Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește duetul muzical dintre Kelly Clarkson și Dwayne Johnson

Dwayne Johnson și-a demonstrat calitățile de cântăreț în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show. Te invităm să urmărești momentul muzical și să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Kelly Clarkson și Dwayne Johnson
Kelly Clarkson și Dwayne Johnson │ FOTO: captură YouTube / The Kelly Clarkson Show

Kelly Clarkson și Dwayne Johnson au cântat împreună piesa "Don't Come Home a Drinkin'" a artistei Loretta Lynn. Cei doi i-au adus un tribut cântăreței americane, care s-a stins din viață pe 4 octombrie. Momentul muzical a fost jucăuș și, cu siguranță, a pus un zâmbet pe buzele telespectatorilor.

"Don't Come Home a Drinkin" este extrasă de pe cel de-al nouălea album al regretatei Loretta Lynn. Cântecul i-a adus artistei primul loc în topul Hot Country Songs, o performanță pe care a reprodus-o de încă 15 ori de-a lungul carierei sale. Mai târziu, melodia a fost înregistrată de Tammy Wynette pe albumul ei din 1967 "Your Good Girl’s Gonna Go Bad". Mai mult, "Don't Come Home a Drinkin" s-a bucurat de un cover realizat de Gretchen Wilson pe LP-ul din 2010 - "Coal Miner’s Daughter: A Tribute to Loretta Lynn".

Dwayne Johnson este într-adevăr cunoscut datorită carierei actoricești, însă nu este străin de muzică. Actorul de 50 de ani a intrat în topul Billboard Hot 100 în 2016 cu piesa "You’re Welcome", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Moana".

În ceea ce privește emisiunea lui Kelly, artista l-a avut recent ca invitat pe Sam Smith, care i s-a alăturat și el unui duet muzical. Cei doi au cântat piesa "Breakaway".

VIDEO: Kelly Clarkson & Dwayne Johnson - "Don't Come Home a Drinkin"

Trending