Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Formația Blink-182 revine în formula originală și anunță un single nou

Blink-182 a anunțat o reuniune cu fostul cântăreț/chitarist Tom DeLonge pentru un turneu internațional și muzică nouă. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182 │ FOTO: captură YouTube / blink-182

După ce a părăsit trupa de două ori - în 2005 și apoi din nou în 2014 - DeLonge este din nou alături de cântărețul/basistul Mark Hoppus și bateristul Travis Barker pentru un viitor turneu promovat de Live Nation, prezentat drept cea mai mare călătorie internațională a trupei Blink-182.

Turneul este programat să înceapă pe 11 martie în Tijuana, Mexic, la festivalul Imperial GNP și să mențină trupa în America de Sud și Mexic până pe 12 aprilie, înainte de a se muta în America de Nord pe 4 mai cu un spectacol la Xcel Energy Center în St. Paul, Minnesota. Blink-182 va porni apoi spre Europa în septembrie și în Australia/Noua Zeelandă la începutul anului 2024.

Turneul mondial va cuprinde și o serie de trupe ce vor cânta în deschidere, astfel: Wallows în America de Sud, Turnstile în America de Nord, The Story So Far în Europa și Rise Against în Australia/Noua Zeelandă.

Pe lângă acest mega turneu, Blink-182 pregătește și o piesă nouă. Intitulat "EDGING", cântecul va fi disponibil începând cu 14 octombrie. O parte din melodie poate fi auzită în clipul promoțional pe care trupa l-a difuzat cu ocazia turneului global.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Blink-182 anunţă un album nou, "One More Time..."

Trăim un veritabil reviriment al muzicii punk-rock, iar Blink-182 contribuie la acesta, odată cu anunţarea unui nou album. Se numeşte "One More Time..." şi va sosi în toamna lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records.

Publicat

pe

Blink 182 interviu Zane Lowe 2023
Blink 182 interviu Zane Lowe 2023 │ FOTO: Zane Lowe

Este primul album din 2011 încoace care include lineup-ul clasic Blink-182, compus din Mark Hoppus, la bas şi voce, plus Tom DeLonge la chitara şi voce. Evident îl avem şi pe Travis Barker la tobe. Pentru a promova noul LP, trupa a partajat un trailer melancolic şi sentimental penru "One More Time...". Include şi bucăţi de interviu preluate din discuţia cu Zane Lowe de la Apple Music.

E vorba şi despre o colecţie de clipuri de arhivă, iar trailerul îi prezintă pe Mark, Tom şi Travis discutând despre subiecte pe care nu le-au mai vorbit până acum. Trailerul oferă şi un teaser pentru 3 noi piese, inclusiv cea titulară, "One More Time". Aceasta va sosi pe 21 septembrie 2023, împreună cu un videoclip oficial.

Interviul complet luat de Zane Lowe va fi disponibil în curând pe Apple Music. Trio-ul a înregistrat "One More Time..." în mijlocul turneului de reuniune al grupului, care s-a lăsat cu arene şold out, cu amfiteatre şi stadioane din toată lumea. Noul album a fost produs de Travis Barker şi include 17 melodii noi care redau sunetul clasic punk rock şi pop punk al acestui grup.

Abordează teme precum tragedie, triumf şi mai ales frăţie. Discul va sosi şi digital şi fizic, pe CD, vinil color şi alte variante. Iată tracklist-ul lui "One More Time...":

01. Anthem Part 3
02. Dance With Me
03. Fell In Love
04. Terrified
05. One More Time
06. More Than You Know
07. Turn This Off!
08. When We Were Young
09. Edging
10. You Don't Know What You've Got
11. Blink Wave
12. Bad News
13. Hurt (Interlude)
14. Turpentine
15. Fuck Face
16. Other Side
17. Childhood

Blink-182 a avut primul concert de reuniune cu Tom DeLonge în aprilie 2023 în cadrul festivalului Coachella din Indio, California. A fost pentru prima dată din 2014 încoace când DeLonge, Barker şi Mark Hoppus împart scena din 2014 încoace.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending