Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna ar fi înregistrat două piese noi pentru filmul "Black Panther: Wakanda Forever"

Au trecut patru ani de la ultimul track lansat de Rihanna şi în fiecare trimestru vedem câte un zvon sau o scăpare cu privire la muzică nouă de la RiRi. De această dată artista este asociată cu coloana sonoră a noului film "Black Panther: Wakanda Forever".

Publicat

pe

Rihanna la NAACP Image Awards 2020 (Screenshot)
Rihanna la NAACP Image Awards 2020 (Screenshot)

Informaţia provine de la jurnalistul New York Times Kyle Buchanan, care scrie că Rihanna a pregătit cel puţin una sau două piese pentru sequel-ul "Black Panther". O piesă va fi cu siguranţă inclusă în credits la final de film, atunci când ne pregătim de scena special Marvel de după generic. Ni se promite "un clasic", care merge pe filiera "All the Stars", melodie care a făcut senzaţie în primul "Black Panther". Era o compoziţie semnată Kendrick Lamar is SZA. A fost un hit top 10, care a primit şi nominalizare la premiile Oscar. Alte voci afirmă că RiRi are încă o melodie pregătită pentru film.

Buchanan pare convins că ni se pregăteşte un candidat solid la premiile Oscar, pentru "cea mai bună melodie original". Cursa deja le are angrenate pe Lady Gaga, Taylor Swift şi Billie Eilish. Până acum nu avem prea multe detalii despre soundtrack, în afară de un cover al celor de la Tems după Bob Marley şi piesa "No Woman No Cry". Rihanna se pregăteşte de un mega concert la pauza finalei Superbowl de la început de an 2023.

Nu e prima dată când Rihanna este asociată cu "Black Panther", deoarece în 2020 apăruse zvonul că artista ar urma să joace chiar în pelicula cu super eroi. Rihanna este foarte ocupată şi în afară de muzică se ocupă de linia de cosmetice Fenty Beauty, un imperiu care valorează 2.8 miliarde de dolari. Se discută chiar despre listarea la bursă. Alimentând speculaţiile cu privire la muzică nouă, Rihanna şi-a schimbat poză de profil de pe TikTok. Muziciana de 34 de ani a născut în 2022 un băieţel, primul său copil cu rapperul A$AP Rocky.

Noul film "Black Panther" este regizat de către Ryan Googler şi îi are în distribuţie pe Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Angela Basset, Danai Gurira şi Winston Duke. Rolul lui Black Panther merge acum la sora sa, după ce actorul titular Chadwick Boseman a încetat din viaţă cu 2 ani în urmă. Premiera noului film are loc pe 11 noiembrie 2022.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending