Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hollywood Vampires concertează la Romexpo în 2023

Hollywood Vampires le promit fanilor din România un nou concert electrizant, ce va avea loc la Romexpo în vara anului următor. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber. Biletele achiziționate (și pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 rămân valabile și organizatorii le mulțumesc fanilor că le-au păstrat.

Hollywood Vampires este un supergrup format de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori "The Hollywood Vampires", a cărui baze au fost puse de Cooper în anii '70 și din care făceau parte diferiți artiști, precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Hollywood Vampires a lansat două albume până acum, materiale la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

Bilete la concertul Hollywood Vampires de la Romexpo:

Bilete se pun în vânzare începând cu 4 noiembrie de la ora 10:00, cu prețuri pornind de la 269 de lei. De asemenea, organizatorii au pregătit și suplimente speciale, printre care un meet & greet cu trupa. Pentru mai multe detalii despre bilete, vă rugăm să consultați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 iunie 2023

Hollywood Vampires

Loc
Romexpo

Trending