Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

David Harbour este un Moș Crăciun atipic în filmul "Violent Night" - TRAILER

David Harbour își construiește o paletă interesantă de personaje. Polițistul Jim Harper din "Stanger Things" i-a consolidat cariera, acum însă actorul îmbracă costumul lui Moș Crăciun pentru filmul "Violent Night". Detalii și trailer disponibile în articol.

Publicat

pe

David Harbour în "Violent Night"
David Harbour în "Violent Night" │ FOTO: captură YouTube / Universal Pictures

Pentru moment, David Harbour a pus în cui uniforma poliției din Hawkins și se pregătește pentru un nou rol savuros. Actorul este protagonistul filmului "Violent Night", programat să apară în cinematografe pe 2 decembrie. Harbour devine un Moș Crăciun dur, care nu se teme să se lupte în stânga și-n dreapta.

Rutina de sărbători a lui Moș Crăciun este dată peste cap atunci când o echipă de mercenari intră într-un complex rezidențial și îi iau ostatici pe locuitori. Colac peste pupăză, totul se petrece în Ajunul Crăciunului, când toată lumea așteaptă cu nerăbdare cadourile de la Moș Crăciun. Ei bine, lista Moșului de copii năzdrăvani este pe cale să se lungească, iar acest Moș Crăciun nu se dă în lături de la violență, totul pentru a salva magia Crăciunului. 

Regizat de norvegianul Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters, franciza Dead Snow), "Violent Night" este produs de Kelly McCormick, David Leitch și Guy Danella, pe un scenariu scris de Pat Casey și Josh Miller.

Distribuția "Violent Night" este completată de John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson şi Beverly D'Angelo.

TRAILER "Violent Night":

Trending