Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD organizează la București un parc tematic de Crăciun

Organizatorii festivalurilor Neversea și UNTOLD pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Bucureștiul împodobit
Bucureștiul împodobit │ FOTO: Captură YouTube

Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă.

În perioada 25 noiembrie - 27 decembrie, parcul se va transforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.

Reprezentanții primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending