Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD a lansat aftermovie-ul ediției din 2022 - VIDEO

Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 360.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2022 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 13 minute de amintiri. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Aftermovie UNTOLD 2022
Aftermovie UNTOLD 2022 │ FOTO: captură YouTube / UNTOLD

Unul dintre cele mai așteptate momente pentru fanii festivalului UNTOLD este aici. A fost lansat aftermovie-ul ediției din 2022. Peste o mie de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă pe 21 noiembrie avanpremiera aftermovie-ului care a avut loc simultan, în București (Cineplexx - Băneasa Shopping City) și în Cluj-Napoca (Cinema Florin Piersic).

Lumea fantastică a experienței UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de echipa video, care a adunat toate energia festivalului în 80 TB (terabytes) de conținut. Sunt imagini incredibile, unice, de neuitat pentru cei peste 360.000 de participanți la cel de-al șaptelea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K.

Creatorii UNTOLD pregătesc pentru 2023 o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit fanii în cele șapte ediții de până acum. În această săptămână, organizatorii vor dezvălui și numele primilor artiști care vor urca pe scena principală a festivalului anul viitor.

Noi abonamente UNTOLD 2023

Pentru 10.000 de fani ai festivalului, care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2023 începe pe 28 noiembrie, cu a doua etapă de vânzări. Doar cei care se înscriu până atunci pe site-ul festivalului pot achiziționa abonamente la prețuri speciale, după cum urmează:

  •  General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 de euro + taxe)
  • General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 de euro + taxe)
  • VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 de euro + taxe)

VIDEO: Aftermovie UNTOLD 2022

Comentează

Trending