Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României au ajuns la cea de-a opta ediție

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2022, în cea de-a opta rundă. Citește rezumatul emisiunii din 28 octombrie.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

În cea de-a opta rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al optulea episod Vocea României 10

 1. Maria Niță - piesa "Caught Out in the Rain" - 3 DA, echipa Tudor
 2. Teodor Cauș - piesa "Redbone" - NU
 3. Cătălina Hrișcă - piesa "If I Ain’t Got You" - 2 DA, echipa Irina
 4. Nicoleta Fiodorov - piesa "Mercy" - 2 DA, echipa Denis
 5. Alexandru Carabețchi - piesa "Budapest" - NU
 6. Denisa Avram - piesa "Break my heart" - 3 DA, echipa Irina
 7. Irem Ilgin - piesa "Wicked Game" - NU
 8. Ovidiu Gorincioi - piesa "Way Down We Go" - 2 DA, echipa Denis
 9. Bianca Sumanariu - piesa "Raggamuffin" - NU
 10. Mara Berechet - piesa "My Mind" - 2 DA, echipa Irina
 11. Daria Pintilie - piesa "Ain't No Other Man" - 4 DA, echipa Irina

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Maria Niță

Maria Niță are 17 ani și vine din Baia Mare. E pasionată de muzică de când era mică, a participat la diferite concursuri, iar anul trecut a câștigat Festivalul Ursulețul de Aur. Se luptă cu teama de eșec, dar Maria încearcă să o controleze, iar Vocea României este un bun exercițiu. La Vocea României, Maria a cântat "Caught in the rain" și i-a întors pe Tudor, Irina și Denis.

"La vârsta asta, să ai atâta voce...E impresionant!", a spus Irina.

Denis a declarat:

"Ai luat piesa asta, ai dansat cu ea, ai dominat-o. Te-ai transformat într-un supererou în momentul în care ai cântat. Eu așa oameni caut pentru echipa mea și o să-ți ofer tot ce pot, de ce sunt în stare și de ce nu sunt în stare. Îmi place foarte mult de tine, sunt convins că o să facem o echipă super bună".

Maria a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Cătălina Hrișcă

Cătălina are 28 de ani și este medic stomatolog. Concurenta a declarat că a mai fost la Vocea României, acum șase ani, în echipa lui Smiley. Însă, în etapa duelurilor, Cătălina a fost eliminată. Acum, a revenit la emisiune sperând ca parcursul ei să fie mai îndelungat.

În etapa audițiilor, Cătălina a interpretat piesa "If I Ain’t Got You" și i-a întors pe Irina, Smiley și Theo.

"Cătălina, eu cred că ești mai mult decât etapa duelurilor și mi-ar plăcea să văd cum treci mai departe în echipa mea. Eu cred că ai o inteligență și o înțelepciune în interpretare pe care rar o întâlnești", a spus Irina.

Smiley i-a sugerat Cătălinei să aleagă tot echipa sa, mai ales că acum o are alături și pe Theo Rose. Însă concurenta a mers mai departe cu Irina.

Nicoleta Fiodorov

Nicoleta 31 de ani, este originară din Moldova, dar locuiește la Iași cu soțul său. Nicoleta a declarat că înainte de carantină mai cânta la evenimente și restaurante. Îi era dor de scenă, iar participarea la Vocea României a mai potolit această dorință. Concurenta a cântat piesa "Mercy" și i-a convins pe Irina și Denis.

"Am văzut potențial într-o voce foarte, foarte interesantă. Am simțit caracter. Mi-a plăcut foarte mult. Te aștept în echipa mea. Ceea ce pot să-ți promit și să-ți garantez e că în echipa mea o să fie cel mai greu, dar probabil o să ai și cele mai multe șanse de câștig", a spus Denis.

Nicoleta a acceptat provocarea lui Denis și a mers în echipa lui.

Denisa Avram

Denisa are 18 ani și este Buzău. Este pasionată de tiktok, a difuzat acolo diferite cover-uri. Mai mult, a participat la un challenge lansat de Irina Rimes în care trebuia să facă un duet pe o melodie a artistei. Dincolo de asta, Denisa a spus că se ocupă și de piese proprii. În audițiile de la Vocea României 2022, concurenta a cântat piesa "Break my heart" și a întors trei scaune: Irina, Smiley & Theo și Denis.

"Ai o voce care sunt convinsă că poate cânta foarte multe lucruri. Mie-mi plac vocile versatile, după astfel de voci m-am format și eu, și cred că am putea face foarte multe lucruri în competiția asta. Cred că îl putem convinge pe Smiley ca a meritat să ne întoarcem împreună", a spus Theo.

Smiley a adăugat că i-a plăcut vocea Denisei, dar nu a fost convins de performance-ul ei până la capăt. Totuși, are încredere în instinctul lui Theo.

Denisa a ales să meargă în echipa Irinei.

Ovidiu Gorincioi

Ovidiu are 18 ani și este din Chișinău. Concurentul a declarat că face clipuri pe tiktok, și asta îi ocupă o mare parte din timp. La Vocea României, Ovidiu a cântat "Way Down We Go". Denis și Irina s-au întors.

Irina i-a asemănat vocea cu cea a colegului Denis, adăugând:

Ovidiu, dacă vii în echipă la mine, mie mi-ar plăcea să-ți dau o piesă de la The Motans. Faptul că eu ți-as da o piesă de la The Motans e un compliment.

Ovidiu a ales să meargă în echipa lui Denis.

Mara Berechet

Mara Berechet are 17 ani și este din Constanța. Cântă de mică și simte că are un spirit de artistă. Mara a povestit că obișnuia să cânte alături de tatăl său la evenimente și din banii câștigați își cumpăra păpuși.

În audițiile de la Vocea României, Mara a cântat "My Mind" și a convins doi antrenori: Irina si Denis.

"Mara, eu m-am întors pentru că ai o voce frumoasă, dar nu ai avut o prestație care să mă încânte neapărat sută la sută. Tu încerci să demonstrezi prea multe. Ai o voce foarte frumoasă, dar asta noi putem să o arătăm fără ca să ne dezbrăcăm din prima de toate hainele pe care le ai pe această voce", a spus Denis.

Irina a spus:

"O voce bună pot s-o recunosc chiar și atunci când exagerează".

Mara ales să meargă în echipa Irinei.

Daria Pintilie

Daria are 17 ani și este originară din Piatra Neamț. Concurenta a declarat că tatăl său este cântăreț bisericesc și crede că de acolo a moștenit talentul. Mai mult, Daria a spus că mama sa are o ureche muzicală foarte bună și îi atrage atenția ori de câte ori falsează.

Daria vrea să profeseze în industria muzicală și crede că Vocea României poate fi o oportunitate excelentă. Pe scena emisiunii, concurenta a interpretat piesa "Ain't No Other Man" și a întors toate scaunele.

Irina a spus:

"Daria, eu m-am întors pentru trei motive. Primul motiv este că ai luat piesa asta care este foarte greu de cântat. În al doilea rând, pentru că nu ai cântat ca Christina Aguilera. Și pentru că la final, s-a întâmplat de multe ori să ne întoarcem și concurenții să se piardă și să nu ducă piesa până la capăt".

Tudor Chirilă a comentat:

"Daria, mie nu-mi place piesa asta. Mie-n viață îmi plac lucrurile mai minimale. Simplu mi se pare mai puternic. Dar recunosc o voce când o aud. Aș vrea să pun pariu pe vocea ta într-o ipostază total diferită față de ce ai cântat acum. Ce am putea face noi împreună dacă tu ai avea încredere în mine?"

Daria a mers în echipa Irinei Rimes.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

 • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
 • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
 • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
 • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes le-a cântat live fanilor, în Cărturești Carusel - VIDEO

Irina Rimes a celebrat lansarea vinylului "Acasă" cu un recital live, ce a avut loc în Cărturești Carusel. Artista a împărtășit câteva clipuri de la eveniment, pe care te invităm să le urmărești în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel
Irina Rimes în concert la Cărturești Carusel │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

La sfârșitul lunii noiembrie, Irina Rimes a lansat o versiune specială a albumului "Acasă". A fost vorba de un vinyl în ediție limitată, pe care fanii l-au putut achiziționa din Cărturești. Tot atunci, Irina a susținut și un recital acustic care a completat evenimentul de lansare.

Acum, artista a dezvăluit câteva clipuri video din concertul acustic. Piesele pline de emoție sunt cântate și de fani, care i-au fost alături Irinei în noul capitol din cariera muzicală.

Albumul "Acasă" a fost lansat pe 17 iunie. Materialul a fost prefaţat de documentarul "Pe drumul meu" difuzat pe HBO Max. Ambele proiecte reprezintă o întoarcere la origini, la primele inspirații și emoții ce au format artistul Irina Rimes de astăzi.

În primăvara anului viitor, Irina va porni într-un turneu de promovare a albumului. Cântăreața va concerta în mai multe orașe din țară, printre care București, Cluj, Iași sau Brașov.

VIDEO Irina Rimes - concert Cărturești Carusel

Sunt a nimănui

Drumul

Nu știu

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending