Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Leprous și Kalandra sunt primele nume confirmate la ARTmania Evenings 2023

Organizatorii ARTmania revin anul acesta cu "ARTmania Evenings", o serie de show-uri ce invită fanii muzicii rock să se bucure de energia concertelor și de conexiunea umană pe care doar muzica live o poate oferi. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Leprous și Kalandra la ARTmania Evenings 2023
Leprous și Kalandra la ARTmania Evenings 2023 │ FOTO: ARTmania

Leprous și Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua ediție „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, în cort încălzit.

Leprous revin la București ca parte a turneului de promovare a celui de-al șaptelea album al trupei, "Aphelion", mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) și masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). Materialul plin de energie, viață și de libertate, a fost compus fără gândire excesivă sau perfecționism exagerat.

Prin acest nou album, lansat la doar doi ani distanță de "Pitfalls", trupa nu se dezminte de titlul de formație în plină ascensiune, care nu se teme să experimenteze sau să surprindă și care sfidează orice încercare de încadrare în tipare.

Într-o lume în care genul progressive oferă publicului o varietate de opțiuni, este nevoie de mult curaj și de multă personalitate pentru a reuși să mai întorci privirile oamenilor către tine. Leprous este una dintre aceste trupe, și revine în 2023 în fața fanilor din România pentru a oferi un show memorabil.

Kalandra va fermeca audiența cu sound-uri mistice și cu melodiile eterice țesute pentru a conduce publicul în peisaje muzicale nemaiîntâlnite. Fanii serialelor vor recunoaște cu siguranță amprenta sonoră unică a acestui proiect muzical, trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic "Beforeigners" difuzat de HBO, iar pasionații de jocuri își vor aduce aminte de soundtrack-ul seriei "Kingdom Two Crowns".

Fondată în urmă cu peste un deceniu, Kalandra și-a rafinat sound-ul propriu, devenind o prezență constantă a scenei norvegiene, semnând cu label-ul ByNorse Music și aducând cunoscătorilor muzicalităților nordice un amestec puternic de pop alternativ și rock, presărat de mister și de tonalități venite din alte lumi.

Bilete ARTmania Evening 2023 la Arenele Romane:

  • Primele 100 de bilete pot fi achiziționate online la prețul special de 119 lei + taxe

Trending