Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Netflix schimbă actorul principal din serialul Witcher; Cine îi ia locul lui Henry Cavill

În general veştile mari legate de filme şi seriale nu vin în weekend, dar iată că acum avem o excepţie. Tocmai am aflat că Henry Cavill nu va mai fi protagonistul serialului "The Witcher" de pe Netflix. Actorul a jucat rolul lui Geralt of Rivia în sezonul 1 şi 2 şi o va face şi în sezonul 3, care e deja filmat.

Publicat

pe

Henry Cavill the Witcher
Henry Cavill the Witcher │ FOTO: Netflix

Netflix a dezvăluit pe 29 octombrie faptul că a distribuit pe altcineva în rolul lui Geralt of Rivia. E vorba despre Liam Hemsworth, fratele lui Chris Hemsworth, cunoscut drept Thor în producţiile Marvel, inclusiv "Avengers". Liam este cel mai cunsocut pentru apariţiile în seria "The Hunger Games", dar şi în noul "Independence Day" din 2016. Henry Cavill a fost subiect de zvonuri şi speculaţii recent, după ce s-a aflat că apare în noua producţie DC "Black Adam", în rolul lui Superman.

Se pare că va mai avea câteva producţii "Man of Steel" de bifat, neavând deci timp şi de rolul lui Geralt în "The Witcher". Pe de altă parte, de vreme ce este apropiat de uriaşul Warner Bros/DC/HBO, ar putea ajunge în serialul "House of Dragon" în rolul Aegon Cuceritorul, în unul dintre sezoanele viitoare. Între timp îl vom vedea pe Henry Cavill în rolul mercenarului vrăjitor în sezonul 3 al producţiei Netflix, aşteptată în vara anului 2023.

I se alătură şi Robbie Arnell din "Flash", în rolul lui Gallatin, care conduce o armată de gherilă Scoia'tael, care se luptă pentru regatul Nilfgaard. Meng'er Zhang din "Shang-Chi" apare la rândul său în noul sezon. În general e foarte riscant să îţi schimbi actorul principal al unui serial de succes, mai ales unul care a jucat toată seria de jocuri, e mare gamer şi a nimerit la fix personalitatea şi vocea lui Geralt.

De abia apăruse chimia cu Yennefer, jucată de Anya Chalotra şi cu Ciri, jucată de Freya Allan, cu care a creat un soi de familie. Până să apară în "Witcher", Liam Hemsworth, fostul iubit al lui Miley Cyrus şi inspiraţia pentru piesa "Wrecking Ball" poate fi văzut pe marile ecrane în noua producţie "Poker Face". Aceasta debutează pe 16 noiembrie şi îl include pe Russell Crowe în distribuţie.

Comentează

Trending