Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AUDIO: Trupa Celelalte Cuvinte revine cu un nou single - "Nouă"

Celelalte Cuvinte a lansat o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat "Clepsidra fără nisip". "Nouă" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022
Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Celelalte Cuvinte

Piesa "Nouă" a debutat pe 21 octombrie 2022, fiind un nou single de pe noul album al formaţiei "Clepsidra fără nisip". Materialul discografic a fost prefațat și de alte piese precum "Muza Mea" sau "Nesupus".

"Totul este nou, dar demult…<<Nouă>> este și încercarea, dar și provocarea", a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Lansată în anii '80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în "Iarbă prin păr", "Un sfârșit e un început" sau "Fără cuvinte", (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în "Se lasă rău".

Prin albumul "Ispita", orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul "Armaghedon". Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor.

AUDIO: Celelalte Cuvinte - Nouă

Comentează

Trending