Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Netflix schimbă actorul principal din serialul Witcher; Cine îi ia locul lui Henry Cavill

În general veştile mari legate de filme şi seriale nu vin în weekend, dar iată că acum avem o excepţie. Tocmai am aflat că Henry Cavill nu va mai fi protagonistul serialului "The Witcher" de pe Netflix. Actorul a jucat rolul lui Geralt of Rivia în sezonul 1 şi 2 şi o va face şi în sezonul 3, care e deja filmat.

Publicat

pe

Henry Cavill the Witcher
Henry Cavill the Witcher │ FOTO: Netflix

Netflix a dezvăluit pe 29 octombrie faptul că a distribuit pe altcineva în rolul lui Geralt of Rivia. E vorba despre Liam Hemsworth, fratele lui Chris Hemsworth, cunoscut drept Thor în producţiile Marvel, inclusiv "Avengers". Liam este cel mai cunsocut pentru apariţiile în seria "The Hunger Games", dar şi în noul "Independence Day" din 2016. Henry Cavill a fost subiect de zvonuri şi speculaţii recent, după ce s-a aflat că apare în noua producţie DC "Black Adam", în rolul lui Superman.

Se pare că va mai avea câteva producţii "Man of Steel" de bifat, neavând deci timp şi de rolul lui Geralt în "The Witcher". Pe de altă parte, de vreme ce este apropiat de uriaşul Warner Bros/DC/HBO, ar putea ajunge în serialul "House of Dragon" în rolul Aegon Cuceritorul, în unul dintre sezoanele viitoare. Între timp îl vom vedea pe Henry Cavill în rolul mercenarului vrăjitor în sezonul 3 al producţiei Netflix, aşteptată în vara anului 2023.

I se alătură şi Robbie Arnell din "Flash", în rolul lui Gallatin, care conduce o armată de gherilă Scoia'tael, care se luptă pentru regatul Nilfgaard. Meng'er Zhang din "Shang-Chi" apare la rândul său în noul sezon. În general e foarte riscant să îţi schimbi actorul principal al unui serial de succes, mai ales unul care a jucat toată seria de jocuri, e mare gamer şi a nimerit la fix personalitatea şi vocea lui Geralt.

De abia apăruse chimia cu Yennefer, jucată de Anya Chalotra şi cu Ciri, jucată de Freya Allan, cu care a creat un soi de familie. Până să apară în "Witcher", Liam Hemsworth, fostul iubit al lui Miley Cyrus şi inspiraţia pentru piesa "Wrecking Ball" poate fi văzut pe marile ecrane în noua producţie "Poker Face". Aceasta debutează pe 16 noiembrie şi îl include pe Russell Crowe în distribuţie.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Enola Holmes are un nou mister de rezolvat - TRAILER

Enola Holmes revine pe Netflix cu un nou film, ce beneficiază deja de un trailer oficial, dar și de o dată de lansare. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer Enola Holmes 2
Trailer Enola Holmes 2 │ FOTO: captură YouTube

Millie Bobby Brown intră din nou în pielea personajului Enola Holmes, sora mai mică a faimosului Sherlock Holmes. Tânăra se va vedea din nou în situația de a rezolva un nou mister și de a dovedi că este un detectiv mai mult decât capabil. Încă o dată, Sherlock îi "complică" existența, iar cei doi frați se vor bate cap în cap de-a lungul desfășurării acțiunii.

Filmele "Enola Holmes" sunt bazate pe seria de cărți de ficțiune "The Enola Holmes Mysteries", creată de Nancy Springer. Prima peliculă a relatat încercările Enolei de a-și găsi mama - Eudoria Holmes - interpretată de Helena Bonham Carter. Continuarea promite să fie una de "proporții istorice", unde este nevoie de prezența a doi Holmes.

Harry Bradbeer revine în funcția de regizor, iar distribuția îi va readuce pe Henry Cavill și Helena Bonham Carter. Alături de aceștia, "Enola Holmes 2" îi mai prezintă pe Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Sharon Duncan-Brewster și David Thewlis în roluri secundare.

Pelicula "Enola Holmes 2" va fi disponibilă pe Netflix începând cu 4 noiembrie. 

Trailer Enola Holmes 2:

Citește în continuare

Lifestyle

Un membru BTS a fost votat despre "cel mai frumos bărbat din lume"; Henry Cavill e pe locul 2

Chiar dacă topurile de frumuseţe feminină sau masculină par ceva din deceniul sau chiar secolul trecut, unii le găsesc încă destul de relevante încât să le facă subiect de ştiri. În acest an un sondaj realizat de TC Candler, un cont de Instagram care prezintă cele mai frumoase feţe din lume a decis că un membru BTS este cel mai frumos bărbat din lume.

Publicat

pe

RM BTS
RM BTS │ FOTO: BTS

TC Candler se descrie drept contul de Insta care desemnează 100 dintre cele mai frumoase, simetrice şi arătoase feţe din lume. Este urmărit de 1.2 milioane de persoane şi îşi alege câştigătorii în general pe final de an. De abia în decembrie vom afla marele câştigător, dar în acest moment cei mai votaţi sunt de departe RM (Kim Nam-joon), liderul trupei BTS şi Henry Cavill, starul din "The Witcher" şi "Man of Steel".

În sondaj au fost incluse figuri populare de la Hollywood, Bollywood şi din industria muzicală. Gurile rele spun că armata de fani BTS, BTS Army a votat masiv pentru a îl urca pe RM pe poziţia fruntaşă, dar şi Cavill îşi are fanii săi activi. Actorul este în ultima vreme împins în faţă de media şi insideri drept următorul James Bond, ales după retragerea lui Daniel Craig. Îl ştim de la începuturile carierei din "The Tudors", l-am apreciat în "Man of Steel" şi el este definiţia lui "The Witcher".

Nu e pentru prima dată când un membru BTS este apreciat pentru chipul său. În trecut Kim Tae-Hyung, cunoscut că "V" a ajuns în vârful acestei liste, depăşind nume precum Henry Cavill, Noah Mills, Robert Pattinson şi Brad Pitt. Personal sunt surprins că Harry Styles nu primeşte mai mult credit în acest sondaj.

Kim Nam-Joon are vârsta de 27 de ani, este născut în Seoul şi este cunoscut şi ca Rap Monster. A lansat primul său mixtape solo, "RM" în 2015, iar în 2018 venea al doilea, "Mono". A colaborat şi cu artişti internaţionali, precum Fall Out Boy şi Lil Nas X. Are o voce de bariton, poate schimba flow-ul uşor şi se pliază pe orice instrumental. În 2018 a primit Ordinul de Merit Cultural de la preşedintele sud-coreean, alături de colegii de trupă din BTS.

Henry Cavill a devenit cunoscut din 2001, din filmul "Laguna" şi a mai apărut în "Justice League", "The Man from UNCLE" şi "Mission Impossible - Fallout". E cunoscut şi ca un mare gamer, care îşi asamblează singur PC-urile şi e mare jucător de Witcher 3.

Citește în continuare

Trending