Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Christina Aguilera lansează o nouă variantă a videoclipului "Beautiful" - TEASER

Christina Aguilera regândește unul dintre cele mai apreciate videoclipuri din cariera sa. Este vorba de vizualul piesei "Beautiful", extrasă de pe albumul "Stripped". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me
Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me │ FOTO: Christina Aguilera

Christina Aguilera sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului "Stripped" și, pentru a onora unul dintre cele mai mari single-uri de pe acest disc, cântăreața va dezvălui un nou videoclip muzical pentru "Beautiful".

"Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la <<Stripped>> și a Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, sunt onorată să prezint un nou videoclip pentru <<Beautiful>>", a comentat Aguilera pe platformele de socializare.

Mesajul este acompaniat de un teaser video în care sunt prezentate niște adolescente. Stau așezate la masă și se machiază în fața unui telefon și a unei lămpi circulare. Videoclipul complet urmează să fie lansat pe 19 octombrie.

Piesa "Beautiful" a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut în total 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul "Stripped", de pe care este extrasă "Beautiful", a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament.

Recunoscută pentru vocea sa puternică și piesele ce au ajuns hituri, Christina a vândut milioane de albume la nivel mondial și a fost de cinci ori pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Aguilera a obținut multe premii, inclusiv cinci Grammy, un premiu Latin Grammy, premiul PCA "People's Voice", Glamour's Woman of the Year, dar și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În ultima vreme, artista a lansat o serie de piese în limba spaniolă. Melodiile se regăsesc pe EP-urile "La Tormenta" și "La Fuerza". Cele două materiale formează albumul "Aguilera", ce a debutat pe poziția a 18-a în Billboard US Latin Pop Albums Chart. Pe acest material în limba spaniolă, cel de-al doilea din cariera artistei, se regăsesc single-urile "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" sau "Santo".

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending