Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kanye West e suspendat de pe Instagram şi Twitter; Iată ce a postat rapperul

Kanye West, sau "Ye" cum îi place să i se zică este din nou în centrul atenţiei din motive greşite. Rapperul a fost suspendat de pe Twitter şi Instagram în urma unor postari antisemite. În plus, se discută tot mai mult despre suspendarea relaţiei sale fructuoase cu Adidas.

Publicat

pe

Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020
Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020 │ FOTO: Joe Rogan

Purtători de cuvânt ai celor de la Twitter şi Instagram au declarat pe 8 octombrie că muzicianul Kanye West a făcut postări care îi încălcau politicile. Problemele au început sâmbătă, atunci când Ye a ameninţat cu atacuri militare poporul evreu. În acelaşi tweet înlăturat de Twitter artistul afirma că a fost sabotat pentru că nu e de acord cu agenda "lor". Această ieşire vine la doar câteva zile după Ye a fost surprins purtând tricouri "White Live Matters" la Paris Fashion Week şi le-a inclus în colecţia sa chiar.

A fost mustrat de numeroşi creatori de modă, artişti, dar Ye nu a fost înduplecat să schimbe mesajul de pe tricouri. Colecţia a început să fie chiar boicotata de către rapperul Sean "Diddy" Combs", cunoscut şi că Puff Daddy. De fapt de aici ar fi pornit totul, deoarece Ye a postat pe Instagram o conversaţie avută cu Diddy, în care sugera că acesta din urmă "este controlat de evrei". De aici i s-a tras şi suspendarea din partea Meta/Instagram.

Trebuie spus şi că rapperul revenise pe Twitter sâmbătă, pe 7 octombrie după o pauză de 2 ani şi asta pentru că nu avea unde să posteze, având contul de Instagram blocat. CEO-ul Tesla şi SpaceX, Elon Musk şi prieten apropiat al lui Ye s-a numărat printre cei care i-au urat bun venit din nou pe platformă. Oficialii Twitter şi Meta susţin că în acest moment Ye e doar suspendat de pe ambele reţele şi a avut postările şterse, dar el va putea reveni pe platforme după o perioadă de suspendare, probabil de 30 de zile.

Alte restricţii pot apăra pentru recidivişti. Între timp Kanye continua să strecoare mesaje în postări şi haine cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. Artistul a candidat şi în 2020, obţinând în jur de 60.000 de voturi. Adidas a anunţat în ultima săptămână ca "reanalizează parteneriatul cu Kanye", iar dacă acesta pică, atunci rapperul şi-ar pierde statutul de miliardar.

Muzicianul vine după un an marcat de divorţul de Kim Kardashian şi un bullying constant al noului iubit al lui Kim, Pete Davidson.

Comentează

Trending