Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nosfe a murit; Fondatorul Şatra Benz avea doar 37 de ani

O veste tragică a venit duminică, pe 16 octombrie să întunece peisajul muzical românesc: a murit Nosfe, fondatorul trupei Şatra Benz. Producător de succes, rapperul avea doar 37 de ani. Pe numele său Vlad Darius Creţan tânărul începuse de câţiva ani o carieră solo de succes.

Publicat

pe

Nosfe portret alb negru
Nosfe portret alb negru │ FOTO: Nosfe

Nosfe a fost văzut recent la emisiunea "Chefi la Cuţite", alături de soţia sa, Mădălina Creţan. Pe lângă rolul de fondator Şatra Benz şi albumele de succes alături de aceştia, artistul era un producător de succes şi a bifat colaborări cu nume mari din muzica autohtonă. Spre exemplu alături de Ruby a creat piesa "Condimente". A avut şi o carieră cinematografică, apărând alături de Smiley, Speak şi Nicole Cherry în filmul de comedie "Legaţii".

Cel mai mare hit al său din ultimul an a fost colaborarea cu Dl. Goe, "Dacă Pleci", cu inimitabilul Cătălin Crişan pe sample. A lansat şi piesa alături de Randi "Frate", dar şi track-ul "Verde" cu Anastasia.

Iată mesajul postat de trupa Şatra Benz pe reţelele de socializare:

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

Au transmis mesaje sfâşietoare şi colaboratori şi apropiaţi precum Luk Beats, Nane şi Rava, care şi-au pus la avatarurile de pe Instagram poze alb negru cu artistul trecut în nefiinţă. Cel mai trist şi intim mesaj l-a transmis Luk Beats:

Ai fost prima persoană care a avut încredere în mine şi ai plecat fix la mijlocul drumului. Ce coşmar, vreau să mă trezesc din el şi să fii lângă mine să te pup. Te iubesc mult de tot.

Cu doar 48 de ore înainte să moară Nosfe lansase melodia şi videoclipul "N-am de dat", colaborare cu Guess Who, Aura şi Prny. De asemenea cu doar ore înainte să moară Nosfe a susţinut alături de Şatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Născut în Galaţi, Nosfe se apucă de rap în 2002 şi experimenta cu multe sound-uri. Ca şi Killa Fonic şi OG Eastbull a petrecut o perioadă în Italia.

Conform ştirilor Antena 1 artistului i s-a făcut rău şi a căzut în casă, după concert, la ora 3 dimineaţa. Soţia sa a chemat ambulanţa, iar un infarct ar fi cauza morţii.

Comentează

Trending