Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022 a ajuns la cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute

Vocea României a livrat o nouă seară în care concurenți dornici au făcut spectacol pe scenă. Antrenorii au fost pregătiți să apese butoanele și să întoarcă scaunele pentru cele mai electrizante momente. Te invităm să citești rezumatul ediției din 21 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a șaptea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 13 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 13 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaptelea episod Vocea României 10

 1. Magda Suciu - piesa "Woman" - 2 DA, echipa Irina
 2. Bogdan Jeler - piesa "Doin' This" - 2 DA, echipa Tudor
 3. Amalia Moise - piesa "Summertime" - 1 DA, echipa Irina
 4. Daria Cojocaru - piesa "Ziua Vrăjitoarelor" - NU
 5. Vlad Gheorghe - piesa "Ain't No Sunshine" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Valeria Engalîceva - piesa "Mama Do" - 2 DA, echipa Irina
 7. Ramona Bocioacă - piesa "All The Man That I Need" - NU
 8. Monica Costin - piesa "The Chain" - 2 DA, echipa Irina
 9. Marius Barbu - piesa "În umbra marelui urs" - NU
 10. Cecilia Șerban - piesa "Ironic" - 1 DA, echipa Denis
 11. Daniel Ignat - piesa "Back in Black" - 2 DA, echipa Tudor
 12. Ida Decenvirale - piesa "Cabaret" - NU
 13. Ionuț Panait - piesa "Diamonds" - 2 DA, echipa Irina

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Magda Suciu

Magda are 17 ani și este din Bistrița. Pasiunile ei sunt muzica, dansul și poezia. De mică a încercat să se deconecteze de la realitate în care trăia. La 10 ani a început să scrie poezii. Magda a trecut prin niște experiențe dificile. Tatăl ei a murit, iar cu puțin timp înainte de această tragedie, mama ei a fost implicată într-un accident rutier și a fost nevoită să stea la pat luni bune. Magda a suferit o depresie și a declarat că a vrut să se sinucidă. Din fericire, adolescenta a trecut peste acea perioadă neagră, iar muzica a jucat un rol important.

Magda este de părere că Vocea României înseamnă mai mult decât vocea ei. Vrea să schimbe ceva în oamenii care o ascultă. Pe scenă a cântat piesa "Woman" de la Doja Cat și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Eu m-am întors pentru că ești o voce foarte interesantă și n-am mai auzit până acum", a declarat Irina.

Smiley a spus:

"Foarte interesantă voce ai. Chiar e o voce neobișnuită, e unică în concurs anul ăsta".

Magda a mers mai departe cu Irina Rimes.

Bogdan Jeler

Bogdan are 33 de ani, este originar din Brașov și este inginer IT. Este obișnuit cu publicul, declarând că a mai cântat pe scene. Îi place muzica country și cu o astfel de melodie a venit la Vocea României. Bogdan a cântat piesa "Doin' This" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Bogdane, country nu e ușor să cânți. Am avut odată o călătorie în America, prietenii mi-au făcut bucuria să ajung în Vegas. Băi, și când treci și apare Vegasul, ți se taie răsuflarea. Acum când ai cântat, m-a dus mintea la amurgul ăla, la stâlpii de electricitate care trec pe lângă mașina decapotabilă. Te văd foarte Nashville, foarte în zona asta și alege și tu pe cine vrei", a spus Tudor.

Bogdan a mers mai departe cu Tudor Chirilă.

Amalia Moise

Amalia are 16 ani și este din București. Îi place foarte mult să cânte, totuși nu a avut curaj să se înscrie la Vocea României. Tatăl său a făcut-o. Dacă nu o înscria el, nu venea. În audițiile de la Vocea României, adolescenta a cântat piesa "Summertime" și a făcut-o pe Irina să apese butonul.

"Să știi că mă bucur că colegii mei nu s-au întors pentru că nu era nevoie. Și pentru că nu trebuie să mă bat cu nimeni pentru tine...tu știi de ce m-am întors eu? Eu vreau să-mi spui de ce m-am întors și ăsta e un exercițiu pentru tine în momentul ăsta, pe lângă proba de cântat".

Vlad Gheorghe

Vlad Gheorghe are 30 de ani și este din București. Muzica este atât pasiunea, cât și domeniul în care activează. Vlad este toboșar într-o trupă de cover-uri și mai are un proiect solo la voce. Tânărul a declarat că ambele proiecte sunt la început.

În ceea ce privește Vocea României, Vlad a spus că marchează o premieră în viață lui. E prima oară când participă la o emisiune și este încântat de doza aceasta de noutate. În audițiile pe nevăzute, concurentul a interpretat piesa "Ain’t No Sunshine" și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo.

"Doamne, ai început atât de frumos! Excepțional a fost, după care mă gândeam: doar atât se poate? Nu există și alte plaje de exploatat? Și undeva pe la final, ai dat niște chestii care m-au convins că ai putea avea un parcurs destul de lung în concursul ăsta. De aia m-am întors, de aia te vreau în echipa mea", a spus Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Irina are dreptate. Felul în care ai început piesa, relaxarea asta cu care ai început-o a fost foarte bună. După aia te-ai încordat un pic, dar ai o voce foarte bună și cred că locul tău ar fi la noi în echipă că mie îmi plac oamenii relaxați".

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley & Theo.

Valeria Engalîceva

Valeria are 23 de ani și este originară din orașul Bălți, Moldova. Este studentă la Facultatea de Producător de Arte din Moscova. Visează să facă spectacole internaționale pe cele mai frumoase scene din lume. La Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Mama Do" și i-a întors pe Irina și Denis.

"Mie mi se pare că te-aș putea ajuta să nu fii doar o voce, o simplă voce sau o mare voce, să fii și un mare artist. Te aștept în echipa mea să facem nu doar acest lucru, dar și să câștigăm acest concurs. Nu îți garantez, asta nu ți-o poate garanta nimeni, dar noi putem să facem tot posibilul ca să ajungi cât mai departe", a spus Denis.

Irina a spus:

"Mie mi-ar plăcea să îți dau niște piese și să stăm pe ele ca să le interpretezi într-un fel al tău, ca și cum ar fi fost scrise pentru tine".

Valeria a mers în echipa Irinei.

Monica Costin

Monica are 27 de ani și specialist Arii Protejate. Îi place meseria ei, dar și-ar dori să facă muzică mai mult. Este susținută de iubitul ei, Marius, care și-a încercat și el norocul la audițiile Vocea României 2022, dar din păcate nu a trecut mai departe. Monica a cântat piesa "The Chain" și a întors două scaune: Irina si Denis

"Să știi că eu am ezitat foarte mult pentru că nu auzit notele înalte pe care le doream. După care mi-am adus aminte că cam toți concurenții au notele înalte și la un moment dat o să ajungem să avem bătaia notelor înalte. N-ar fi fair pentru vocile care au personalitate. Poate n-au neapărat înaltele celorlalți și de-aia m-am întors, pentru că am vrut să dau o șansă vocii tale în acest concurs", a spus Irina.

Monica a fost convinsă de pledoaria Irinei și a mers în echipa ei.

Cecilia Șerban

Cecilia are 20 de ani și este din Cluj-Napoca. Tânăra este studentă la Academia de Muzică și visează să continue cu o carieră în acest domeniu. În audițiile de la Vocea României, concurenta a cântat piesa "Ironic", de la Alanis Morissette. Denis a fost singurul antrenor care s-a întors.

Daniel Ignat

Daniel are 44 de ani, este originar din Făgăraș și se ocupă cu muzica. Povestea a început când un prieten l-a auzit cântând la karaoke piese AC/DC și i-a sugerat să pună la cale un proiect tribut al celebrei trupe rock.

Viața are însă și suișuri, dar și coborâșuri, iar călătoria muzicală a lui Daniel a întâmpinat și dificultăți. Concurentul a declarat că are probleme cu auzul. Poartă proteze, iar fără ele nu aude aproape deloc. A reușit să treacă peste această veste tristă, a revenit în brațele muzicii și se bucură de fiecare moment pe scenă.

În audițiile de la Vocea României, Daniel a interpretat piesa "Back in Black" și i-a întors pe Denis și Tudor. 

"Daniel, îmi pare foarte rău pentru problema ta de sănătate, dar eu mi-am adus aminte de o chestie: găsește ceea ce iubești și las-o să te omoare [...]. Mie mi se pare fascinant că n-ai falsat deloc. Ai fost acolo. Și pe lângă toate lucrurile astea, a fost energie all the way", a declarat Denis.

Daniel a ales rock-ul și merge în echipa lui Tudor Chirilă.

Ionuț Panait

Ionuț are 21 de ani și asistent manager într-o companie de haine. Când era mic se visa pe scenă, aplaudat de oameni. A venit la Vocea României ca să arate lumii că poate, că are o voce ce nu poate fi trecută cu vederea. Concurentul a cântat "Diamonds" și i-a întors pe Tudor și Irina.

"Unul din lucrurile extraordinare când te întorci devreme este că apuci să vezi concurentul mai mult. Erai relaxat, efectiv ca un artist occidental de succes, chiar un pic de Ed Sheeran, un pic de Thom Yorke, mă gândeam. Și totuși poate țara asta are, mă, speranță, mă, cu generațiile astea noi. Am sentimentul unei generații mișto, asta din care faci parte", a spus Tudor.

Irina a menționat:

"Piesa asta e o piesă foarte grea și tu ai cântat-o foarte bine. Asta spune despre tine că ești foarte bine pe voce, pe note. Tonal, cânți foarte bine. Eu aș vrea să te aud pe piese pe care ai povesti ceva. Simt că tu poți să povestești ceva. Și pentru că eu vreau să creez povești, eu te invit în echipa mea, să creăm povești împreună".

Ionuț a ales că meargă în echipa Irinei.

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Muzică nouă

Irina Rimes a lansat piesa "Dulce amară" - AUDIO

Irina Rimes prezintă "Dulce amară", o piesă perfectă pentru vară. Este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes - Dulce amară
Irina Rimes - Dulce amară │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi, "Dulce amară" este o melodie dinamică, ce va îndemna la dans și cel mai rezervat ascultător. Versurile descriu puterea feminină, în toată complexitatea sa.

Recent, Irina Rimes a lansat EP-ul "Origini", un material ce aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

AUDIO: Irina Rimes - Dulce amară

Citește în continuare

Trending