Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Winnie the Pooh devine personaj de film horror într-o nouă producție - TRAILER

Pelicula "Winnie the Pooh: Blood and Honey" a lansat primul trailer oficial. Ursulețul obsedat de miere capătă noi valențe, înfricoșătoare de data aceasta. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Winnie the Pooh: Blood and Honey"
Trailer "Winnie the Pooh: Blood and Honey" │ FOTO: captură YouTube / Jagged Edge Productions

Filmul îi are în rolurile principale pe Craig David Dowsett și Chris Cordell ca Winnie și cel mai bun prieten al său, Piglet. Cele două personaje au o ieșire violentă după ce Christopher Robin (Nikolai Leon) îi părăsește pentru a merge la facultate. Fără influența prietenului lor uman, cei doi devin sălbatici, căutând pradă și urmărind oamenii din jurul lor. Trailerul prezintă scene grafice, iar îndrăgitele personaje ale copilăriei devin acum adevărate orori.

Potrivit Variety, pelicula a fost filmată de-a lungul a 10 zile lângă Pădurea Ashdown din Anglia, inspirație pentru pădurea Hundred Acre descrisă în poveștile originale cu Winnie the Pooh. De asemenea, pentru a evita probleme legate de drepturile de autor cu Disney - care deține interpretările personajului în diferite filme și emisiuni de televiziune - anumite elemente au fost schimbate, inclusiv cămașa roșie a lui Winnie the Pooh cu un echipament de tăietor de lemne. Mai mult, anumite personaje, cum este Tigger, au fost omise, tot din cauza drepturilor de autor.

"Winnie the Pooh: Blood and Honey" îmbină absurditatea intrigii cu teroarea autentică, în timp ce legendarele animale de pluș se lasă pradă furiei și violenței. Pelicula este regizată de Rhys Waterfield care și produce filmul împreună cu Scott Jeffrey prin studioul lor - Jagged Edge Productions. ITN Studios va distribui filmul, undeva în cursul acestui an.

TRAILER "Winnie the Pooh: Blood and Honey"

Trending