Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2023 - Prima rundă de abonamente s-a epuizat în mai puțin de un minut

Peste 11.000 de fani UNTOLD se bucură că și-au asigurat intrarea la cea de-a opta ediție a festivalului, ce va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Anne Marie la Untold 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Fanii UNTOLD au putut cumpără astăzi, la ora 14:00, abonamente pentru ediția de anul viitor. Așa cum s-au obișnuit, festivalierii s-au înregistrat pe site-ul evenimentului pentru a fi primi "la rând". Organizatorii au pregătit primele abonamente la un preț special, 109 euro plus taxe.

În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut peste 11.000 de abonamente, deși inițial au pregătit doar 10.000, pentru prima rundă de vânzări. Cererea a fost mare, iar la 14:00 fix, peste 40.000 de oameni, care erau înregistrați pe untold.com, așteptau și sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări. O nouă rundă de vânzări va fi disponibilă în curând, pe site-ul festivalului.

Cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în lineup-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. Ediția cu numărul opt aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD.

În 2022, peste 360.000 de oameni au participat în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste UNTOLD, între 4 și 7 august 2022.

Trending