Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Cum va arăta Parcul de Crăciun UNTOLD din Drumul Taberei - Simulări Foto

Parcul tematic de Crăciun organizat de UNTOLD și Primăria Sectorului 6 beneficiază de o serie de randări foto, astfel încât vizitatorii își pot face de pe acum o idee despre cum va arăta. Te invităm să afli mai multe detalii și să vezi fotografiile.

Publicat

pe

Simulare foto Parc Crăciun UNTOLD
Simulare foto Parc Crăciun UNTOLD

Organizatorii au dezvăluit simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie. Aici, timp de o lună, vizitatorii se pot bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă.

"Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum", a declarat Edy Chereji, co-fondator UNTOLD.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, și este finanțat în totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.

Simulări foto Parcul tematic de Crăciun:

Simulare foto Parc Crăciun UNTOLD

Simulare foto Parc Crăciun UNTOLD

Simulare foto Parc Crăciun UNTOLD

Trending