Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022: Cel de-al șaselea episod de audiții a prezentat 12 concurenți; cine a mers mai departe

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2022, în cea de-a șasea rundă. Citește rezumatul emisiunii din 14 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 10

 1. Andra Pierșinaru - piesa "Strange" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Robert Bagameri - piesa "Train Wreck" - 1 DA, echipa Irina Rimes
 3. Antonia Rădulescu - piesa "Shake It Off" - NU
 4. Theo Rusu - piesa "Colors" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 5. Simona Mareș - piesa "Chaka Khan Bet On Jazz" - 4 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Andreas Mioc - piesa "Writing on the Wall" - 2 DA, echipa Smiley & Theo
 7. Diana Guia - piesa "Sfârșitul lumii" - 1 DA, echipa Denis
 8. Ionuț Petre - piesa "The Reason" - NU
 9. Ioana Vecerdea - piesa "History Repeating" - 2 DA, echipa Tudor
 10. Emanuel Bădilaș - piesa "She's on my mind" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 11. Andra Grădinariu - piesa "Cosmos" - NU
 12. Claudiu Mirică - piesa "Voila" - 2 DA, echipa Denis

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Andra Perșinaru

Andra are 17 ani și vine din Dragomirești Deal. S-a apucat de muzică din clasa a doua. Părinții au susținut-o și au venit cu ea la Vocea României. Au investit bani în pasiunea ei, i-au cumpărat chiar și un pian. În audițiile de la Vocea României, Andra a interpretat piesa "Strange" și a întors toate scaunele.

Theo Rose a apreciat tehnica vocală a concurentei, în timp ce Smiley i-a transmis ca are un timbru ce merită ascultat pe repeat.

"Ești foarte suculentă ca voce. Tocmai de-asta m-am și întors prima. Vocea ta transmite într-un fel cum rar s-a auzit în concursul ăsta. Pentru asta, felicitări! Și cumva, faptul că ai 17 ani și cânți așa, și poți să transmiți așa, denotă o inteligență mai sus de 17 ani. Și pentru asta, felicitări!", a spus Irina Rimes.

Andra a ales să meargă mai departe cu Smiley și Theo.

Robert Bagameri

Robert are 29 de ani și este din Gherla. A absolvit Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca, iar în prezent lucrează la firma familiei - reparația și întreținerea autovehiculelor. El cu fratele lui vor să ducă afacerea mai departe și au început să construiască o mașină. Toate piesele sunt unicat, tăiate la laser, iar anul trecut au reușit să o construiască. Nu se poate omologa, dar ies la plimbare cu ea, pe dealurile din Cluj.

În tandem cu pasiunea pentru mașini se află și dragostea pentru muzică. Robert a dorit să o dezvolte și pe cea din urmă, astfel că a venit în audițiile de la Vocea României, unde a cântat piesa "Train Wreck". Interpretarea lui a convins-o pe Irina:

"Bine ai venit în echipa mea! O să zic de ce m-am întors. N-a fost cea mai bună prestație, dar m-am întors ca să ai o prestație mai bună de atât".

Theo Rusu

Theo are 31 de ani și este pasionat de muzică și cărți. Deține un anticariat împreună cu tatăl său. Theo a declarat că îi place simtă mirosul cărților și să atingă paginile, e o experiență aproape spirituală. De asemenea, Theo este profesor de tehnică vocală la Voltaj Academy.

La Vocea României, Theo nu a venit să câștige neapărat, ci să se bucure de experiență și de oameni. A interpretat piesa "Colors" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Theo, eu m-am întors, făcând abstracție de la micile scăpări pe care le-ai avut, pentru că consider că ai un timbru foarte mișto. Cred că în show-ul ăsta o să facem echipă foarte bună, având în vedere că mi-am dorit de mult o voce rock și sincer n-am avut până acum. Vreau să fac rock la Vocea României și tu ești materialul perfect cu care pot să fac asta", a spus Irina.

Se pare că Theo a fost convins pentru că a ales să meargă mai departe cu Irina.

Simona Mareș

Simona are 17 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Pasiunea pentru muzică a luat naștere din copilărie, fiind influențată de frații mai mari. Muzica e viața lor. Vor să aibă o trupă și să cânte la evenimente, să devină un full time job. Până atunci, însă, Simona a venit la Vocea României pentru a-i cuceri pe antrenori.

Adolescenta a urcat încrezătoare pe scenă și a interpretat melodia "Chaka Khan Bet On Jazz". Simona a reușit să întoarcă toate scaunele. Theo Rose a fost cea mai încântată, pe tot parcursul interpretării artista rugându-se de Smiley să apese butonul.

Smiley a declarat:

"Simona, aș vrea să explic și eu de ce ne-am întors așa mai târziu. Ne-am tot contrat aici pe scaun. De data asta, chiar am mers pe mâna lui Theo și pe instinctual ei. Simona, știi cum a fost cântarea ta? Ca un parc de distracție, așa am simțit-o. Ca un parc de distracție pentru copii cărora le place foarte tare muzica. Sper cu tărie că ne vei alege".

Simona a mers mai departe cu Theo și Smiley.

"Dacă nu m-alegeai, plângeam o săptămână", a spus Theo.

Andreas Mioc

Andreas are 19 ani. Concurentul că lucrează la o clinică unde îngrijește pacienții. Vrea să strângă bani pentru a merge la studii în Australia, la Music Production. Vrea să compună muzica proprie. Mama l-a susținut să vină la Vocea României și să fie văzut de cât mai mulți oameni. În audițiile pe nevăzute, Andreas a cântat "Writings on the wall" și i-a convins pe Irina, Smiley & Theo.

Andreas, ai avut o interpretare excepțională, de la început până la sfârșit. Am fost cu sufletul la gură: mama, e prea bine, e prea bine. Foarte bună vocea, foarte bun timbrul, foarte bun controlul. Chiar îi spuneam lui Theo: băi, îmi doresc o vocea d-aia să facă melismele alea frumos. Ești genul de voce pe care îmi place să o ascult ore întregi, pentru care îmi place să scriu muzică, ești ideal pentru echipa noastră. Și am pantaloni la fel ca ai tăi".

Andreas a mers în echipa Smiley & Theo.

Diana Guia

Diana are 19 ani și este originară din Lupeni. Și-a dorit foarte mult să vină la Vocea României. Se simte împlinită și mândră de ea că a ajuns în audițiile de la emisiune. Tânăra a cântat piesa "Sfârșitul Lumii" și l-a întors pe Denis.

"Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta. Te-am crezut. Ai dat un mesaj pe care l-am crezut. Ai o voce foarte frumoasă și te vreau în echipa mea", a accentuat Denis.

Ioana Vecerdea

Ioana are 18 ani și vine din Sibiu. După o perioadă marcată de bullying și lipsa încrederii în sine, Ioana și-a regăsit curajul de a-și urma visul. Concurenta a realizat că oamenii vor găsi mereu motive de a comenta și important este să fie fericită cu ea. Muzica este modul în care se exprimă cel mai bine, e un fel de terapie și a demonstrat acest lucru și pe scena de la Vocea României. Tânăra a cântat piesa "History Repeating" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Felicitări pentru contrastul pe care reușești să-l faci cu tine însăți. Aș spune că a fost o cântare nebună într-o prezență sobră. Știu că câteodată pot să par balaurul sperietoare, dar nu sunt chiar ce par câteodată. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat. Aș vrea să-ți demonstrez asta, dacă-mi dai posibilitatea", a declarat Tudor.

Ioana a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Emanuel Bădilaș

Emanuel are 18 ani, este originar din Iasccea, dar locuiește în Galați. S-a mutat aici pentru liceu. Studiază mate-info, dar crede că poate să îmbine și muzica în această ecuație. Emanuel își dorește să aibă o experiență plăcută la Vocea României și să demonstreze că poate. Concurentul a cântat piesa "She’s on my mind" și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo. 

"Mi se pare că ești o apariție foarte proaspătă, o gură de aer proaspăt, ai niște joase teribile. Dacă ar fi să continui la Vocea României împreună cu tine, pe genul ăsta de piese, n-aș vrea să schimb nimic din ce faci acum. Oferta mea este în sensul de a-ți împărtăși din ceea ce știu să fac și să construiesc pe cu totul alte piese. N-am jucat niciodată safe. Dacă cauți safe, sunt minunate alte echipe. Eu sunt unsafe și asta este pledoaria mea în ceea ce te privește", a spus Tudor.

Lui Smiley i-a plăcut că s-a jucat pe piesă, adăugând:

"Ai o voce versatilă și cred că ne-am potrivi foarte bine ca și gusturi muzicale. Îmi place și cămașa ta cu Bob Marley. La fel, sunt un mare fan Bob Marley. Mi-ar plăcea foarte mult să vii în echipa noastră. Mi se pare că ești funny, că îți place să te joci".

Emanuel a mers în echipa Smiley & Theo.

Claudiu Mirică

Claudiu Mirică are 47 de ani și locuiește în Paris de mai bine de 10 ani. Concurentul a mărturisit că ultima apariție tv a fost la show-ul Revelion 2010 de la Pro TV. A făcut parte din trupa Stigma, o perioadă extraordinară, dar în același timp și șocantă deoarece succesul a venit deodată. L-a luat prin surprindere. A urmat o carieră solo, apoi a "dispărut". A decis să ia viața de la început și a plecat în Paris. Simțea că showbizul se schimbă și nu își mai găsea locul. De câțiva ani lucrează în domeniul artei, face restaurare de opere de artă.

Claudiu vrea să cânte pentru ultima dată, să mulțumească celor care l-au ascultat până acum, și să-și mulțumească sieși. Vrea să creeze un moment pe care să nu îl uite niciodată și a văzut în Vocea României cea mai bună oportunitate de face asta. Claudiu a cântat piesa "Voila" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Când am venit în România, cunoșteam foarte puțină muzică românească. N-am crescut pe muzică românească atât de mult, dar am încercat să văd cumva artiștii care au fost apropiați de mine ca mesaj liric. Mi-a plăcut foarte mult piesa de la voi - <<Țara din inima ta>>. E o piesa pe care o asculți și zici: băi, mi-aș fi dorit eu să scriu piesa asta. Felicitări, Claudiu!", a spus Denis Roabeș.

Claudiu a mers mai departe în echipa lui Denis.

Audiență Vocea României 2022, rundă șase de audiții:

Vocea României a fost lider absolut de audiență vineri, în intervalul 20:28 - 23:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.5 puncte de rating și 11.6% share.

Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:44, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending