Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Shania Twain pregătește un album nou și un turneu mondial

Shania Twain va reveni anul viitor cu "Queen of Me", al șaselea său album de studio și primul în șase ani. În plus, artista a anunțat un turneu în 2023, ce cuprinde aproape 50 de concerte. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Shania Twain Swingin With My Eyes Closed
Videoclip Shania Twain Swingin With My Eyes Closed │ FOTO: Shania Twain

Shania Twain a anunțat un nou album: "Queen of Me" sosește pe 3 februarie 2023, prin Republic Nashville. Pentru a coincide cu lansarea, Twain pornește într-un turneu care o va duce prin Statele Unite, Canada și UK începând din aprilie 2023.

Sunt incredibil de încântată să anunț <<Queen Of Me>> - noul album și turneu.

În aceste zile, mă simt foarte confortabil cu mine însămi - și cred că acest album reflectă muzical acest lucru. Viața este scurtă și vreau să fiu inspirată, vivace, mândră și puternică. Vreau să arăt un mesaj clar, mai ales ca femeie, acela de a-mi aminti mereu de puterea mea și sper ca melodiile să fie și pentru voi o dovadă a puterii voastre interioare", a declarat Shania Twain.

"Queen of Me" este cel de-al șaselea album al artistei, după "Now" din 2017. Noul material conține, printre altele, și piesele deja lansate - "Last Day of Summer", "Waking Up Dreaming" și "Not Just a Girl". Ultimele două au apărut și în documentarul lui "Shania Twain: Not Just a Girl", lansat la începutul acestui an pe Netflix.

Turneul "Queen of Me" începe pe 28 aprilie în Spokane și face opriri în SUA și Canada până la sfârșitul lunii iulie, urmate de alte concerte în Marea Britanie programate în luna septembrie. Lui Twain i se va alătura o serie de artiști ce vor cânta în deschidere. Printre aceștia se numără Lindsay Ell, Hailey Whitters, Breland, Kelsea Ballerini sau Mickey Guyton.

Comentează

Trending