Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

A murit Leslie Jordan; actorul avea 67 de ani

Leslie Jordan, actorul cunoscut mai ales pentru rolurile din "Will & Grace", "American Horror Story" și "Hearts Afire", a murit într-un accident de mașină. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Leslie Jordan într-un interviu la Ellen Degeneres
Leslie Jordan într-un interviu la Ellen Degeneres │ FOTO: captură YouTube / TheEllenShow

Potrivit TMZ, actorul se afla la volanul maşinii sale când şi-a pierdut cunoştinţa din cauza unei probleme medicale și a intrat în peretele unei clădiri.

"Dragostea și bunătatea pe care Leslie le-a arătat nu se vor stinge niciodată și vă invităm să împărtășiți amintirile (cu el) și să vă consolați reciproc în această perioadă. În zilele următoare vom dezvălui o parte dintr-un proiect de care Leslie era cu adevărat mândru și aștepta cu nerăbdare să îl arate lumii", este mesajul transmis de echipa actorului pe Instagram.

Leslie Jordan a bifat numeroase proiecte cinematografice, printre care "The Help", "The Cool Kids" și serialul "Call Me Kat". În 2006, a câștigat premiul Emmy pentru apariția în serialul de comedie "Will & Grace". A apărut în "Ally McBeal", "Ugly Betty", "Lois & Clark: The New Adventures of Superman", "Hidden Palms", "Star Trek: Voyager", "Caroline in the City", "Pee- Wee's Playhouse", "Reba", "Boston Public", "Nash Bridges" și "Boston Legal", precum și în filme ca "Ski Patrol", "Roadside Rodeo", "Love Ranch", "Southern Baptist Sissies" și "Statele Unite contra Billie Holiday".

Jordan a fost un actor recurent în serialul American Horror Story", apărând în trei sezoane - Coven, Roanoke și 1984. 

În 2020, Leslie Jordan a devenit un fenomen pe social media, câștigând milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate pe tot parcursul pandemiei.

În 2021, Jordan a lansat un album de muzică gospel intitulat "Company’s Comin'", având colaborări cu Dolly Parton, Eddie Vedder sau Brandi Carlile. Tot anul trecut, actorul a participat ca invitat la show-ul Masked Singer, unde a interpretat piesa "This Little Light of Mine".

Trending