Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Formația Blink-182 revine în formula originală și anunță un single nou

Blink-182 a anunțat o reuniune cu fostul cântăreț/chitarist Tom DeLonge pentru un turneu internațional și muzică nouă. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182 │ FOTO: captură YouTube / blink-182

După ce a părăsit trupa de două ori - în 2005 și apoi din nou în 2014 - DeLonge este din nou alături de cântărețul/basistul Mark Hoppus și bateristul Travis Barker pentru un viitor turneu promovat de Live Nation, prezentat drept cea mai mare călătorie internațională a trupei Blink-182.

Turneul este programat să înceapă pe 11 martie în Tijuana, Mexic, la festivalul Imperial GNP și să mențină trupa în America de Sud și Mexic până pe 12 aprilie, înainte de a se muta în America de Nord pe 4 mai cu un spectacol la Xcel Energy Center în St. Paul, Minnesota. Blink-182 va porni apoi spre Europa în septembrie și în Australia/Noua Zeelandă la începutul anului 2024.

Turneul mondial va cuprinde și o serie de trupe ce vor cânta în deschidere, astfel: Wallows în America de Sud, Turnstile în America de Nord, The Story So Far în Europa și Rise Against în Australia/Noua Zeelandă.

Pe lângă acest mega turneu, Blink-182 pregătește și o piesă nouă. Intitulat "EDGING", cântecul va fi disponibil începând cu 14 octombrie. O parte din melodie poate fi auzită în clipul promoțional pe care trupa l-a difuzat cu ocazia turneului global.

Trending