Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022: Cel de-al șaselea episod de audiții a prezentat 12 concurenți; cine a mers mai departe

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2022, în cea de-a șasea rundă. Citește rezumatul emisiunii din 14 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 10

 1. Andra Pierșinaru - piesa "Strange" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Robert Bagameri - piesa "Train Wreck" - 1 DA, echipa Irina Rimes
 3. Antonia Rădulescu - piesa "Shake It Off" - NU
 4. Theo Rusu - piesa "Colors" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 5. Simona Mareș - piesa "Chaka Khan Bet On Jazz" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Andreas Mioc - piesa "Writing on the Wall" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
 7. Diana Guia - piesa "Sfârșitul lumii" - 1 DA, echipa Denis
 8. Ionuț Petre - piesa "The Reason" - NU
 9. Ioana Vecerdea - piesa "History Repeating" - 2 DA, echipa Tudor
 10. Emanuel Bădilaș - piesa "She's on my mind" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 11. Andra Grădinariu - piesa "Cosmos" - NU
 12. Claudiu Mirică - piesa "Voila" - 2 DA, echipa Denis

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Andra Perșinaru

Andra are 17 ani și vine din Dragomirești Deal. S-a apucat de muzică din clasa a doua. Părinții au susținut-o și au venit cu ea la Vocea României. Au investit bani în pasiunea ei, i-au cumpărat chiar și un pian. În audițiile de la Vocea României, Andra a interpretat piesa "Strange" și a întors toate scaunele.

Theo Rose a apreciat tehnica vocală a concurentei, în timp ce Smiley i-a transmis ca are un timbru ce merită ascultat pe repeat.

"Ești foarte suculentă ca voce. Tocmai de-asta m-am și întors prima. Vocea ta transmite într-un fel cum rar s-a auzit în concursul ăsta. Pentru asta, felicitări! Și cumva, faptul că ai 17 ani și cânți așa, și poți să transmiți așa, denotă o inteligență mai sus de 17 ani. Și pentru asta, felicitări!", a spus Irina Rimes.

Andra a ales să meargă mai departe cu Smiley și Theo.

Robert Bagameri

Robert are 29 de ani și este din Gherla. A absolvit Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca, iar în prezent lucrează la firma familiei - reparația și întreținerea autovehiculelor. El cu fratele lui vor să ducă afacerea mai departe și au început să construiască o mașină. Toate piesele sunt unicat, tăiate la laser, iar anul trecut au reușit să o construiască. Nu se poate omologa, dar ies la plimbare cu ea, pe dealurile din Cluj.

În tandem cu pasiunea pentru mașini se află și dragostea pentru muzică. Robert a dorit să o dezvolte și pe cea din urmă, astfel că a venit în audițiile de la Vocea României, unde a cântat piesa "Train Wreck". Interpretarea lui a convins-o pe Irina:

"Bine ai venit în echipa mea! O să zic de ce m-am întors. N-a fost cea mai bună prestație, dar m-am întors ca să ai o prestație mai bună de atât".

Theo Rusu

Theo are 31 de ani și este pasionat de muzică și cărți. Deține un anticariat împreună cu tatăl său. Theo a declarat că îi place simtă mirosul cărților și să atingă paginile, e o experiență aproape spirituală. De asemenea, Theo este profesor de tehnică vocală la Voltaj Academy.

La Vocea României, Theo nu a venit să câștige neapărat, ci să se bucure de experiență și de oameni. A interpretat piesa "Colors" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Theo, eu m-am întors, făcând abstracție de la micile scăpări pe care le-ai avut, pentru că consider că ai un timbru foarte mișto. Cred că în show-ul ăsta o să facem echipă foarte bună, având în vedere că mi-am dorit de mult o voce rock și sincer n-am avut până acum. Vreau să fac rock la Vocea României și tu ești materialul perfect cu care pot să fac asta", a spus Irina.

Se pare că Theo a fost convins pentru că a ales să meargă mai departe cu Irina.

Simona Mareș

Simona are 17 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Pasiunea pentru muzică a luat naștere din copilărie, fiind influențată de frații mai mari. Muzica e viața lor. Vor să aibă o trupă și să cânte la evenimente, să devină un full time job. Până atunci, însă, Simona a venit la Vocea României pentru a-i cuceri pe antrenori.

Adolescenta a urcat încrezătoare pe scenă și a interpretat melodia "Chaka Khan Bet On Jazz". Simona a reușit să întoarcă toate scaunele. Theo Rose a fost cea mai încântată, pe tot parcursul interpretării artista rugându-se de Smiley să apese butonul.

Smiley a declarat:

"Simona, aș vrea să explic și eu de ce ne-am întors așa mai târziu. Ne-am tot contrat aici pe scaun. De data asta, chiar am mers pe mâna lui Theo și pe instinctual ei. Simona, știi cum a fost cântarea ta? Ca un parc de distracție, așa am simțit-o. Ca un parc de distracție pentru copii cărora le place foarte tare muzica. Sper cu tărie că ne vei alege".

Simona a mers mai departe cu Theo și Smiley.

"Dacă nu m-alegeai, plângeam o săptămână", a spus Theo.

Andreas Mioc

Andreas are 19 ani. Concurentul că lucrează la o clinică unde îngrijește pacienții. Vrea să strângă bani pentru a merge la studii în Australia, la Music Production. Vrea să compună muzica proprie. Mama l-a susținut să vină la Vocea României și să fie văzut de cât mai mulți oameni. În audițiile pe nevăzute, Andreas a cântat "Writings on the wall" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo.

Andreas, ai avut o interpretare excepțională, de la început până la sfârșit. Am fost cu sufletul la gură: mama, e prea bine, e prea bine. Foarte bună vocea, foarte bun timbrul, foarte bun controlul. Chiar îi spuneam lui Theo: băi, îmi doresc o vocea d-aia să facă melismele alea frumos. Ești genul de voce pe care îmi place să o ascult ore întregi, pentru care îmi place să scriu muzică, ești ideal pentru echipa noastră. Și am pantaloni la fel ca ai tăi".

Andreas a mers în echipa Smiley & Theo.

Diana Guia

Diana are 19 ani și este originară din Lupeni. Și-a dorit foarte mult să vină la Vocea României. Se simte împlinită și mândră de ea că a ajuns în audițiile de la emisiune. Tânăra a cântat piesa "Sfârșitul Lumii" și l-a întors pe Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta. Te-am crezut. Ai dat un mesaj pe care l-am crezut. Ai o voce foarte frumoasă și te vreau în echipa mea", a accentuat Denis.

Ioana Vecerdea

Ioana are 18 ani și vine din Sibiu. După o perioadă marcată de bullying și lipsa încrederii în sine, Ioana și-a regăsit curajul de a-și urma visul. Concurenta a realizat că oamenii vor găsi mereu motive de a comenta și important este să fie fericită cu ea. Muzica este modul în care se exprimă cel mai bine, e un fel de terapie și a demonstrat acest lucru și pe scena de la Vocea României. Tânăra a cântat piesa "History Repeating" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Felicitări pentru contrastul pe care reușești să-l faci cu tine însăți. Aș spune că a fost o cântare nebună într-o prezență sobră. Știu că câteodată pot să par balaurul sperietoare, dar nu sunt chiar ce par câteodată. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat. Aș vrea să-ți demonstrez asta, dacă-mi dai posibilitatea", a declarat Tudor.

Ioana a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Emanuel Bădilaș

Emanuel are 18 ani, este originar din Iasccea, dar locuiește în Galați. S-a mutat aici pentru liceu. Studiază mate-info, dar crede că poate să îmbine și muzica în această ecuație. Emanuel își dorește să aibă o experiență plăcută la Vocea României și să demonstreze că poate. Concurentul a cântat piesa "She’s on my mind" și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo. 

"Mi se pare că ești o apariție foarte proaspătă, o gură de aer proaspăt, ai niște joase teribile. Dacă ar fi să continui la Vocea României împreună cu tine, pe genul ăsta de piese, n-aș vrea să schimb nimic din ce faci acum. Oferta mea este în sensul de a-ți împărtăși din ceea ce știu să fac și să construiesc pe cu totul alte piese. N-am jucat niciodată safe. Dacă cauți safe, sunt minunate alte echipe. Eu sunt unsafe și asta este pledoaria mea în ceea ce te privește", a spus Tudor.

Lui Smiley i-a plăcut că s-a jucat pe piesă, adăugând:

"Ai o voce versatilă și cred că ne-am potrivi foarte bine ca și gusturi muzicale. Îmi place și cămașa ta cu Bob Marley. La fel, sunt un mare fan Bob Marley. Mi-ar plăcea foarte mult să vii în echipa noastră. Mi se pare că ești funny, că îți place să te joci".

Emanuel a mers în echipa Smiley & Theo.

Claudiu Mirică

Claudiu Mirică are 47 de ani și locuiește în Paris de mai bine de 10 ani. Concurentul a mărturisit că ultima apariție tv a fost la show-ul Revelion 2010 de la Pro TV. A făcut parte din trupa Stigma, o perioadă extraordinară, dar în același timp și șocantă deoarece succesul a venit deodată. L-a luat prin surprindere. A urmat o carieră solo, apoi a "dispărut". A decis să ia viața de la început și a plecat în Paris. Simțea că showbizul se schimbă și nu își mai găsea locul. De câțiva ani lucrează în domeniul artei, face restaurare de opere de artă.

Claudiu vrea să cânte pentru ultima dată, să mulțumească celor care l-au ascultat până acum, și să-și mulțumească sieși. Vrea să creeze un moment pe care să nu îl uite niciodată și a văzut în Vocea României cea mai bună oportunitate de face asta. Claudiu a cântat piesa "Voila" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Când am venit în România, cunoșteam foarte puțină muzică românească. N-am crescut pe muzică românească atât de mult, dar am încercat să văd cumva artiștii care au fost apropiați de mine ca mesaj liric. Mi-a plăcut foarte mult piesa de la voi - <<Țara din inima ta>>. E o piesa pe care o asculți și zici: băi, mi-aș fi dorit eu să scriu piesa asta. Felicitări, Claudiu!", a spus Denis Roabeș.

Claudiu a mers mai departe în echipa lui Denis.

Audiență Vocea României 2022, rundă șase de audiții:

Vocea României a fost lider absolut de audiență vineri, în intervalul 20:28 - 23:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.5 puncte de rating și 11.6% share.

Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:44, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

 • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
 • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
 • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
 • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes le-a cântat live fanilor, în Cărturești Carusel - VIDEO

Irina Rimes a celebrat lansarea vinylului "Acasă" cu un recital live, ce a avut loc în Cărturești Carusel. Artista a împărtășit câteva clipuri de la eveniment, pe care te invităm să le urmărești în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel
Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

La sfârșitul lunii noiembrie, Irina Rimes a lansat o versiune specială a albumului "Acasă". A fost vorba de un vinyl în ediție limitată, pe care fanii l-au putut achiziționa din Cărturești. Tot atunci, Irina a susținut și un recital acustic care a completat evenimentul de lansare.

Acum, artista a dezvăluit câteva clipuri video din concertul acustic. Piesele pline de emoție sunt cântate și de fani, care i-au fost alături Irinei în noul capitol din cariera muzicală.

Albumul "Acasă" a fost lansat pe 17 iunie. Materialul a fost prefaţat de documentarul "Pe drumul meu" difuzat pe HBO Max. Ambele proiecte reprezintă o întoarcere la origini, la primele inspirații și emoții ce au format artistul Irina Rimes de astăzi.

În primăvara anului viitor, Irina va porni într-un turneu de promovare a albumului. Cântăreața va concerta în mai multe orașe din țară, printre care București, Cluj, Iași sau Brașov.

VIDEO Irina Rimes - concert Cărturești Carusel

Sunt a nimănui

Drumul

Nu știu

Citește în continuare

Trending