Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rihanna is back! Artista a lansat "Lift Me Up", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Black Panther: Wakanda Forever" - AUDIO

După un hiatus de șase ani, Rihanna a revenit cu "Lift Me Up", melodie ce face parte din coloana sonoră a filmului Marvel - "Black Panther: Wakanda Forever". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Rihanna - Lift Me Up
Rihanna - Lift Me Up │ FOTO: captură YouTube

Piesa este scrisă de Rihanna alături de cântăreața nigeriană Tems, compozitorul și producătorul suedez Ludwig Göransson și regizorul "Black Panther" Ryan Coogler, și gândită ca un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman. Actorul a jucat rolul principal în filmul original "Black Panther" din 2018, precum și "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame", înainte de moartea sa din 2020, în urma unei lupte cu cancerul.

"Lift Me Up" marchează primul single al Rihannei ca artist principal, de la albumul "Anti" din 2016. De atunci, artista a apărut pe diverse colaborări. În 2016, a făcut echipă cu Calvin Harris pentru single-ul "This Is What You Came For" și a apărut pe piesa "Too Good" de la Drake.

În anul următor, ea a colaborat cu Future pentru piesa "Selfish, cu DJ Khaled și Bryson Tiller pentru "Wild Thoughts", cu Kendrick Lamar pentru "Loyalty" și cu N.E.R.D. pentru piesa "Lemon". Cea mai recentă colaborare a ei a avut loc în 2020, când și-a unit forțele cu PARTYNEXTDOOR pentru "Believe It".

Coloana sonoră "The Black Panther: Wakanda Forever" urmează să fie lansată pe 4 noiembrie. Partitura originală a filmului, compusă și produsă de Göransson, va ajunge o săptămână mai târziu, pe 11 noiembrie, în aceeași zi cu lansarea filmului în cinematografe.

Luna trecută, Rihanna a confirmat că va cânta la Super Bowl 2023, care va avea loc pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona, în luna februarie. Probabil că va marca prima ei interpretare publică de când a apărut la Premiile Grammy 2018, unde a cântat "Wild Thoughts" cu Khaled și Tiller.

AUDIO: Rihanna - Lift Me Up

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending