Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României au ajuns la cea de-a opta ediție

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2022, în cea de-a opta rundă. Citește rezumatul emisiunii din 28 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a opta rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al optulea episod Vocea României 10

 1. Maria Niță - piesa "Caught Out in the Rain" - 3 DA, echipa Tudor
 2. Teodor Cauș - piesa "Redbone" - NU
 3. Cătălina Hrișcă - piesa "If I Ain’t Got You" - 2 DA, echipa Irina
 4. Nicoleta Fiodorov - piesa "Mercy" - 2 DA, echipa Denis
 5. Alexandru Carabețchi - piesa "Budapest" - NU
 6. Denisa Avram - piesa "Break my heart" - 3 DA, echipa Irina
 7. Irem Ilgin - piesa "Wicked Game" - NU
 8. Ovidiu Gorincioi - piesa "Way Down We Go" - 2 DA, echipa Denis
 9. Bianca Sumanariu - piesa "Raggamuffin" - NU
 10. Mara Berechet - piesa "My Mind" - 2 DA, echipa Irina
 11. Daria Pintilie - piesa "Ain't No Other Man" - 4 DA, echipa Irina

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Maria Niță

Maria Niță are 17 ani și vine din Baia Mare. E pasionată de muzică de când era mică, a participat la diferite concursuri, iar anul trecut a câștigat Festivalul Ursulețul de Aur. Se luptă cu teama de eșec, dar Maria încearcă să o controleze, iar Vocea României este un bun exercițiu. La Vocea României, Maria a cântat "Caught in the rain" și i-a întors pe Tudor, Irina și Denis.

"La vârsta asta, să ai atâta voce...E impresionant!", a spus Irina.

Denis a declarat:

"Ai luat piesa asta, ai dansat cu ea, ai dominat-o. Te-ai transformat într-un supererou în momentul în care ai cântat. Eu așa oameni caut pentru echipa mea și o să-ți ofer tot ce pot, de ce sunt în stare și de ce nu sunt în stare. Îmi place foarte mult de tine, sunt convins că o să facem o echipă super bună".

Maria a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Cătălina Hrișcă

Cătălina are 28 de ani și este medic stomatolog. Concurenta a declarat că a mai fost la Vocea României, acum șase ani, în echipa lui Smiley. Însă, în etapa duelurilor, Cătălina a fost eliminată. Acum, a revenit la emisiune sperând ca parcursul ei să fie mai îndelungat.

În etapa audițiilor, Cătălina a interpretat piesa "If I Ain’t Got You" și i-a întors pe Irina, Smiley și Theo.

"Cătălina, eu cred că ești mai mult decât etapa duelurilor și mi-ar plăcea să văd cum treci mai departe în echipa mea. Eu cred că ai o inteligență și o înțelepciune în interpretare pe care rar o întâlnești", a spus Irina.

Smiley i-a sugerat Cătălinei să aleagă tot echipa sa, mai ales că acum o are alături și pe Theo Rose. Însă concurenta a mers mai departe cu Irina.

Nicoleta Fiodorov

Nicoleta 31 de ani, este originară din Moldova, dar locuiește la Iași cu soțul său. Nicoleta a declarat că înainte de carantină mai cânta la evenimente și restaurante. Îi era dor de scenă, iar participarea la Vocea României a mai potolit această dorință. Concurenta a cântat piesa "Mercy" și i-a convins pe Irina și Denis.

"Am văzut potențial într-o voce foarte, foarte interesantă. Am simțit caracter. Mi-a plăcut foarte mult. Te aștept în echipa mea. Ceea ce pot să-ți promit și să-ți garantez e că în echipa mea o să fie cel mai greu, dar probabil o să ai și cele mai multe șanse de câștig", a spus Denis.

Nicoleta a acceptat provocarea lui Denis și a mers în echipa lui.

Denisa Avram

Denisa are 18 ani și este Buzău. Este pasionată de tiktok, a difuzat acolo diferite cover-uri. Mai mult, a participat la un challenge lansat de Irina Rimes în care trebuia să facă un duet pe o melodie a artistei. Dincolo de asta, Denisa a spus că se ocupă și de piese proprii. În audițiile de la Vocea României 2022, concurenta a cântat piesa "Break my heart" și a întors trei scaune: Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Ai o voce care sunt convinsă că poate cânta foarte multe lucruri. Mie-mi plac vocile versatile, după astfel de voci m-am format și eu, și cred că am putea face foarte multe lucruri în competiția asta. Cred că îl putem convinge pe Smiley ca a meritat să ne întoarcem împreună", a spus Theo.

Smiley a adăugat că i-a plăcut vocea Denisei, dar nu a fost convins de performance-ul ei până la capăt. Totuși, are încredere în instinctul lui Theo.

Denisa a ales să meargă în echipa Irinei.

Ovidiu Gorincioi

Ovidiu are 18 ani și este din Chișinău. Concurentul a declarat că face clipuri pe tiktok, și asta îi ocupă o mare parte din timp. La Vocea României, Ovidiu a cântat "Way Down We Go". Denis și Irina s-au întors.

Irina i-a asemănat vocea cu cea a colegului Denis, adăugând:

Ovidiu, dacă vii în echipă la mine, mie mi-ar plăcea să-ți dau o piesă de la The Motans. Faptul că eu ți-as da o piesă de la The Motans e un compliment.

Ovidiu a ales să meargă în echipa lui Denis.

Mara Berechet

Mara Berechet are 17 ani și este din Constanța. Cântă de mică și simte că are un spirit de artistă. Mara a povestit că obișnuia să cânte alături de tatăl său la evenimente și din banii câștigați își cumpăra păpuși.

În audițiile de la Vocea României, Mara a cântat "My Mind" și a convins doi antrenori: Irina si Denis.

"Mara, eu m-am întors pentru că ai o voce frumoasă, dar nu ai avut o prestație care să mă încânte neapărat sută la sută. Tu încerci să demonstrezi prea multe. Ai o voce foarte frumoasă, dar asta noi putem să o arătăm fără ca să ne dezbrăcăm din prima de toate hainele pe care le ai pe această voce", a spus Denis.

Irina a spus:

"O voce bună pot s-o recunosc chiar și atunci când exagerează".

Mara ales să meargă în echipa Irinei.

Daria Pintilie

Daria are 17 ani și este originară din Piatra Neamț. Concurenta a declarat că tatăl său este cântăreț bisericesc și crede că de acolo a moștenit talentul. Mai mult, Daria a spus că mama sa are o ureche muzicală foarte bună și îi atrage atenția ori de câte ori falsează.

Daria vrea să profeseze în industria muzicală și crede că Vocea României poate fi o oportunitate excelentă. Pe scena emisiunii, concurenta a interpretat piesa "Ain't No Other Man" și a întors toate scaunele.

Irina a spus:

"Daria, eu m-am întors pentru trei motive. Primul motiv este că ai luat piesa asta care este foarte greu de cântat. În al doilea rând, pentru că nu ai cântat ca Christina Aguilera. Și pentru că la final, s-a întâmplat de multe ori să ne întoarcem și concurenții să se piardă și să nu ducă piesa până la capăt".

Tudor Chirilă a comentat:

"Daria, mie nu-mi place piesa asta. Mie-n viață îmi plac lucrurile mai minimale. Simplu mi se pare mai puternic. Dar recunosc o voce când o aud. Aș vrea să pun pariu pe vocea ta într-o ipostază total diferită față de ce ai cântat acum. Ce am putea face noi împreună dacă tu ai avea încredere în mine?"

Daria a mers în echipa Irinei Rimes.

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending