din serialul "Garda Felină", difuzat de Disney Junior.

Vlad Miriță este un cunoscut tenor român, care a reprezentat România la Eurovision în 2008 și a susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. În 2015 a fost ales de Walt Disney Pictures pentru a asigura vocea în limba română a lui Hugo în filmul de animație "Cocoșatul de la Notre Dame".

Ana Cebotari și-a făcut debutul pe scena Operei Naționale, iar criticii o consideră una din cele mai promițătoare soliste ale generației tinere. Soprana Ana Cebotari are în spate premii naționale și internaționale, concerte pe importante scene ale lumii.

Orchestra Valahia îi include pe cei mai buni instrumentiști din România. Orchestra se poate mândri cu colaborări extinse cu mai mulți producători de muzică din lume. De asemenea, au acompaniat artiști internaționali precum Al Bano, Nigel Kennedy, Mathew Freeman, Lothar Hensel, Edwin Marton, Fiorangelo Orisini.

Bilete Disney 100 The Concert la Sala Palatului

Bilete se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 162 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending