Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nickelback a lansat piesa "Those Days", o baladă cu influenţe country

Nickelback a lansat un nou single de pe viitorul său album, "Get Rollin". Piesa se numeşte "Those Days", are un vibe country şi soseşte ca un al doilea single de pe noul LP. El va debuta prin casa de discuri BMG pe 18 noiembrie. Analizăm evoluţia Nickelback în articol.

Publicat

pe

Coperta album Nickelback Get Rollin
Coperta album Nickelback Get Rollin │ FOTO: Nickelback

"Those Days" începe cu nostalgie şi versuri despre serialele la care ne uitam în copilărie, la apelurile false pe care le făceam ca poante când eram mici. Chitara acustică ne introduce într-o lume a anilor '80 şi '90 a ceea ce americanii definesc ca "first base" în relaţia dintre un puşti şi o puştoaică. Acum toate acestea sunt amintiri revenite seara după job, cu o bere în faţă. Chad Croeger şi colegii oferă şi un throwback pentru filmul "Top Gun", dar şi pentru trupă Guns 'N Roses şi piesa lui Prince "Purple Rain".

Seria "Star Wars" primeşte propriul tribut, sub forma acelor cuvinte care curg pe ecran de jos în sus. Totul se încheie cu senzaţia aceea tinerească pe care am avut-o cu toţii şi anume că "toate filmele sunt create pentru noi". Primul single de pe viitorul LP a fost "San Quentin", lansat în luna septembrie. Videoclipul oficial a fost filmat pe 30 august la Simon Fraser University Convocation Mall din British Columbia. Sute de fanii Nickelback au fost prezentări la filmare, inclusiv unul care a călătorit tocmai din Edmonton.

Au trecut 5 ani de la albumul "Feed the Machine" din 2017, iar succesorul său trebuia să vină mai rapid, doar că pandemia a afectat programul de înregistraţi al trupei. După 25 de ani de carieră Nickelback a simţit nevoia să o ia mai uşor şi să nu mai înregistreze "la program". În plus a fost luat în calcul un turneu de revenire pe scenă după pandemie, cu concerte în Europa, Australia, Canada, SUA. Întrebat dacă "San Quentin:" e reprezentativ pentru direcţia muzicală a albumului, Chad Kroeger a spus că "toate discurile noastre sunt peste tot pe hartă".

Nici unul dintre ele nu sună 100% la fel şi nu are compoziţii compune. Chad a spus şi că inspiraţia pentru "San Quentin" a venit după ce a cunoscut un paznic de închisoare la o petrecere. Anecdotele povestite atunci aveau să devină această melodie. "Get Rollin'" va fi lansat pe toate platformele digitale în noiembrie, dar şi în versiune fizică, sub formă de CD.

Ediţia Deluxe va include 4 bonus track-uri: versiuni acustice de "High Time", Just One More" şi "Does Heaven Even Know You're Missing"", dar şi "Horizon". Ediţii exclusive şi speciale de album vor fi lansate pe vinil în 2023.

Comentează

Trending