Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022: Cel de-al șaselea episod de audiții a prezentat 12 concurenți; cine a mers mai departe

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2022, în cea de-a șasea rundă. Citește rezumatul emisiunii din 14 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 10

 1. Andra Pierșinaru - piesa "Strange" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Robert Bagameri - piesa "Train Wreck" - 1 DA, echipa Irina Rimes
 3. Antonia Rădulescu - piesa "Shake It Off" - NU
 4. Theo Rusu - piesa "Colors" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 5. Simona Mareș - piesa "Chaka Khan Bet On Jazz" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Andreas Mioc - piesa "Writing on the Wall" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
 7. Diana Guia - piesa "Sfârșitul lumii" - 1 DA, echipa Denis
 8. Ionuț Petre - piesa "The Reason" - NU
 9. Ioana Vecerdea - piesa "History Repeating" - 2 DA, echipa Tudor
 10. Emanuel Bădilaș - piesa "She's on my mind" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 11. Andra Grădinariu - piesa "Cosmos" - NU
 12. Claudiu Mirică - piesa "Voila" - 2 DA, echipa Denis

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Andra Perșinaru

Andra are 17 ani și vine din Dragomirești Deal. S-a apucat de muzică din clasa a doua. Părinții au susținut-o și au venit cu ea la Vocea României. Au investit bani în pasiunea ei, i-au cumpărat chiar și un pian. În audițiile de la Vocea României, Andra a interpretat piesa "Strange" și a întors toate scaunele.

Theo Rose a apreciat tehnica vocală a concurentei, în timp ce Smiley i-a transmis ca are un timbru ce merită ascultat pe repeat.

"Ești foarte suculentă ca voce. Tocmai de-asta m-am și întors prima. Vocea ta transmite într-un fel cum rar s-a auzit în concursul ăsta. Pentru asta, felicitări! Și cumva, faptul că ai 17 ani și cânți așa, și poți să transmiți așa, denotă o inteligență mai sus de 17 ani. Și pentru asta, felicitări!", a spus Irina Rimes.

Andra a ales să meargă mai departe cu Smiley și Theo.

Robert Bagameri

Robert are 29 de ani și este din Gherla. A absolvit Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca, iar în prezent lucrează la firma familiei - reparația și întreținerea autovehiculelor. El cu fratele lui vor să ducă afacerea mai departe și au început să construiască o mașină. Toate piesele sunt unicat, tăiate la laser, iar anul trecut au reușit să o construiască. Nu se poate omologa, dar ies la plimbare cu ea, pe dealurile din Cluj.

În tandem cu pasiunea pentru mașini se află și dragostea pentru muzică. Robert a dorit să o dezvolte și pe cea din urmă, astfel că a venit în audițiile de la Vocea României, unde a cântat piesa "Train Wreck". Interpretarea lui a convins-o pe Irina:

"Bine ai venit în echipa mea! O să zic de ce m-am întors. N-a fost cea mai bună prestație, dar m-am întors ca să ai o prestație mai bună de atât".

Theo Rusu

Theo are 31 de ani și este pasionat de muzică și cărți. Deține un anticariat împreună cu tatăl său. Theo a declarat că îi place simtă mirosul cărților și să atingă paginile, e o experiență aproape spirituală. De asemenea, Theo este profesor de tehnică vocală la Voltaj Academy.

La Vocea României, Theo nu a venit să câștige neapărat, ci să se bucure de experiență și de oameni. A interpretat piesa "Colors" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Theo, eu m-am întors, făcând abstracție de la micile scăpări pe care le-ai avut, pentru că consider că ai un timbru foarte mișto. Cred că în show-ul ăsta o să facem echipă foarte bună, având în vedere că mi-am dorit de mult o voce rock și sincer n-am avut până acum. Vreau să fac rock la Vocea României și tu ești materialul perfect cu care pot să fac asta", a spus Irina.

Se pare că Theo a fost convins pentru că a ales să meargă mai departe cu Irina.

Simona Mareș

Simona are 17 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Pasiunea pentru muzică a luat naștere din copilărie, fiind influențată de frații mai mari. Muzica e viața lor. Vor să aibă o trupă și să cânte la evenimente, să devină un full time job. Până atunci, însă, Simona a venit la Vocea României pentru a-i cuceri pe antrenori.

Adolescenta a urcat încrezătoare pe scenă și a interpretat melodia "Chaka Khan Bet On Jazz". Simona a reușit să întoarcă toate scaunele. Theo Rose a fost cea mai încântată, pe tot parcursul interpretării artista rugându-se de Smiley să apese butonul.

Smiley a declarat:

"Simona, aș vrea să explic și eu de ce ne-am întors așa mai târziu. Ne-am tot contrat aici pe scaun. De data asta, chiar am mers pe mâna lui Theo și pe instinctual ei. Simona, știi cum a fost cântarea ta? Ca un parc de distracție, așa am simțit-o. Ca un parc de distracție pentru copii cărora le place foarte tare muzica. Sper cu tărie că ne vei alege".

Simona a mers mai departe cu Theo și Smiley.

"Dacă nu m-alegeai, plângeam o săptămână", a spus Theo.

Andreas Mioc

Andreas are 19 ani. Concurentul că lucrează la o clinică unde îngrijește pacienții. Vrea să strângă bani pentru a merge la studii în Australia, la Music Production. Vrea să compună muzica proprie. Mama l-a susținut să vină la Vocea României și să fie văzut de cât mai mulți oameni. În audițiile pe nevăzute, Andreas a cântat "Writings on the wall" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo.

Andreas, ai avut o interpretare excepțională, de la început până la sfârșit. Am fost cu sufletul la gură: mama, e prea bine, e prea bine. Foarte bună vocea, foarte bun timbrul, foarte bun controlul. Chiar îi spuneam lui Theo: băi, îmi doresc o vocea d-aia să facă melismele alea frumos. Ești genul de voce pe care îmi place să o ascult ore întregi, pentru care îmi place să scriu muzică, ești ideal pentru echipa noastră. Și am pantaloni la fel ca ai tăi".

Andreas a mers în echipa Smiley & Theo.

Diana Guia

Diana are 19 ani și este originară din Lupeni. Și-a dorit foarte mult să vină la Vocea României. Se simte împlinită și mândră de ea că a ajuns în audițiile de la emisiune. Tânăra a cântat piesa "Sfârșitul Lumii" și l-a întors pe Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta. Te-am crezut. Ai dat un mesaj pe care l-am crezut. Ai o voce foarte frumoasă și te vreau în echipa mea", a accentuat Denis.

Ioana Vecerdea

Ioana are 18 ani și vine din Sibiu. După o perioadă marcată de bullying și lipsa încrederii în sine, Ioana și-a regăsit curajul de a-și urma visul. Concurenta a realizat că oamenii vor găsi mereu motive de a comenta și important este să fie fericită cu ea. Muzica este modul în care se exprimă cel mai bine, e un fel de terapie și a demonstrat acest lucru și pe scena de la Vocea României. Tânăra a cântat piesa "History Repeating" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Felicitări pentru contrastul pe care reușești să-l faci cu tine însăți. Aș spune că a fost o cântare nebună într-o prezență sobră. Știu că câteodată pot să par balaurul sperietoare, dar nu sunt chiar ce par câteodată. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat. Aș vrea să-ți demonstrez asta, dacă-mi dai posibilitatea", a declarat Tudor.

Ioana a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Emanuel Bădilaș

Emanuel are 18 ani, este originar din Iasccea, dar locuiește în Galați. S-a mutat aici pentru liceu. Studiază mate-info, dar crede că poate să îmbine și muzica în această ecuație. Emanuel își dorește să aibă o experiență plăcută la Vocea României și să demonstreze că poate. Concurentul a cântat piesa "She’s on my mind" și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo. 

"Mi se pare că ești o apariție foarte proaspătă, o gură de aer proaspăt, ai niște joase teribile. Dacă ar fi să continui la Vocea României împreună cu tine, pe genul ăsta de piese, n-aș vrea să schimb nimic din ce faci acum. Oferta mea este în sensul de a-ți împărtăși din ceea ce știu să fac și să construiesc pe cu totul alte piese. N-am jucat niciodată safe. Dacă cauți safe, sunt minunate alte echipe. Eu sunt unsafe și asta este pledoaria mea în ceea ce te privește", a spus Tudor.

Lui Smiley i-a plăcut că s-a jucat pe piesă, adăugând:

"Ai o voce versatilă și cred că ne-am potrivi foarte bine ca și gusturi muzicale. Îmi place și cămașa ta cu Bob Marley. La fel, sunt un mare fan Bob Marley. Mi-ar plăcea foarte mult să vii în echipa noastră. Mi se pare că ești funny, că îți place să te joci".

Emanuel a mers în echipa Smiley & Theo.

Claudiu Mirică

Claudiu Mirică are 47 de ani și locuiește în Paris de mai bine de 10 ani. Concurentul a mărturisit că ultima apariție tv a fost la show-ul Revelion 2010 de la Pro TV. A făcut parte din trupa Stigma, o perioadă extraordinară, dar în același timp și șocantă deoarece succesul a venit deodată. L-a luat prin surprindere. A urmat o carieră solo, apoi a "dispărut". A decis să ia viața de la început și a plecat în Paris. Simțea că showbizul se schimbă și nu își mai găsea locul. De câțiva ani lucrează în domeniul artei, face restaurare de opere de artă.

Claudiu vrea să cânte pentru ultima dată, să mulțumească celor care l-au ascultat până acum, și să-și mulțumească sieși. Vrea să creeze un moment pe care să nu îl uite niciodată și a văzut în Vocea României cea mai bună oportunitate de face asta. Claudiu a cântat piesa "Voila" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Când am venit în România, cunoșteam foarte puțină muzică românească. N-am crescut pe muzică românească atât de mult, dar am încercat să văd cumva artiștii care au fost apropiați de mine ca mesaj liric. Mi-a plăcut foarte mult piesa de la voi - <<Țara din inima ta>>. E o piesa pe care o asculți și zici: băi, mi-aș fi dorit eu să scriu piesa asta. Felicitări, Claudiu!", a spus Denis Roabeș.

Claudiu a mers mai departe în echipa lui Denis.

Audiență Vocea României 2022, rundă șase de audiții:

Vocea României a fost lider absolut de audiență vineri, în intervalul 20:28 - 23:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.5 puncte de rating și 11.6% share.

Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:44, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac

DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

Publicat

pe

Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl
Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl │ FOTO: capturi YouTube

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".

Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

Program muzical DWMT la Conac

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Bilete DWMT la Conac:

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol trec la următorul nivel din relație. Cei doi au anunțat că vor deveni soț și soție, povestind toate detaliile într-un clip video. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Smiley la Sala Polivalenta pe 31 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe "banca mărturisirilor" pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

"Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi", a spus Smiley.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

VIDEO: Mărturie Smiley și Gina Pistol

Citește în continuare

Trending