Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Gardienii Galaxiei" le aduc fanilor un film special de sărbători - TRAILER

Gardienii Galaxiei revin pe micile ecrane cu o nouă aventură. Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon, Drax, Mantis și Nebula oferă sare și piper sărbătorilor de iarnă prin filmul "The Guardians of the Galaxy Holiday Special". Te invităm să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "The Guardians of the Galaxy Holiday Special"
Trailer "The Guardians of the Galaxy Holiday Special" │ FOTO: captură YouTube / Marvel Entertaiment

Studiourile Marvel au lansat trailerul filmului "The Guardians of the Galaxy Holiday Special", care urmează să fie lansat pe 25 noiembrie pe Disney +.

În trailer, Star-Lord (Chris Pratt) nu simte deloc spiritul Crăciunului, deoarece și-a pierdut iubita - pe Gamora (Zoe Saldaña) în acțiunea din "Avengers: Endgame". Pentru a-l înveseli, Gardienii călătoresc pe Pământ pentru a-i aduce cadoul perfect de Crăciun - actorul Kevin Bacon. Drax (Dave Bautista) și Mantis (Pom Klementieff) merg la casa lui de la Hollywood, care este împodobită cu decorațiuni de Crăciun și un sistem de securitate inteligent. În ciuda acestui lucru, cei doi reușesc să intre cu forța în casa lui Bacon, iar actorul nu are altceva de făcut decât să fugă.

"The Guardians of the Galaxy Holiday Special" este regizat tot de James Gunn, care a lucrat și la celelalte filme din seria "Gardienii Galaxiei". Mai mult, a colaborat și cu Kevin Bacon la pelicula "Super" din 2010.

Specialul de sărbători reprezintă o nouă cărămidă adusă Universului Cinematic Marvel. Anul trecut, "WandaVision", "The Falcon and the Winter Soldier", "Loki",  "What If…?" și "Hawkeye" au dat startul, fiind mai târziu urmate de "Moon Knight", "Ms. Marvel" și "She-Hulk: Attorney at Laws", iar seria cu tematică horror "Werewolf by Night" a fost lansată la începutul acestei luni.

TRAILER The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Comentează

Trending