Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Depeche Mode revine în România cu prilejul turneului "Memento Mori"

Depeche Mode pornește în cel de-la 19-lea turneu din carieră - "Memento Mori". Trupa britanică va poposi și în România în vara lui 2023. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Depeche Mode revine în România, de data aceasta la Arena Națională din București, cu un concert ce are loc pe 26 iulie 2023. Evenimentul face parte din turneul mondial "Memento Mori".

Depeche Mode au anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al 15-lea album de studio Depeche Mode se va intitula "Memento Mori" și va fi lansat undeva în primăvara lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records. Vorbind despre "Memento Mori", Martin Gore a mărturisit:

"Am început să lucrăm la acest proiect la începutul pandemiei, iar temele sale au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm deoarece suntem siguri că asta ar fi vrut să facem. Acest lucru a dat proiectului și mai multă însemnătate".

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea din cariera Depeche Mode și primul în mai bine de cinci ani. Anteriorul turneu al trupei a fost Global Spirit din 2017-2018. Acea "excursie" muzicală a fost cea mai lungă de până acum și cu cele mai mari încasări, Depeche Mode cântând în fața a peste 3 milioane de fani pe parcursul a 130 de concerte în Europa și America de Nord.

După ce a vândut peste 100 de milioane de albume și a cântat în fața a peste 35 de milioane de fani din întreaga lume, Depeche Mode rămâne o forță muzicală într-o continuă evoluție. O inspirație de necontestat pentru fani, critici și artiști deopotrivă, Depeche Mode continuă să avanseze, albumul și turneul "Memento Mori" reprezentând debutul unui nou capitol muzical valoros.

Bilete concert Depeche Mode la Arena Națională

  • Biletele vor fi disponibile online începând de vineri, 7 octombrie, de la ora 10:00.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 26 iulie 2023

Depeche Mode

Loc
Arena Națională

Trending