Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Aftermovie-ul UNTOLD 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în București și în Cluj-Napoca

Fanii festivalului vor putea retrăi momentele și amintirile lor preferate de la ediția din acest an printr-o experiență cinematografică de neratat. La eveniment vor participa și vedete, influenceri, jurnaliști, bloggeri și parteneri UNTOLD. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Aftermovie UNTOLD 2022
Aftermovie UNTOLD 2022 │ FOTO: UNTOLD

Aftermovie-ul UNTOLD 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în București și în Cluj-Napoca, pe 21 noiembrie. Evenimentul de lansare din București va avea loc la Cineplexx în Băneasa Shopping City, iar în Cluj-Napoca la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:00.

Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la UNTOLD 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul untold.com și să participe la concursul organizat pe paginile oficiale de Facebook sau Instagram ale festivalului. Locurile sunt limitate, iar înscrierea începe marți, 8 noiembrie, la ora 14:00. La lansarea aftermovie-ului vor participa și vedete, influenceri, jurnaliști, bloggeri și parteneri UNTOLD. Evenimentul se va încheia cu un afterparty, la care va fi prezent și un invitat surpriză.

Premiera aftermovie-ului UNTOLD 2022 va avea loc a doua zi, pe 22 noiembrie, pe canalul de Youtube UNTOLD, la ora 12:00.

Fanii își pot achiziționa abonamente la prețuri speciale

Pe 21 noiembrie, după avanpremiera aftermovie-ului celei de-a șaptea povești UNTOLD, fanii pot cumpăra abonamente la preț special pentru ediția de anul viitor. Doar cei care se înregistrează pe untold.com își pot asigurarea intrarea la UNTOLD 2023 pe data de 21 noiembrie 2022, la ora 21:00. Prețul pentru un abonament General Access va fi atunci de 129 euro plus taxe.

Pe 22 noiembrie, organizatorii vor lăsa vânzarea abonamentelor la liber, fără înregistrare pe site-ul festivalului, iar prețul va fi de 139 euro plus taxe pentru un abonament General Access.

În 2023, UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca. În curând, fanii vor afla și cine sunt primii artiști de talie internațională care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume în vara anului viitor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena

Trending