Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Luna Amară a lansat piesa "Ne iubim mai mult când dormim" - AUDIO

Luna Amară le prezintă ascultătorilor "Ne iubim mai mult când dormim", o piesă puternică, atât din punct de vedere muzical, cât și ca mesaj. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Luna Amară - Ne iubim mai mult când dormim
Artwork Luna Amară - Ne iubim mai mult când dormim │ FOTO: captură YouTube / Luna Amară

Piesa "Ne iubim mai mult când dormim" a fost produsă de Luna Amară, Dan Bojan și Dan Georgescu, cu Dan Bojan ca inginer de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix și master, în timp ce grafica este semnată de Alexandru Das.

"Probabil că ne suntem datori nu doar cu iubire și revoltă dar și cu gustul amar al resemnării și al înfrângerii, uneori, in această viață. Tablou suprarealist al durerii de a te pierde și a pierde, noua noastră piesă sapă în ridurile unor nopți nedormite ale căror dimineți aduc doar leșia stoarsă din singurătăți zgomotoase și speranța firavă că ne iubim mai mult când dormim", a declarat trupa Luna Amară.

Echipa din spatele piesei "Ne iubim mai mult când dormim"

  • Muzica: Luna Amară / Versuri: Nick Făgădar
  • Nick Făgădar - voce
  • Mihnea Blidariu - chitară, trompetă
  • Sorin Moraru - bass, synths
  • Robert Motoc - tobe
  • Dan Bojan - synths, programming
  • Dan Georgescu - synths, programming

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale, dar și de dragoste ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în sute de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul activității neîntrerupte.

AUDIO: Luna Amară - Ne iubim mai mult când dormim

Comentează

Trending