Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022 a ajuns la cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute

Vocea României a livrat o nouă seară în care concurenți dornici au făcut spectacol pe scenă. Antrenorii au fost pregătiți să apese butoanele și să întoarcă scaunele pentru cele mai electrizante momente. Te invităm să citești rezumatul ediției din 21 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a șaptea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 13 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 13 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaptelea episod Vocea României 10

 1. Magda Suciu - piesa "Woman" - 2 DA, echipa Irina
 2. Bogdan Jeler - piesa "Doin' This" - 2 DA, echipa Tudor
 3. Amalia Moise - piesa "Summertime" - 1 DA, echipa Irina
 4. Daria Cojocaru - piesa "Ziua Vrăjitoarelor" - NU
 5. Vlad Gheorghe - piesa "Ain't No Sunshine" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Valeria Engalîceva - piesa "Mama Do" - 2 DA, echipa Irina
 7. Ramona Bocioacă - piesa "All The Man That I Need" - NU
 8. Monica Costin - piesa "The Chain" - 2 DA, echipa Irina
 9. Marius Barbu - piesa "În umbra marelui urs" - NU
 10. Cecilia Șerban - piesa "Ironic" - 1 DA, echipa Denis
 11. Daniel Ignat - piesa "Back in Black" - 2 DA, echipa Tudor
 12. Ida Decenvirale - piesa "Cabaret" - NU
 13. Ionuț Panait - piesa "Diamonds" - 2 DA, echipa Irina

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Magda Suciu

Magda are 17 ani și este din Bistrița. Pasiunile ei sunt muzica, dansul și poezia. De mică a încercat să se deconecteze de la realitate în care trăia. La 10 ani a început să scrie poezii. Magda a trecut prin niște experiențe dificile. Tatăl ei a murit, iar cu puțin timp înainte de această tragedie, mama ei a fost implicată într-un accident rutier și a fost nevoită să stea la pat luni bune. Magda a suferit o depresie și a declarat că a vrut să se sinucidă. Din fericire, adolescenta a trecut peste acea perioadă neagră, iar muzica a jucat un rol important.

Magda este de părere că Vocea României înseamnă mai mult decât vocea ei. Vrea să schimbe ceva în oamenii care o ascultă. Pe scenă a cântat piesa "Woman" de la Doja Cat și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Eu m-am întors pentru că ești o voce foarte interesantă și n-am mai auzit până acum", a declarat Irina.

Smiley a spus:

"Foarte interesantă voce ai. Chiar e o voce neobișnuită, e unică în concurs anul ăsta".

Magda a mers mai departe cu Irina Rimes.

Bogdan Jeler

Bogdan are 33 de ani, este originar din Brașov și este inginer IT. Este obișnuit cu publicul, declarând că a mai cântat pe scene. Îi place muzica country și cu o astfel de melodie a venit la Vocea României. Bogdan a cântat piesa "Doin' This" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Bogdane, country nu e ușor să cânți. Am avut odată o călătorie în America, prietenii mi-au făcut bucuria să ajung în Vegas. Băi, și când treci și apare Vegasul, ți se taie răsuflarea. Acum când ai cântat, m-a dus mintea la amurgul ăla, la stâlpii de electricitate care trec pe lângă mașina decapotabilă. Te văd foarte Nashville, foarte în zona asta și alege și tu pe cine vrei", a spus Tudor.

Bogdan a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Amalia Moise

Amalia are 16 ani și este din București. Îi place foarte mult să cânte, totuși nu a avut curaj să se înscrie la Vocea României. Tatăl său a făcut-o. Dacă nu o înscria el, nu venea. În audițiile de la Vocea României, adolescenta a cântat piesa "Summertime" și a făcut-o pe Irina să apese butonul.

"Să știi că mă bucur că colegii mei nu s-au întors pentru că nu era nevoie. Și pentru că nu trebuie să mă bat cu nimeni pentru tine...tu știi de ce m-am întors eu? Eu vreau să-mi spui de ce m-am întors și ăsta e un exercițiu pentru tine în momentul ăsta, pe lângă proba de cântat".

Vlad Gheorghe

Vlad Gheorghe are 30 de ani și este din București. Muzica este atât pasiunea, cât și domeniul în care activează. Vlad este toboșar într-o trupă de cover-uri și mai are un proiect solo la voce. Tânărul a declarat că ambele proiecte sunt la început.

În ceea ce privește Vocea României, Vlad a spus că marchează o premieră în viață lui. E prima oară când participă la o emisiune și este încântat de doza aceasta de noutate. În audițiile pe nevăzute, concurentul a interpretat piesa "Ain’t No Sunshine" și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo.

"Doamne, ai început atât de frumos! Excepțional a fost, după care mă gândeam: doar atât se poate? Nu există și alte plaje de exploatat? Și undeva pe la final, ai dat niște chestii care m-au convins că ai putea avea un parcurs destul de lung în concursul ăsta. De aia m-am întors, de aia te vreau în echipa mea", a spus Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Irina are dreptate. Felul în care ai început piesa, relaxarea asta cu care ai început-o a fost foarte bună. După aia te-ai încordat un pic, dar ai o voce foarte bună și cred că locul tău ar fi la noi în echipă că mie îmi plac oamenii relaxați".

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley & Theo.

Valeria Engalîceva

Valeria are 23 de ani și este originară din orașul Bălți, Moldova. Este studentă la Facultatea de Producător de Arte din Moscova. Visează să facă spectacole internaționale pe cele mai frumoase scene din lume. La Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Mama Do" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Mie mi se pare că te-aș putea ajuta să nu fii doar o voce, o simplă voce sau o mare voce, să fii și un mare artist. Te aștept în echipa mea să facem nu doar acest lucru, dar și să câștigăm acest concurs. Nu îți garantez, asta nu ți-o poate garanta nimeni, dar noi putem să facem tot posibilul ca să ajungi cât mai departe", a spus Denis.

Irina a spus:

"Mie mi-ar plăcea să îți dau niște piese și să stăm pe ele ca să le interpretezi într-un fel al tău, ca și cum ar fi fost scrise pentru tine".

Valeria a mers în echipa Irinei.

Monica Costin

Monica are 27 de ani și specialist Arii Protejate. Îi place meseria ei, dar și-ar dori să facă muzică mai mult. Este susținută de iubitul ei, Marius, care și-a încercat și el norocul la audițiile Vocea României 2022, dar din păcate nu a trecut mai departe. Monica a cântat piesa "The Chain" și a întors două scaune: Irina si Denis

"Să știi că eu am ezitat foarte mult pentru că nu auzit notele înalte pe care le doream. După care mi-am adus aminte că cam toți concurenții au notele înalte și la un moment dat o să ajungem să avem bătaia notelor înalte. N-ar fi fair pentru vocile care au personalitate. Poate n-au neapărat înaltele celorlalți și de-aia m-am întors, pentru că am vrut să dau o șansă vocii tale în acest concurs", a spus Irina.

Monica a fost convinsă de pledoaria Irinei și a mers în echipa ei.

Cecilia Șerban

Cecilia are 20 de ani și este din Cluj-Napoca. Tânăra este studentă la Academia de Muzică și visează să continue cu o carieră în acest domeniu. În audițiile de la Vocea României, concurenta a cântat piesa "Ironic", de la Alanis Morissette. Denis a fost singurul antrenor care s-a întors.

Daniel Ignat

Daniel are 44 de ani, este originar din Făgăraș și se ocupă cu muzica. Povestea a început când un prieten l-a auzit cântând la karaoke piese AC/DC și i-a sugerat să pună la cale un proiect tribut al celebrei trupe rock.

Viața are însă și suișuri, dar și coborâșuri, iar călătoria muzicală a lui Daniel a întâmpinat și dificultăți. Concurentul a declarat că are probleme cu auzul. Poartă proteze, iar fără ele nu aude aproape deloc. A reușit să treacă peste această veste tristă, a revenit în brațele muzicii și se bucură de fiecare moment pe scenă.

În audițiile de la Vocea României, Daniel a interpretat piesa "Back in Black" și i-a întors pe Denis și Tudor. 

"Daniel, îmi pare foarte rău pentru problema ta de sănătate, dar eu mi-am adus aminte de o chestie: găsește ceea ce iubești și las-o să te omoare [...]. Mie mi se pare fascinant că n-ai falsat deloc. Ai fost acolo. Și pe lângă toate lucrurile astea, a fost energie all the way", a declarat Denis.

Daniel a ales rock-ul și merge în echipa lui Tudor Chirilă.

Ionuț Panait

Ionuț are 21 de ani și asistent manager într-o companie de haine. Când era mic se visa pe scenă, aplaudat de oameni. A venit la Vocea României ca să arate lumii că poate, că are o voce ce nu poate fi trecută cu vederea. Concurentul a cântat "Diamonds" și i-a întors pe Tudor și Irina.

"Unul din lucrurile extraordinare când te întorci devreme este că apuci să vezi concurentul mai mult. Erai relaxat, efectiv ca un artist occidental de succes, chiar un pic de Ed Sheeran, un pic de Thom Yorke, mă gândeam. Și totuși poate țara asta are, mă, speranță, mă, cu generațiile astea noi. Am sentimentul unei generații mișto, asta din care faci parte", a spus Tudor.

Irina a menționat:

"Piesa asta e o piesă foarte grea și tu ai cântat-o foarte bine. Asta spune despre tine că ești foarte bine pe voce, pe note. Tonal, cânți foarte bine. Eu aș vrea să te aud pe piese pe care ai povesti ceva. Simt că tu poți să povestești ceva. Și pentru că eu vreau să creez povești, eu te invit în echipa mea, să creăm povești împreună".

Ionuț a ales că meargă în echipa Irinei.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

 • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
 • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
 • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
 • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes le-a cântat live fanilor, în Cărturești Carusel - VIDEO

Irina Rimes a celebrat lansarea vinylului "Acasă" cu un recital live, ce a avut loc în Cărturești Carusel. Artista a împărtășit câteva clipuri de la eveniment, pe care te invităm să le urmărești în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel
Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

La sfârșitul lunii noiembrie, Irina Rimes a lansat o versiune specială a albumului "Acasă". A fost vorba de un vinyl în ediție limitată, pe care fanii l-au putut achiziționa din Cărturești. Tot atunci, Irina a susținut și un recital acustic care a completat evenimentul de lansare.

Acum, artista a dezvăluit câteva clipuri video din concertul acustic. Piesele pline de emoție sunt cântate și de fani, care i-au fost alături Irinei în noul capitol din cariera muzicală.

Albumul "Acasă" a fost lansat pe 17 iunie. Materialul a fost prefaţat de documentarul "Pe drumul meu" difuzat pe HBO Max. Ambele proiecte reprezintă o întoarcere la origini, la primele inspirații și emoții ce au format artistul Irina Rimes de astăzi.

În primăvara anului viitor, Irina va porni într-un turneu de promovare a albumului. Cântăreața va concerta în mai multe orașe din țară, printre care București, Cluj, Iași sau Brașov.

VIDEO Irina Rimes - concert Cărturești Carusel

Sunt a nimănui

Drumul

Nu știu

Citește în continuare

Trending